Ben gecen ay biraktim yasmini bu ay ilacla degil kendi kendine regl oldum bu aydan sonra artik bekliyor olacagim bebisimiiii...bende kist vardi o yuzden yasmin kullaniyordum kist kotu degil yumurtalikta da degil rahmin arkasinda hamileligi engelleyecek bir durum yok diyor doktorlar bakalim neler olacak????
Canim benim daha ilk ay diye dusunmedim kullanmayi umarim beklemem ama bakalim ne gostericek zaman???baya ise yariyormus duydugum kadariyla o testler degil mi?geçmiş olsun cnm tez zamanda alırsın inş. bebişini kucagına:))) cnm bende 7. ayım korunmayı bırakalı bakalım inş. bu ay güzel haberi alırız cnm ikimizde..
Ben bu ay ovulasyon testlerinden kullanıyorum yumoşları bekliyorum yaniii:)))
Canim benim daha ilk ay diye dusunmedim kullanmayi umarim beklemem ama bakalim ne gostericek zaman???baya ise yariyormus duydugum kadariyla o testler degil mi?
Bu arada ne kadarlik evlisin biraz taniyalim birbirimizinerde yasiyorsun mesela?
benimde şağ ve sol olmak üzere iki tarafımda basit kist varmış edtim tam sökülmemiş rahim kasıldığı için magnezyum verdi doktor bide folik asit.. ay bende deneyeceğim olurmu bu kistlerle.. zararı yok dedi ama.
Bir kaç güne kadar benim sonuçlar belli olur. 3 güne kadar adet olmazsam gidip test yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar.
Evet normalde adet gununden 14gun sayiyorsun degil mi 23 une denk geliyor ama cok ta gunlere saplanmamak lazim yani 2,3 gun once ve sonra da deneme yapmakta fayda var gibi aslinda sanirimben de 9 şubatta reglm oldum,dün ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.. bekliorm bakalm..teoriye göre ctesi günü yumurtlama günümm! hadi inşallah =)
slm arkadaşlar bende 1 şubatta adet oldum en son. progestan kullanıyorum bakalım martta hamile olduğumuzu öğrenebilcez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?