Kızlar çok teşekkür ederim .allah isteyen herkese nasip etsin .Sevvo canım bu hafta gideceğim doktora gelişmelerden haberdar ederim
benımde adet gunum 7 mart bakalım bu ay yumurtlama gunlernı pek fazla degrlendıremedık tartısmalardansıra gelmedi yınede beklıyorum inş olur
Hic belli olmaz onemli olan tutmus olmasi ha 5 denem ha 1 kismetse olur belki bekleyelim ve gorelim)
kızlar merhaba
bende progestan kullandım adet düzensizliğim için cuma bıraktım hala adet olmadım belirtilerim olsa da doktorumla konuştum çarşamba kan testi ver dedi idrardan yaptım negatif çıktı yumrtlama gününde çok iyi çalıştık ama offf bilmiyorum heran adet olcakmışım gibiyim ama karnımdaki bebişim olsun artık:2:
progestan daha kolay gebe kalmaya yardımcı olabilir ve en önemlisi düşük olmasını engeller bebeğin daha rahat tutunmasını sağlar........... inşallah bu ay çabalarınız boşuna gitmez vee hayırlısı ile yazarsın buraya hamileyim diyee. bekliyoruz mutlu haberini :)canım üzüldüm senin adına inşallah birdaha böyle kötü bir deneyim yaşamazsın
biz 2 aydır korunmuyoruz fakat bende adet düzensizliği vardı o yüzden progestan kullandım ve doktorum daha rahat gebe kalacağımı iletti hala adet olmadım Allahım inşallah yarınki kan testi sonucunda bebişim vardır göbeğimde bu ay baya çalıştık kızlar inşallah artık bu meyvelerimizi alırız
canım üzüldüm senin adına inşallah birdaha böyle kötü bir deneyim yaşamazsın
biz 2 aydır korunmuyoruz fakat bende adet düzensizliği vardı o yüzden progestan kullandım ve doktorum daha rahat gebe kalacağımı iletti hala adet olmadım Allahım inşallah yarınki kan testi sonucunda bebişim vardır göbeğimde bu ay baya çalıştık kızlar inşallah artık bu meyvelerimizi alırız
aralık ayında bebeğini kaybetmiş biri olarak (kalp atışı olmaması nedeniyle) korunma süreci bitti bu ay yeniden denemelere başladık bat 9 mart.... bu aydan çok ümitli değilim tadilat nedeniyle kendi evimizde olmadığımızdan düzensiz oldu fazlasıyla ama ümit kesilmez diyorumdaha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama dediğim gibi onu atlatmak çok zordu hayırlı olan zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz.... inşallah ard arda hamileyiz diye yazalım buraya
Canim cok gecmis olsun umarim birdaha boyle seyler yasamazsin umarim kimse yasamaz:-(
hanimlar bende araniza yeni katildim sayilir.bu 2ci ay denememiz.bende 3 aydir folik asit iciyorum.ovulasyon testi kullandim bu ay.ama anlamadigim bisey var.12ci gun yaptim ikinci cizgi kopkoyu cikti bugun 24cu gunum bugunde ikinci cizgi kopkoyu ben hala yumurtluyormuyum.yani yumurtlama 1-2-3 gun olur ve biter yani bildigim kadariyla.benimde adetim biraz duzensiz.gecen ay 26ci gunde olmustum bakalim bekliyoruz hayirlisiyla.bu ay corek otu bal tarcin kullandim ayni zamanda sogan suyu ictim.5-6 gunum var bata.durumumdan haberdar ederim sizleri.
hanimlar bende araniza yeni katildim sayilir.bu 2ci ay denememiz.bende 3 aydir folik asit iciyorum.ovulasyon testi kullandim bu ay.ama anlamadigim bisey var.12ci gun yaptim ikinci cizgi kopkoyu cikti bugun 24cu gunum bugunde ikinci cizgi kopkoyu ben hala yumurtluyormuyum.yani yumurtlama 1-2-3 gun olur ve biter yani bildigim kadariyla.benimde adetim biraz duzensiz.gecen ay 26ci gunde olmustum bakalim bekliyoruz hayirlisiyla.bu ay corek otu bal tarcin kullandim ayni zamanda sogan suyu ictim.5-6 gunum var bata.durumumdan haberdar ederim sizleri.
merhaba cnm bu ay seninle hemen hemen aynı seyleri yapmışız
yani seni yanıltmak, ümitlendirmek de istemem ama kk daki topiklerde okuduğum kadarıyla hamile olanlar adet gününe kadar ovulasyon testleri hep pozitif çıkmış
tabi istisnalarda olabilir??
Bence bi gebelik testi al derim ben kendim cok sabırsız olduğum için
fortel veya laboquıck erken gebelik testleri var onları tavsiye ediyorlar!!
İnşalllah hayırlısı ile güzel haberi alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?