Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

NURSAY22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
784
11
33
Ankara
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.

Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.

Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.

Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)

Son düzenleme:
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten

canım bende anne olmayı isteyenlerdenim bu ay olmadı inşaallah martta olurum bakalım nasip çok istiyorum..sen özel bişey yapıyormusun?

canım bende anne olmayı isteyenlerdenim bu ay olmadı inşaallah martta olurum bakalım nasip çok istiyorum..sen özel bişey yapıyormusun?

Hayır canım özel hiçbirşey yapmıyorum, ne yapmam gerektiği hakkında da fikir sahibi değilim açıkçası.

Yaptığım tekşey düzenli beslenmek, kola ve tuz tüketimim çok fazlaydı onları kesmek, folik asite başlamak ve haftada 3 gün yürüyüş yapmaya çalışmak. Ayrıca sigarayı da tamamen bırakmasam da günde 1 taneye indirmek.

BU arada bu ay doktora gittim tüm testlerimi yaptırdım muayene oldum, herşey yolunda dedi, şimdiden sonra vakit gelsin de çalışmalara başlayayım diyorum.

Sen neler yapıyosun ne zamandır deniyosun?

Merhaba kızlAr inşallah Rabbim hepimizin umudunu bebişleri mizi en kısa zamanda nasip eder bizlere..

İnşallah canım el birliği ile hepimiz bebiş sahibi oluruz inşallah :) Kendini tanıtırmısın biraz

amin canım.. 23 yaşındayım 7 aylık evliyim tam bugün yedi ay oldu bu arada:) Ankarada yaşıyorum.. hiç korunmadık ama son iki aydır bebegi daha çok istiyoruz.. bakalım bu ay adetim gecti 12 sinde olmam gerekiyordu ama halen olmadı:) hayırlısıyla inşallah RABBİM nasip eyler..

merhaba kızlar bende buralardayım
32 yaşındayım 173 boyunda 52 kilodayım 12 yaşında bir oğlum var geçen ay sprali çıkarttırdım 20-22 arası olmazsa marta inşallah yani henüz yeni denemeye başladık
hakkımızda hayırlısı inşallah
doktora gittiğimde hiçbir sorun olmadığını bir engel olmadığını söyledi kan değerlerim iyiymiş
bize beklemek düşüyor rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallah

Merhaba canım

Umaırm Marta gerek kalmaz sen bu ay güzel haberi bizle paylaşırsın. Maşallah bebişin de çıtır bir annesi olacak:)

BU arada ben de 32 yaşındayım ama kısmetse benim ilk bebeğim olucak (hamile kalırsam) birde farklı olarak ben 168 boya 84 kiloyum. Ankara'da yaşıyorum

Son düzenleme:

Oooo sen daha yolun başındasın o kadar acele etmene gerek yok yahu :) Yine de allah gönlüne göre versin. Bu arada ben de Ankara'dayım, gittiğin ya da gitmeyi düşündüğün bir doktor varmı?

Oooo sen daha yolun başındasın o kadar acele etmene gerek yok yahu :) Yine de allah gönlüne göre versin. Bu arada ben de Ankara'dayım, gittiğin ya da gitmeyi düşündüğün bir doktor varmı?
Ben akay hastanesinde başak Hanım'a gidiyorum.. Şimdilik iyi bir doktor .. Sen hangisine Yada nereye gidiyorsun..

Ben akay hastanesinde başak Hanım'a gidiyorum.. Şimdilik iyi bir doktor .. Sen hangisine Yada nereye gidiyorsun..

