Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bende 1.5 senelık evlıyım 23 yasındayım bır senedır ıstıyoruz ama olmuyo adetım yenı bıttı bakalım insallah mart ayına bebıs mujdesını verebılırım..

Hoşgeldin canım, daha yeni evlisin hiç stres yapma yaşında genç zaten, olacak olacak diye kendini inandır yeter ki, olumlu düşün:)

Bu arada doktora göründünüz mü sadece sen değil eşin de tabi ki ?

Merhaba arkadaşlar..
bende mart ayında ınşalllah hamıle kalmak ıstıyorum.subat uğursuz geldii bana(tupbbek denedık buay ama olmadı belkı mart ayında bı mucıze olurAllah yardımcımız olsunnn........

Merhaba Pınarcım, hangi şehirdesin nerde yaptrıdın tüp bebeği? Doktoruna pek güvenmiyorsun galiba, hayırlısı tabi herşeyin ama çok güveneceğin yerlere gitmen lazım, içine sonuna kadar sinecek. Bu işler hem maddi hem manevi hiç kolay değil. Hatta belki maddiyattan da önemlisi umut bağlıyor insan çıkış yolu olarak görüyor. Umarım bu ay bebişin kendilşiğinden gelir, umarım bu ay hepimizin bebişleri kendiliğinden gelir. Benim de 18-19 gibi regl olmayı bekliyorum. Ona göre başlıcam.

İlk aydna ovülasyon testi almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı daha önce, faydası oluyor mu acaba?

Valla canım ben uzun süredir istiyorum ama maalesef evlendikten sonra çok hızlı bir şekilde kilo aldım öyleki evliliğimin 4 yılını doldurduğumda 62 kilodan 112 kg'ya çıkmıştım o nedenle 2012 ocakta diyete başladım şimdiye kadar ancak 84-85 aralığına düşebildim. Hala da kilolarımdan korkuyorum ama kendimi turp gibi hissediyorum yaptırdığım testler de hepsi çok normal. Doktorumun da desteği ile bu ay başlamaya karar verdim. Tabi eşimi henüz tam ikna edemedim, mırın kırın ediyor hala, ama Allah izin verirse ikna edicem ve bu ay başlıcaz. Hiç olmazsa o yola girmiş olmak istiyorum. Biliyorum ki ilk ayda hemen hamile kalma şansım düşük. Belki de ben hamile kalana kadar 7'li kiloları da görürüm kim bilir. Kısmetimizde ne varsa o artık :)

ya bu erkekler yokmu önce istemezler sonra en çok onlar severler

kilolarını vereceğine inanıyorum.sende inanırsan başaracağından eminim.bende doktor ihmalinden 2 düşük ne yazıkki.ama bilinçlendim olacak bu sefer :)

insallah cok bekletmez rabbım her ay yenı umut oluyo sonu husran olsa bıle umarım bu kez olur sorun yok ama allahım bılıyo ne zaman vercegnı

Hoşgeldin canım, daha yeni evlisin hiç stres yapma yaşında genç zaten, olacak olacak diye kendini inandır yeter ki, olumlu düşün:)

Bu arada doktora göründünüz mü sadece sen değil eşin de tabi ki ?

stres yapıyorum bu elde deıl her ay umutlanıyorum sonra yıne husran canım prolaktın hormonun bıraz yuksektı sımdı normal ama hala beklemekteyım umarım bu kez olur allahım ısteyen her kese hayırlısıyla versın

kızlar çok ilginç bişey oldu lavobadayken peşeteye birkaç damla kan geldi ama devamı gelmedi.. adetim geçikmişti adet mi oluyorum dedim ama baktım devamı yok sizce hamile olabailirmi yim yerleşme kanaması olur mu ??

bende bu ay inşallah yani martta gebe kalmış ümidiyle bekliyorum.aslında çok erken 5 martta günüm :) 8 mart doğum günüm eğer hamile kalırsam dünyanın en güzel hediyesi olacak.

biraz dinlenmeye çalış ama bence geçmiş günün test yapabilirsin ona göre varsa gebelik en azından doktora vs.. gidersin

Merhabalarr

Bende ocaktan bu yana gebelik isteyenlerdenim.Geçen ay kalamadım ne yazıkki galiba günleri tutturamadıkdoktorum beklememil bir sorunum olmadığını 1 yıl sonunda olmazsa gelmemi söyledi.Bakalım inşallah o kadar beklemeyiz.Reglim bitti.Şimdi iki güne mi yoksa hergün birliktelik daha doğru olur??

bende bu ay inşallah yani martta gebe kalmış ümidiyle bekliyorum.aslında çok erken 5 martta günüm :) 8 mart doğum günüm eğer hamile kalırsam dünyanın en güzel hediyesi olacak.

ooo senin baya yakınmış.

Ben de 18-19'u gibi regl olucam sonraki Martın 15-16 sı gibi olur. Ayın 15'i de bizim evlilik yıldönümümüz. Benim de bütün hayallerim bunun üzerine kurulu biliyo musun? Evlilik yıldönümümde bu müthiş haberi almak olabilecek en güzel hediye benim için :)

Hayatım regl oluyor da olabilirsin, dedğim gibi yerleşme kanamsı da olabilir. Ne duruyosun hemen bir test yapsana yahu :)

inş canımya Allah hepimizin kalbine göre versin.

Canım doktorlar 2 gunde birin daha etkili oldugunu söylüyorlar, zaten spermler de uzun süre yaşayabiliyorlar. Ayrıca sperm kalitesi için çok sık olmaması lazım.

E bu arada sen ovülasyon testine başladın mı almıştın yanlış hatırlamıyosam?

Ayy evet geldi testlerim ama çok sıkıcı birşey yaa.İdrar yap damla damla al falan Allahım çok uğraştırmadan bebiş versin inşallah.İki gün önce yaptık bişey çıkmadı.Bugun yaptım test bozuktu heralde hiç çizgi çıkmadı:)Yarından itibaren düzenli yapıcam karar verdim.Bugunde çalışma olur heralde.Bana da hergün zor geliyo yaa ne öyle hergün iş var güç var.Bu arada bende 165 boyunda 85 kiloyumç.Tombik adaylardanım:)

ovulasyon testi nedir :)

ovülasyon testi kadınların belli hormon değerlerini tespit ederek yumurtlamananın ne zaman olacağı bilgisini veriyor. Biliyorsun yumurtalama zamanlarında ilişkiye girmek en yüksek şansı sağlayan dönem oluyor.

bu arada bende 32 yaşındayım ilk defa bu ay denicem inşallah. Ankaradayım ve maalesef 84 kiloyummmmmm (

off evet aslında ben de internetten kullanımını okudum. yok 4 saat tuvalete gitme yok son 2 saat hiç sıvı alma, yok günün su saatlerinde yap yok bu kjadar beklet. Yahu ben işteyim nasıl ayarlıcam tüm bunları bilemiyorum, ama istiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…