- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Hamile kalmakta zorlandın mı doktor bana zor olacak ama olacak dedi ?
Sogan mı ne yapmam lazım bana yardımcı olun :) bende hamile kalmak istiyorumYok hormonlari duzelttim o ay hamiş kaldim.. ama neler yapmadim neler :) sogan küründen testere disli aslan pencesi cayina kadar..
Sogan mı ne yapmam lazım bana yardımcı olun :) bende hamile kalmak istiyorum
Rahimim ters diye zor hamile kalırsın dedi ama olacak dediCanim doktorun niye zor olur
Ama olur dedi
Rahimim ters diye zor hamile kalırsın dedi ama olacak dedi
İşte nekadar da kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor neyse Allah iyidir inşallah tüm olmayanlara en kısa sürede nasip ederOrasini allah bilir canim.. ama şu var kafandan attigin zaman bebiş geliyor.. kafana takinca olmuyor psikolojik olarak kendini kapatiyorsun rahat birak kendini..
İşte nekadar da kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor neyse Allah iyidir inşallah tüm olmayanlara en kısa sürede nasip eder
Sağol cnm öyle yapicam inşallah tez vakitte hamile kalırımInsallah cnm takmicaksin iste.. kendine meşgale bul puzzle yap, kitap oku, resim ciz boyama yap vs. Gercekden kafana takmayinca oluyor hersey kendiliginden inan yeter
Tebrikler canım Allah sağa salim dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah'ım tüm olmayanlara da sundursunmerhaba kzlar bende 1 yıllık evlıyım yani martn 27 sinde 1 yılım bitti hıc korunmadk biz cocugumuz olmasnı cok istyoduk hastahaneye gdyoduk bisey yok diyodular ne bende nede eşimde sorun ckmyodu ama olmuyordu evde sürekli bi gerilim bir tartsma havası vardı birbirimzi krmamaya cok dıkkat edyoduk ama stresten ister istemz kryoduk her ay düznli kontrllerme gdyodum ocakta catlatma ignesi yaptm tutmadı subat 27 adet oldum tabi yne yklmstk aglama krizleri yinemi tutmadı siniri evden ckmyordm kmseyle konsmyodum 1 hafta sonra aklm basma geldi tabi olmuyorsa olmuyordur ben elimden geleni yaparm gerisi takdiri ilahi incir kürüne basladm hemen her sabah ictm her gece folik asit ve klomen kullandm ama eşimlekarar aldk yumurtlama gününü hesplmycz hastahaneye gtmycz ek bi çaba harcamycz diye hatta yumurtlama dönmini kacrdk o kadar rahattk ki olmazsa sorun dgldi bu ay dinlnyodk berbr zaman gcrdk sinmya gttk kndmze vakit ayrdk anlycgnz martn 29n unda adet olmam gerekyordu ama olmadm normalde adetmde düznli dgldr zaten takmadm pek fazla zaten sancmda vardı olcktm beklymbari dedim karn agrsndan baska nir belirtm yoktu ve iştahm cok açktı. bahar gelyor ondan dedm ayn 31 ine kadar bekledm ama umudumu o kadar kesmstm ki olurum dye beklyorm hala neyse test yapmaya karar verdm çift çizgyi görnce şok oldm hemen hastahneye test yapmaya gttm esmn haberi yok tabi hasta oldm sancm var igne vurmya gdyorm dedm test sonclarnı alnca eve gelip baba oluyosn dedm agladk berbr attgı cığlığı asla unutmam :) sözün ksası kzlar stres en büyük düşmanımz yumurtlama günlerne taklmyn ilac kullnyosnz aksatmadan kullann gersni ALLAH a brakn
rabbim hepnze nasip eder inşlh
amin canm rabbim hepnze nasip eder biz hamilelerede saglklı doğmlar size tek tavsyem kafanzı dagtck seyler yapn mesela ben puzzele ve resm yapmstm ilgi alannza grck seyler yapn ve düşnmeyn bol bol dua edinTebrikler canım Allah sağa salim dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah'ım tüm olmayanlara da sundursun
Çakşır denediniz mi? Çakşır suyu.. bi araştırın ben ilk bebeğime 4.5yıl sonra onu içerek hamile kalmıştım gerçi biz de eşim sperm açısından sıkıntılıydı ama çakşırı kadınlar da içsin diyorlar.. ovülasyon ihtimalini arttırıyor diyeSogan mı ne yapmam lazım bana yardımcı olun :) bende hamile kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?