burcuelf merhaba galiba ovulasyon testi kullanıyrsn bende bu ay almayı istiyorm hangi markayı aldın memnunmusun bana yardımcı olursan sevinirim..
merhaba cnm evet kullanıyorum
Bende kk daki kızlardan tavsiye üzeri almıştım
Lobaguıck ovulasyon testini kullanıyorum hem pratik hem de fiyatı uygun cnm
Ben gitti gidiyor dan com aldım 20 adet ovulasyon testi 2 adet erken gebelik testi
fiyat 22 tl
bugün alıyorsun yarın kargoyla gönderiyorlar
cnm saolasın cvp verdn..ben önceden kullandım gg almıştım bende..aynı markaydı...belki dedim sen başka marka aldın...
çok memnun kaldım mı dersn başka marka almak istiyorm fakat en uygunu loba.. bencede..
bu teste kopkoyu sadece soğankürü yaptığım zaman gördm diğer zamanda birbirine yakındı genelde çizgiler...önemli olan silikleşmeye başladığı ve sonraki gün cnm küçük bir tavsiye...
cnm sen nezamndır deniysn benim 7.ayım daha tık yok((
o zman sen benden daha tecrübelisin testler konusunda ben ilk defa bu ay kullandım
sonucu daha belli değil bakalım hamiş kalırsam %100 memnun kalırım o zaman
bi de medismart diye bi marka duymuştum ama memnunluk derecesini bilmiyorum adını yanlış ta söylemiş olabilirim
AAaaaa benim de 7. ayım bende de tık yok
Arkadaşlar merhaba,
Ben de 3 yıllık evliyim ve daha yeni yeni bebek istiyoruz.Bende dün adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım.Test yaptım oda negatif çıktı.Hamile olduğumu düşünmüyorum.Bende ovulasyon testi aldım.Bir adet olup temizlensem bende bu ay onu deneyeceğim.Rabbim bizi duysun inş.
seninde mi 7. ayın yaaa gördün mü bulduk birbirini :)))) evt cnm 3 ay kullandım o aralar stres felan ilk zamanlr hemen olsun bebk felan düşünceleri gergindm anlayacn şimdi daha rahatım stresim kalmadı desm o kadar yani...benim sorunum cnm bir ay bakıysn 13. gün yumurtlamışım başka ay 16. gün..sıkıntı oluyo yani dedim tekrar ovulasyon testi alaym...regl bugün yarın biter hemende geliyo zaten gg alınca...evt o markayıda duydum en uygun loba..
inş cnm bu ay gebe kalırız dua ediyorm..kimseciklerde gelmiyo buraya gelin kızlr ovulasyon testi kullananlar kullanmaya başlayanlar:)))
Arkadaşlar merhaba,
Ben de 3 yıllık evliyim ve daha yeni yeni bebek istiyoruz.Bende dün adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım.Test yaptım oda negatif çıktı.Hamile olduğumu düşünmüyorum.Bende ovulasyon testi aldım.Bir adet olup temizlensem bende bu ay onu deneyeceğim.Rabbim bizi duysun inş.
merhaba cnm bu ay seninle hemen hemen aynı seyleri yapmışız
yani seni yanıltmak, ümitlendirmek de istemem ama kk daki topiklerde okuduğum kadarıyla hamile olanlar adet gününe kadar ovulasyon testleri hep pozitif çıkmış
tabi istisnalarda olabilir??
Bence bi gebelik testi al derim ben kendim cok sabırsız olduğum için
fortel veya laboquıck erken gebelik testleri var onları tavsiye ediyorlar!!
İnşalllah hayırlısı ile güzel haberi alırsın...
ayyy canim agzindan bal damliyor.insallah benimde oyledir canim.senin bat ne zaman?benim karnim dunden beri agriyor sanki adet olacakmisim gibi.goguslerim sisti biraz.bilemiyorumki belkide adet belirtileridir.kendimi umutlandirmak da hic istemiyorum.allahim hayirlisini versin hepimize insallah.daha var benim bata.test alip yapmam istiyorum ama negatifi gormek istemiyorum.aslinda bu ikinci ayimiz.ama daha var bata.beklemekten baska caremiz yok sanirim //
Arkadaslar bu ay adet olanlar ve adeti bitenler birlikte konusup payasalim bu ay o bebek gelecek diyoruz haydeee...
canım ben bu ay çok kararlıyım o bebek buraya gelecek başka yolu yooookkkkk
allah gönlüne göre versin cnm en yakın zamanda güzel haberleri alırız inşallahhhh:)))
Bu arada sadece biz mart ayına kaldık galiba topiğe uğrayan kimse yokkkkkk????
Hadi hanımlar tanışalım dertleşelim???
benim adetimin 1 mart itibariyle 2. günü. 5 mart gibi bitecek. İnşallah bu ay olur. mart benim için 6. ay olacak 6 aydır bebek için uğraşıyoruz ama gelmedi bebiş(( 8 aylık evliyim. doktor herşeyin normal olduğunu söyledi sadece bekleyecekmişiz. ama nekadar bekliyecez o var işte. tez zamanda gelir inşallah. ((
Kizlar bisi sorucam mesela yumurtlama doneminde tuttu diyelim adet olma zamani da 2hafta sonra falan oluyor ortalama adet olmadan bikacgun once ogrenenler bile oluyor yani 2hafta dolmadan hamile olundugu anlasiliyor mu ya benim bildigim 4haftalik falan en erken belli oluyor ama yanlisim mi var acaba bilgi lutfennn???
SEVVO MERHABA
CANIM ŞÖYLE OLUYOR DOKTORLAR EN SON ADET DÖNEMİNİ FAZ ALIP ONA GÖRE 4- 5 HAFTALIK DİYORLAR ASLINDA TABİKİ BİZİM HESAPLARIMIZ 2-2,5 HAFTALIK AMA ONLARIN HESAPLAMA SEKILLLERİ O ŞEKİLDE OLUYOR BU KONU BİRAZ KARIŞIK
eN KESİN ÇÖZÜM ADETİN GEÇMESİ O ŞEKİLDE TEST YAPMAK
ERKEN GEBELİK TESTLERİ DE BETA HCG NIN HAFİF Bİ ARTIŞINI TESPİT EDİP ONA GÖRE POZİTİF VEYA NEGATİF GÖSTERİYOR
ben bat 12 mart cnm daha çoooookkk var yani
Amin cnm sağlıcakla gelsinlerde
Ya zaten hem hamilelik hemde adet benzer belirtiler veriyor ama tabi düşündükçede zaman geçmiyor sabırsızlanıyorsun
en iyi adetin gecikmesii ama işte bekleyebilene
hala pozitif mi peki ovu. testleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?