bende stres yapmamaya calışyom benim 6 yaşında bi kızım allahıma şükürler olsun ama ikinci için uğraşanlardanım kızım hiç bekletmeden gelmişti ama bu sefer ki uğraştırıyor sıpa:)) İnşallah sen de tez zamanda bebişini alırsın kucagına :))
evet yumurtlama günlerin değişiyorsa bence kullan testleri en azından daha bi garantilemiş olursun gerisi allahın takdiri tabiii..
Şimdi ben daha yeni başladım dedim ya kullanmaya çift çizgiyi dün yakaladım ama akşam çalışma oldu eşimle
az önce tekrar yaptım yine çift çizgi ama bugün eşim maalesef yok yarın gelecek iş sebebiyle..
Yani sence bugün olmasa yarın akşam olsa kaçırmış olmam dimi
İnşallah herkeze allahım nasip etsin hamiş olmayı inan ki her biri farklı bi heyecan ister ilk olsun ister ikinci..
benim batta 12 mart ben de ovu. testi kullanıyorum ama hiç pozitif görmedim bilmiyorum neden.
bekleyelim bakalım ne olacak...
bekle bekle 6 ay geçti..
canım ben bu ay çok kararlıyım o bebek buraya gelecek başka yolu yooookkkkk
evet canim hala pozitif goruyorum ov.testini.bugun baya akintim oldu.karnimla birlikte belimde agrimaya basladi.biaz ayip olacak ama gogsumun koyu kahverengi kisminin sekli degisti ilk kez oldu.cok komik bende anlamadim uclari sizliyor.bat 6 mart benim.geri sayim basladi.allahim insallah hayirlisini versin.
allah bağışlasın cnm kızını Allah sana. 7. ayımız deniyorz olmuyo bu ay bakalım dün regl bitti önümüzdeki günler önemli bakalım...
ben 4 gün boyunca pozitif gördüğüm günler oldu gün aşırı ilşki olması en güzeli..bide testin silikleştiği günü sakın kaçırma o zaman yumurta çatlıyor..
gelsin bebişim artık çok yalnızım evimde..evim şenlensin Allah'ım duy beni...amin...
evtttttttttt o bebek gelsinnn bu ay hepimizin göbüşüne :)))))))))))))))
cnm bence sen hamilesin..kan testi yap çıkar
insallah canim bugun 27ci gunum bata az kaldi.
inş hadi bakalım Allah yüzünü güldürsn inş yaa haber ver hemen....
incir kürüne başladım haydi hayırlısı bugün adetimin ilk günü hayırlısı yeni b ir süreç ama stress yokkk inşallah bol dua var
slm kızlar adetim den 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...
Kizlar ben bebek olayina cok taktim kafayi... Ocakta dusunmeye baslamistik ancak kismet iste sadece 1 kez birlikte olabildik 1 hafta once. Hamile kaldigimi sanmiyorum, umutlanmak istemiyorum daha dogrusu... Bat 6 mart ondan aonra ovulasyon testiyle yumurta takibine baslicam. Bu testleri eczaneden bulabilirim degil mi?
Bir de bugun gittim bi suru ciciler aldim daha ortada olmayan bebise
Durumum vahim dimi :26:
insallah canim.yarin 28ci gunum.hesaplamalara gore bat 6mart.acaba yarin yapsam sabah cikarmi ki.cok sabirsizlaniyorum.yarin dogum gunum:)) sansima yapsammiki:))))
ama negatifide gormek istemiyorum.
5 ve yukarısı gebelik biliyrm..slm kızlar adetim den 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...
Kizlar ben bebek olayina cok taktim kafayi... Ocakta dusunmeye baslamistik ancak kismet iste sadece 1 kez birlikte olabildik 1 hafta once. Hamile kaldigimi sanmiyorum, umutlanmak istemiyorum daha dogrusu... Bat 6 mart ondan aonra ovulasyon testiyle yumurta takibine baslicam. Bu testleri eczaneden bulabilirim degil mi?
Bir de bugun gittim bi suru ciciler aldim daha ortada olmayan bebise
Durumum vahim dimi :26:
Kızlar, bugün 23.günüm, demin feci bir sancı girdi karnıma, sonrasında tuvalete gttiğimde yumurtlama zamanı gelen o akıntdan gelmişti (hani parmaklarının arasında uzayan akıntıdan) normal mi ki bu?
cnm bekle derim ben..6 martta olmazsan yap testini..şimdiden doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bebişinle mutluluk getirsin sana...
5 ve yukarısı gebelik biliyrm..
cnm seni ne kadar iyi anlıyrm..inş gelir en kısa sürede bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?