Kizlar ben bebek olayina cok taktim kafayi... Ocakta dusunmeye baslamistik ancak kismet iste sadece 1 kez birlikte olabildik 1 hafta once. Hamile kaldigimi sanmiyorum, umutlanmak istemiyorum daha dogrusu... Bat 6 mart ondan aonra ovulasyon testiyle yumurta takibine baslicam. Bu testleri eczaneden bulabilirim degil mi?
Bir de bugun gittim bi suru ciciler aldim daha ortada olmayan bebise
canım bende çok taktım ama o kıyafet olayına girme derim daha çok canın yanar hamile arkadaşlarım var karnında burnunda daha birtane çorap almamışlar uğursuzlukmuş
kızlar adetim 15 gün gecikti ama,doktor yumurtaların çatlamıyor dedi.perşembe test yaptım renksiz ikinci çizgi çıktı,cuma sabahı tekrar yaptım o da aynı.doktora gittim çarşambaya kadar bekleyelim testi tekrarlayalım olmazsa ultrasonla bakar,sonra da kan testi yaparız dedi.fakat bazı kadınlarda adet yakın olduğu zamanlarda da ikinci çizgi çıkabilir dedi.umutla bekliyorum bakalım.sizce hamile miyim değil miyim?
Ben ilk defa duyuyorum regl e yakin cift cizgi olayini silik bile ciksa hamilelik belirtisidir die biliyorum hem de gecikmis bu kadar bence hamilesin ama kesin cevap almadan cok umut baglama uzulme die yani umarim guzel sonuclarini alir bizimle de burda paylasirsin
Kizlar bende bisi sorucam onceki regl tarihim19 subat ama sonrasinda atraksiyon olmadi yogunduk baya da bugunlerde birlikte olsak zaman acisindan gec mi kalmis olurum sizce???
kızlar adetlerim son 2 aydır düzensiz son adet tarifhim başlangıç 24 şubat tahmini ne zaman yumurtlama dönemim sizce.ilişkiye ne zaman girmeye başlamalıyım.deneyimli arkadaşlar yardımm
kızlar adetlerim son 2 aydır düzensiz son adet tarifhim başlangıç 24 şubat tahmini ne zaman yumurtlama dönemim sizce.ilişkiye ne zaman girmeye başlamalıyım.deneyimli arkadaşlar yardımm
bende 8 aylık evliyim ve bebeş yapmaya karar verdık. Şubatta çalışmalara başladık. Yalnız eşimiin spermlerinde varis var doktor cerrahi müdahale yapılmadan da cocuk sahıbı olunacağını söyledi. Ayrıca bat ve ovulasyon testı hakkında bilgi verir misiniz ??