Mart ayinda bu is olacak diyenler,yeni adet olanlar adeti bitenler buraya ...

masal 88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
115
31
28
Arkadaslar bu ay adet olanlar ve adeti bitenler birlikte konusup payasalim bu ay o bebek gelecek diyoruz haydeee...

merrhaba arkadasım

Benim de reglim yeni bitti inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur..,

topiğin şans getirsin hepimize:))))

Amin canim insallah ugur getirecek bize bu topik bende yeni regl oldum bugun 3.gunum bakalim bi bitsin su olay sonra hepbirlikte haberleselim...

Ben gecen ay biraktim yasmini bu ay ilacla degil kendi kendine regl oldum bu aydan sonra artik bekliyor olacagim bebisimiiii...bende kist vardi o yuzden yasmin kullaniyordum kist kotu degil yumurtalikta da degil rahmin arkasinda hamileligi engelleyecek bir durum yok diyor doktorlar bakalim neler olacak????

geçmiş olsun cnm tez zamanda alırsın inş. bebişini kucagına:))) cnm bende 7. ayım korunmayı bırakalı bakalım inş. bu ay güzel haberi alırız cnm ikimizde..
Ben bu ay ovulasyon testlerinden kullanıyorum yumoşları bekliyorum yaniii:)))

Canim benim daha ilk ay diye dusunmedim kullanmayi umarim beklemem ama bakalim ne gostericek zaman???baya ise yariyormus duydugum kadariyla o testler degil mi?
Bu arada ne kadarlik evlisin biraz taniyalim birbirimizi nerde yasiyorsun mesela?

Canim benim daha ilk ay diye dusunmedim kullanmayi umarim beklemem ama bakalim ne gostericek zaman???baya ise yariyormus duydugum kadariyla o testler degil mi?
Bu arada ne kadarlik evlisin biraz taniyalim birbirimizi nerde yasiyorsun mesela?

cnm ben 8 yıllık evliyim bi kızım var 6 yaşına girecek.. kızıma beklemediğim bi anda hamile kaldım ama ikinci bayağı bi zorluyo beni bakalım cok bekletmez inşallah sıpacık:))) bu arada aslen istanbuldayım ama iş nedeniyle balıkesirdeyim..

Evet bende bu ay ilk defa kullanıyorum kullanıyorum yumurtlama testini inş. faydasını görürüm:) daha göremedim pozitifi ama (

sen anlat kendini???

Canim bende istanbuldaydim ama simdi bodrumda yadiyorum 2yil oldu evlilik dolayisiyla geldim artik bebik istiyoruz bakalimbu ay sonuc verecek mi????

allah gönlüne göre versin cnm en yakın zamanda güzel haberleri alırız inşallahhhh:)))

Bu arada sadece biz mart ayına kaldık galiba topiğe uğrayan kimse yokkkkkk????

Hadi hanımlar tanışalım dertleşelim???

bu arada solgarın geçen aylar folıc asıt olarak folıc plus kullanıyordum şimdi solgarın folıcıne başladım daha önceden kullanan varmı memnun kalan????

slm arkadaşlar bende 1 şubatta adet oldum en son. progestan kullanıyorum bakalım martta hamile olduğumuzu öğrenebilcez mi?

Evet ya cok giden gelen yok buralarabenim de c.tesi son gunu adetimin bakalim bu ay be gosterecek bize??? Umarim bebis haberlerini veririz birbirimize dusunmesi bile bi hos)))

Kizlar bide bisi sorcam siz doktor tavsiyesiyle mi kullaniyorsunuz ilaclari olcum falan mi yapildi da gerek duyuldu???

Son düzenleme:
ben de 9 şubatta reglm oldum,dün ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.. bekliorm bakalm..teoriye göre ctesi günü yumurtlama günümm! hadi inşallah =)

Bir kaç güne kadar benim sonuçlar belli olur. 3 güne kadar adet olmazsam gidip test yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar.

benimde şağ ve sol olmak üzere iki tarafımda basit kist varmış edtim tam sökülmemiş rahim kasıldığı için magnezyum verdi doktor bide folik asit.. ay bende deneyeceğim olurmu bu kistlerle.. zararı yok dedi ama.

Canim zarari ildugunu dusunmuyorum vucudunda bi degisime neden olmuyor ki....

ben de 9 şubatta reglm oldum,dün ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.. bekliorm bakalm..teoriye göre ctesi günü yumurtlama günümm! hadi inşallah =)
Evet normalde adet gununden 14gun sayiyorsun degil mi 23 une denk geliyor ama cok ta gunlere saplanmamak lazim yani 2,3 gun once ve sonra da deneme yapmakta fayda var gibi aslinda sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…