Mart ayinda bu is olacak diyenler,yeni adet olanlar adeti bitenler buraya ...

burcuelf merhaba galiba ovulasyon testi kullanıyrsn bende bu ay almayı istiyorm hangi markayı aldın memnunmusun bana yardımcı olursan sevinirim..

merhaba cnm evet kullanıyorum
Bende kk daki kızlardan tavsiye üzeri almıştım
Lobaguıck ovulasyon testini kullanıyorum hem pratik hem de fiyatı uygun cnm

Ben gitti gidiyor dan com aldım 20 adet ovulasyon testi 2 adet erken gebelik testi
fiyat 22 tl
bugün alıyorsun yarın kargoyla gönderiyorlar

cnm saolasın cvp verdn..ben önceden kullandım gg almıştım bende..aynı markaydı...belki dedim sen başka marka aldın...
çok memnun kaldım mı dersn başka marka almak istiyorm fakat en uygunu loba.. bencede..
bu teste kopkoyu sadece soğankürü yaptığım zaman gördm diğer zamanda birbirine yakındı genelde çizgiler...önemli olan silikleşmeye başladığı ve sonraki gün cnm küçük bir tavsiye...
cnm sen nezamndır deniysn benim 7.ayım daha tık yok((

o zman sen benden daha tecrübelisin testler konusunda ben ilk defa bu ay kullandım
sonucu daha belli değil bakalım hamiş kalırsam %100 memnun kalırım o zaman

bi de medismart diye bi marka duymuştum ama memnunluk derecesini bilmiyorum adını yanlış ta söylemiş olabilirim

AAaaaa benim de 7. ayım bende de tık yok

seninde mi 7. ayın yaaa gördün mü bulduk birbirini :)))) evt cnm 3 ay kullandım o aralar stres felan ilk zamanlr hemen olsun bebk felan düşünceleri gergindm anlayacn şimdi daha rahatım stresim kalmadı desm o kadar yani...benim sorunum cnm bir ay bakıysn 13. gün yumurtlamışım başka ay 16. gün..sıkıntı oluyo yani dedim tekrar ovulasyon testi alaym...regl bugün yarın biter hemende geliyo zaten gg alınca...evt o markayıda duydum en uygun loba..
inş cnm bu ay gebe kalırız dua ediyorm..kimseciklerde gelmiyo buraya gelin kızlr ovulasyon testi kullananlar kullanmaya başlayanlar:)))

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 3 yıllık evliyim ve daha yeni yeni bebek istiyoruz.Bende dün adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım.Test yaptım oda negatif çıktı.Hamile olduğumu düşünmüyorum.Bende ovulasyon testi aldım.Bir adet olup temizlensem bende bu ay onu deneyeceğim.Rabbim bizi duysun inş.

cnm merhaba bende 3,5 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyorz olmadı 7. ayımıza girdik...inş senin bebişin bekletmez seni hemen gelir..

bende stres yapmamaya calışyom benim 6 yaşında bi kızım allahıma şükürler olsun ama ikinci için uğraşanlardanım kızım hiç bekletmeden gelmişti ama bu sefer ki uğraştırıyor sıpa:)) İnşallah sen de tez zamanda bebişini alırsın kucagına :))
evet yumurtlama günlerin değişiyorsa bence kullan testleri en azından daha bi garantilemiş olursun gerisi allahın takdiri tabiii..

Şimdi ben daha yeni başladım dedim ya kullanmaya çift çizgiyi dün yakaladım ama akşam çalışma oldu eşimle
az önce tekrar yaptım yine çift çizgi ama bugün eşim maalesef yok yarın gelecek iş sebebiyle..
Yani sence bugün olmasa yarın akşam olsa kaçırmış olmam dimi

İnşallah herkeze allahım nasip etsin hamiş olmayı inan ki her biri farklı bi heyecan ister ilk olsun ister ikinci..

