Mart ayinda bu is olacak diyenler,yeni adet olanlar adeti bitenler buraya ...

allah bağışlasın cnm kızını Allah sana. 7. ayımız deniyorz olmuyo bu ay bakalım dün regl bitti önümüzdeki günler önemli bakalım...

ben 4 gün boyunca pozitif gördüğüm günler oldu gün aşırı ilşki olması en güzeli..bide testin silikleştiği günü sakın kaçırma o zaman yumurta çatlıyor..

gelsin bebişim artık çok yalnızım evimde..evim şenlensin Allah'ım duy beni...amin...

benim batta 12 mart ben de ovu. testi kullanıyorum ama hiç pozitif görmedim bilmiyorum neden.
bekleyelim bakalım ne olacak...

bekle bekle 6 ay geçti..

cnm sen neden pozitif görmüysn acaba testleri..bence dr git..

canım ben bu ay çok kararlıyım o bebek buraya gelecek başka yolu yooookkkkk

evtttttttttt o bebek gelsinnn bu ay hepimizin göbüşüne :)))))))))))))))

cnm bence sen hamilesin..kan testi yap çıkar

uğur getirsin inşallah bu sayfa hepimize bu ay ilaçsız iğnesiz veeeeeee en önemlisi stressiz birr bebek istiyorummm ALLAHIM lütfen dualarımızı kabul gör.Ve bu sayfalardaaa telaşlaa yavrusunu kucağına almayı bekleyen biz anne adaylarının isteklerini geri çevirme inşallahhh (el fatiha amin)

Bakalim mart ayi bos gecmeyecek insallah bu sayfada mujdeli haberler verecegiz birbirimize...

insallah canim bugun 27ci gunum bata az kaldi.

incir kürüne başladım haydi hayırlısı bugün adetimin ilk günü hayırlısı yeni b ir süreç ama stress yokkk inşallah bol dua var

inş hadi bakalım Allah yüzünü güldürsn inş yaa haber ver hemen....

insallah canim.yarin 28ci gunum.hesaplamalara gore bat 6mart.acaba yarin yapsam sabah cikarmi ki.cok sabirsizlaniyorum.yarin dogum gunum:)) sansima yapsammiki:))))
ama negatifide gormek istemiyorum.

slm kızlar adetim den 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...

Kizlar ben bebek olayina cok taktim kafayi... Ocakta dusunmeye baslamistik ancak kismet iste sadece 1 kez birlikte olabildik 1 hafta once. Hamile kaldigimi sanmiyorum, umutlanmak istemiyorum daha dogrusu... Bat 6 mart ondan aonra ovulasyon testiyle yumurta takibine baslicam. Bu testleri eczaneden bulabilirim degil mi?

Bir de bugun gittim bi suru ciciler aldim daha ortada olmayan bebise

Durumum vahim dimi :26:

slm kızlar adetim den 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...

Canim deger dusuk ama sen p.tesi falan gene yaptir eger artis var ise hamile olabilirsin bekle birgun daha bence...

Canim aslinda tam doneminde birlikte olmussun olma ihtimali var yani neden olmasin kismet bu isler 1 kere de denese hamile kalan oluor 100 kerede denese de olmayan da oluyor

insallah canim.yarin 28ci gunum.hesaplamalara gore bat 6mart.acaba yarin yapsam sabah cikarmi ki.cok sabirsizlaniyorum.yarin dogum gunum:)) sansima yapsammiki:))))
ama negatifide gormek istemiyorum.

cnm bekle derim ben..6 martta olmazsan yap testini..şimdiden doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bebişinle mutluluk getirsin sana...

5 ve yukarısı gebelik biliyrm..

cnm seni ne kadar iyi anlıyrm..inş gelir en kısa sürede bebişin...

Kızlar, bugün 23.günüm, demin feci bir sancı girdi karnıma, sonrasında tuvalete gttiğimde yumurtlama zamanı gelen o akıntdan gelmişti (hani parmaklarının arasında uzayan akıntıdan) normal mi ki bu?

Kızlar, bugün 23.günüm, demin feci bir sancı girdi karnıma, sonrasında tuvalete gttiğimde yumurtlama zamanı gelen o akıntdan gelmişti (hani parmaklarının arasında uzayan akıntıdan) normal mi ki bu?

Canim normal bence ya yumurtlama gunleri farkli zamanlarda da gereklesebiliyor buyuk ihtimal bu nedendendir

Son düzenleme:

dun 28ci gunumdu ve adet oldum.hayirlisi artik.

kızlar adetim 15 gün gecikti ama,doktor yumurtaların çatlamıyor dedi.perşembe test yaptım renksiz ikinci çizgi çıktı,cuma sabahı tekrar yaptım o da aynı.doktora gittim çarşambaya kadar bekleyelim testi tekrarlayalım olmazsa ultrasonla bakar,sonra da kan testi yaparız dedi.fakat bazı kadınlarda adet yakın olduğu zamanlarda da ikinci çizgi çıkabilir dedi.umutla bekliyorum bakalım.sizce hamile miyim değil miyim?

Canım bece hamilesin :) benimde bundan 2 ay önce yumurtlam çatlamamıştı ama bende hiç 2. çizgi çıkmadı.İnş. :) hamişsindir.

mart ayı için çok dua ediyorum ama ben daha adet olmadım olsamda adet bitince kalayım inşallah ne diyim inşallah mart ayı hamişlerine ekleniriz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…