Kizlar bide bisi sorcam siz doktor tavsiyesiyle mi kullaniyorsunuz ilaclari olcum falan mi yapildi da gerek duyuldu???
ben de 9 şubatta reglm oldum,dün ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.. bekliorm bakalm..teoriye göre ctesi günü yumurtlama günümm! hadi inşallah =)
hangi ilacları cnm????
Yani folik asit vitamin vb.gibi siz kendiniz mi basladiniz yoksa olcum yapildi da takviye mi gerekti acaba diye dusundum
herhangi bi ölçüm yapılmasına gerek yok cnm folıc başlamak için, gebelik planın varsa üç ay önce folıc asit vitamini veriyor doktorlar olabilecek anormallikleri önlemek için bence sende hemen başla eczaneden de kendin alabilirsin ama benden tavsiye doktor kontrolünden geçip herşeyine bakılması ve onun tavsiyesi ile başlaman..
Doktor kontrolune gittim canim aslinda ama herhangi bir vitamin ya da folik asit tavsiyesinde bulunmadi ben gene de farkli bir doktora gitmeyi dusunuyorum zaten bahsedim doktora da en iyisi
bebek istediğini belirtmişmiydin cnm doktora çok ilginç vermemiş olması
Bir de aile hekimin illaki vardir seninde sağlık ocağına gidip de gebelik düşündüğünü belirtirsen mutlaka sana verecektir.
Artık sağlık ocakları gebeliği takip bile ediyor hatta gebelik olunca sistemlerinden görüp arıyorlar bile
bence al başla folıc asiti daha sonra sı iyi bi dr bul kendine cnm
cnm meraba bende bu ay kullanıyorum o testlerden ama benim bildiğim kadarıyla iki çizgide eşit koyulukta olması lazım ..
Bi de cnm otomatik hesaplayıcılar bence yanlış çok güvenme derim bi ay tutuyor bi ay tutmuyor..
Sen ne zaman dan beri bebiş istiyosun cnm ???
1 yılı geçti malesef, bekliyoruz hala.. dün ovulasyon testinde 2 çizgi çıktı ama 2.si daha koyuydu =) bz de bu sabahı değerlndrdk, teorik olarak da bugün yumurtlama günüm olması lazm 14.günüm.. gerçi akıntım pek kıvamlı değil ama..dediğin gibi tutturmak çok zor! hayrlısı bakalm..
Peki bisi sorcam bu folik asit receteyle mi aliniyor ya da buz eczaneden direkt alabilir miyiz? Ya da doktor yazinca indirimli mi oluyor % sini mi oduyoruz???
Sevvo normalde dün adet olmam gerekiyordu bugün test yaptım sonuç pozitif .bir yanlışlık olmasın diye3 test birden yaptım .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok farklı bir duygu haftaya doktora gidicem umarım sağlıklı bir evladım olur allah herkese nasip etsin
Peki bisi sorcam bu folik asit receteyle mi aliniyor ya da buz eczaneden direkt alabilir miyiz? Ya da doktor yazinca indirimli mi oluyor % sini mi oduyoruz???
Sevvo normalde dün adet olmam gerekiyordu bugün test yaptım sonuç pozitif .bir yanlışlık olmasın diye3 test birden yaptım .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok farklı bir duygu haftaya doktora gidicem umarım sağlıklı bir evladım olur allah herkese nasip etsin
cnm reçeteye gerek yok ben kendim bitince dr ye yazdırmadan direk alıyorum.. doktor yazınca indirim oluyor mu bilmiyorum çünkü benim dr kendi özel muayenesine gidiyorum onun yazdıklarını ssk karşılamıyor
Zaten cok ucuk rakamlar değil ben solgar marka folıc asit alıyorum 20 tl
Ucuzmus canim ya ben de aldim bugun 17 tl 90 tablet bende 100 kusurlarda falan saniyordum busi diilmis yani,yalniz aklima bisi takildi ilacin ucinde gunde 3tablet alin yaziyor eczaci bayan gunde 1adet alin dedi bilemedim arastiricam biraz ist.da dok. Arkadaslarim var onlara bi sorum diyorum sen kac adet aliyorsun canim
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?