merhaba cnm
allahım gönlüne göre versin cnm üzülme bu ay olamzsa bi daha ay denersin
Sağlıcakla gelsinlerde önemli olan bu bence

ayyy canim agzindan bal damliyor.insallah benimde oyledir canim.senin bat ne zaman?benim karnim dunden beri agriyor sanki adet olacakmisim gibi.goguslerim sisti biraz.bilemiyorumki belkide adet belirtileridir.kendimi umutlandirmak da hic istemiyorum.allahim hayirlisini versin hepimize insallah.daha var benim bata.test alip yapmam istiyorum ama negatifi gormek istemiyorum.aslinda bu ikinci ayimiz.ama daha var bata.beklemekten baska caremiz yok sanirim //

ben bat 12 mart cnm daha çoooookkk var yani
Amin cnm sağlıcakla gelsinlerde
Ya zaten hem hamilelik hemde adet benzer belirtiler veriyor ama tabi düşündükçede zaman geçmiyor sabırsızlanıyorsun
en iyi adetin gecikmesii ama işte bekleyebilene

hala pozitif mi peki ovu. testleri??

benim batta 12 mart ben de ovu. testi kullanıyorum ama hiç pozitif görmedim bilmiyorum neden.
bekleyelim bakalım ne olacak...

bekle bekle 6 ay geçti..

canım ben bu ay çok kararlıyım o bebek buraya gelecek başka yolu yooookkkkk

Ay insallah canim bende bu ay cok istiyorum gecen ay zaten olmasi mucizeydi yeni birakmistim yasmin i ama bu ay umitliyim gerci benim bat 19 mart daha cok var bu hafta sonu yumurtlama gunlerim saniyorum test yapmadim ama hesaplamaya gore oyle ben yine de yarin calismalara baslayip 10 gun devam edicem belli olmaz erken olur gec olur falan yakalamak lazim

Kizlar bisi sorucam mesela yumurtlama doneminde tuttu diyelim adet olma zamani da 2hafta sonra falan oluyor ortalama adet olmadan bikacgun once ogrenenler bile oluyor yani 2hafta dolmadan hamile olundugu anlasiliyor mu ya benim bildigim 4haftalik falan en erken belli oluyor ama yanlisim mi var acaba bilgi lutfennn???

benim adetimin 1 mart itibariyle 2. günü. 5 mart gibi bitecek. İnşallah bu ay olur. mart benim için 6. ay olacak 6 aydır bebek için uğraşıyoruz ama gelmedi bebiş (( 8 aylık evliyim. doktor herşeyin normal olduğunu söyledi sadece bekleyecekmişiz. ama nekadar bekliyecez o var işte. tez zamanda gelir inşallah. ((

Canım merak etme bende 3 yıllık evlıyım 2 bucuk yıldır korunuyorum ama Rabbim biliyorum bebeişlerimizi nasip edecek.umudu kaybetmek yok

SEVVO MERHABA

CANIM ŞÖYLE OLUYOR DOKTORLAR EN SON ADET DÖNEMİNİ FAZ ALIP ONA GÖRE 4- 5 HAFTALIK DİYORLAR ASLINDA TABİKİ BİZİM HESAPLARIMIZ 2-2,5 HAFTALIK AMA ONLARIN HESAPLAMA SEKILLLERİ O ŞEKİLDE OLUYOR BU KONU BİRAZ KARIŞIK

eN KESİN ÇÖZÜM ADETİN GEÇMESİ O ŞEKİLDE TEST YAPMAK
ERKEN GEBELİK TESTLERİ DE BETA HCG NIN HAFİF Bİ ARTIŞINI TESPİT EDİP ONA GÖRE POZİTİF VEYA NEGATİF GÖSTERİYOR

Evet canim dedigin gibi biraz karisik biz adet olmamaya bakacagiz bizim olay kisacasi bu

evet canim hala pozitif goruyorum ov.testini.bugun baya akintim oldu.karnimla birlikte belimde agrimaya basladi.biaz ayip olacak ama gogsumun koyu kahverengi kisminin sekli degisti ilk kez oldu.cok komik bende anlamadim uclari sizliyor.bat 6 mart benim.geri sayim basladi.allahim insallah hayirlisini versin.

Merhaba,

Bugün 21.günüm..Dün göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı.. BAT'a 1 hafta var..Bakalım bu belirtiler hangisinin belirtileri, güzel haberin mi hayal kırıklığının mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…