Aaslında benim ara ara gititğim bikaç doktor var. Ancak hamileliğe karar verdikten sonra normal doğum taraftarı olduğunu da duydugum Müge Aksoy'a gitmeye başladım. Eskiden Bayındır'da çalışıyormuş şimdi Çukurambar'da kendi muayenehanesi var. Memnunum şimdilik çok sıcak biri.

bende 1.5 senelık evlıyım 23 yasındayım bır senedır ıstıyoruz ama olmuyo adetım yenı bıttı bakalım insallah mart ayına bebıs mujdesını verebılırım..

bakalım hayırlısı inşallah ama henüz hiçbir belirti yok 6-7 gün sonra anlıcaz inşallah
ben 19 yaşında anne oldum şimdi düşününce aslında pekte bişey anlamamışım şimdi en uygun yaştayım bence

bende 1.5 senelık evlıyım 23 yasındayım bır senedır ıstıyoruz ama olmuyo adetım yenı bıttı bakalım insallah mart ayına bebıs mujdesını verebılırım..
inşallah hayırlısıyla olsun bebişiniz henüz yenisiniz ama isteyipte hele birde sorun yoksa neden olmuyor diye insan düşünüp duruyordur arkadaşlarımdan biliyorum
rabbim zamanını biliyor vardır bir hayır inşallah bizde müjdeyi en yakın zamanda senden duyanlardan oluruz

merhaba arkadaşlar bende bu ay itibari ile korunmayı bıraktım.şubatın 12sinde adet oldum bir bitse hemen başlayacağım çalışmalara ama...
ne yazıkki eşim istemiyor.bende kan pıhtılaşması var o nedenle 2 düşüğüm var hali ile fobi oldu bizim adamda.ama ben vazgeçmeyeceğim.sanırım ondan gizleyeceğim korunmadığımı :) zira kaynanam hergün 'kızım sen ona bakma dizginleri kaldır çaktırmadan' diyor :) ilk torun olacakta :)
22 yaşındayım.7 aydır evliyim,158 boyum ve 53 kg ağırlığım.zor zamanlar geçiriyorum dualarınızı bekliyorum,umarım hepimizin bebişleri olur mart ayında :)

Merhaba arkadaşlar..
bende mart ayında ınşalllah hamıle kalmak ıstıyorum.subat uğursuz geldii bana(tupbbek denedık buay ama olmadı belkı mart ayında bı mucıze olurAllah yardımcımız olsunnn........

hoşgeldin inşallah gönlüne göre olur kendine dikkat et inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın meleğini

Merhaba arkadaşlar..
bende mart ayında ınşalllah hamıle kalmak ıstıyorum.subat uğursuz geldii bana(tupbbek denedık buay ama olmadı belkı mart ayında bı mucıze olurAllah yardımcımız olsunnn........

Allah C.C yardımcınız olsun dualarım sizinle olacak inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız meleğinizi

Saol karamelcım ıyı dıleklerı ıçın:)))) yas 29 oldu bıran once hamıle kalmak ıstıyorumm.inşalllah bırgun bende duyurucam buradan hamıle olduğumu.....ilk işim doktorumu değiştirmek olucak!!!!!!!!

doğru doktoru bulmak zor oluyor.bende belki doğru doktoru bulabilseydim meleğim yanımda olacaktı.ama bu sefer doğru doktoru buldum hayatta bırakmam :)
inşallah sizde bulursunuz :)

doğru doktoru bulmak zor oluyor.bende belki doğru doktoru bulabilseydim meleğim yanımda olacaktı.ama bu sefer doğru doktoru buldum hayatta bırakmam :)
inşallah sizde bulursunuz :)

Merhaba Nurdan, allah gönlüne göre versin öncelikle. Lütfen bu kan pıhtılaşması sorununu bu kadar dert etme, tanıdığım 3 kişide de bu sorun vardı biri anlaşılana kadar 4 düşük yaptı ne yazık ki tanısı geç kondu.

Şimdi yeni denemsine başlayacak.

Diğer iki arkadaşımdan biri 2 ay önce 2. çocugunu kucağına aldı, diğeri ise Nisan başı gibi doğum yapacak kısmetse. Bildiğim kadarı ile hergün düzenli iğne oluyorlar. Belki normal gebeliklere göre biraz daha stresli oluyordur ama inan çözümü var, senin de bebişin olacak inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…