Mart ayinda bu is olacak diyenler,yeni adet olanlar adeti bitenler buraya ...

canım bende çok taktım ama o kıyafet olayına girme derim daha çok canın yanar hamile arkadaşlarım var karnında burnunda daha birtane çorap almamışlar uğursuzlukmuş

Ben ilk defa duyuyorum regl e yakin cift cizgi olayini silik bile ciksa hamilelik belirtisidir die biliyorum hem de gecikmis bu kadar bence hamilesin ama kesin cevap almadan cok umut baglama uzulme die yani umarim guzel sonuclarini alir bizimle de burda paylasirsin

Kizlar bende bisi sorucam onceki regl tarihim19 subat ama sonrasinda atraksiyon olmadi yogunduk baya da bugunlerde birlikte olsak zaman acisindan gec mi kalmis olurum sizce???

umarım topik banada uğur getirir...bende 8 aylık evliyim.çok bebek istiyoruz hayrlısıyla...yarın adetim bitecek bu ay klomen kullanıyorum.cumada yumoşlara baktırıcam...dualarınızı bekliyorum...umarım herkes seviçli haberlerle gelir...bahar sevincimiz olsun..

Evet kizlar bakalim topigimizin ilk Mujdeli haberini kim verecek cok meran ediyorum;-)€€

Son düzenleme:
kızlar adetlerim son 2 aydır düzensiz son adet tarifhim başlangıç 24 şubat tahmini ne zaman yumurtlama dönemim sizce.ilişkiye ne zaman girmeye başlamalıyım.deneyimli arkadaşlar yardımm

kızlar adetlerim son 2 aydır düzensiz son adet tarifhim başlangıç 24 şubat tahmini ne zaman yumurtlama dönemim sizce.ilişkiye ne zaman girmeye başlamalıyım.deneyimli arkadaşlar yardımm

Canim normalde 7si ile 14u arasi denemelerde bulunman gerekir...

bende 8 aylık evliyim ve bebeş yapmaya karar verdık. Şubatta çalışmalara başladık. Yalnız eşimiin spermlerinde varis var doktor cerrahi müdahale yapılmadan da cocuk sahıbı olunacağını söyledi. Ayrıca bat ve ovulasyon testı hakkında bilgi verir misiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…