bende 1.5 senelık evlıyım 23 yasındayım bır senedır ıstıyoruz ama olmuyo adetım yenı bıttı bakalım insallah mart ayına bebıs mujdesını verebılırım..
Merhaba arkadaşlar..
bende mart ayında ınşalllah hamıle kalmak ıstıyorum.subat uğursuz geldii bana(tupbbek denedık buay ama olmadı belkı mart ayında bı mucıze olur Allah yardımcımız olsunnn........
bakalım hayırlısı inşallah ama henüz hiçbir belirti yok 6-7 gün sonra anlıcaz inşallah
ben 19 yaşında anne oldum şimdi düşününce aslında pekte bişey anlamamışım şimdi en uygun yaştayım bence
:
bakalım hayırlısı inşallah ama henüz hiçbir belirti yok 6-7 gün sonra anlıcaz inşallah
ben 19 yaşında anne oldum şimdi düşününce aslında pekte bişey anlamamışım şimdi en uygun yaştayım bence
inşallah hayırlısıyla olsun bebişiniz henüz yenisiniz ama isteyipte hele birde sorun yoksa neden olmuyor diye insan düşünüp duruyordur arkadaşlarımdan biliyorum
rabbim zamanını biliyor vardır bir hayır inşallah bizde müjdeyi en yakın zamanda senden duyanlardan oluruz
Hoşgeldin canım, daha yeni evlisin hiç stres yapma yaşında genç zaten, olacak olacak diye kendini inandır yeter ki, olumlu düşün:)
Bu arada doktora göründünüz mü sadece sen değil eşin de tabi ki ?
kızlar çok ilginç bişey oldu lavobadayken peşeteye birkaç damla kan geldi ama devamı gelmedi.. adetim geçikmişti adet mi oluyorum dedim ama baktım devamı yok sizce hamile olabailirmi yim yerleşme kanaması olur mu ??
bende bu ay inşallah yani martta gebe kalmış ümidiyle bekliyorum.aslında çok erken 5 martta günüm :) 8 mart doğum günüm eğer hamile kalırsam dünyanın en güzel hediyesi olacak.
kızlar çok ilginç bişey oldu lavobadayken peşeteye birkaç damla kan geldi ama devamı gelmedi.. adetim geçikmişti adet mi oluyorum dedim ama baktım devamı yok sizce hamile olabailirmi yim yerleşme kanaması olur mu ??
ooo senin baya yakınmış.
Ben de 18-19'u gibi regl olucam sonraki Martın 15-16 sı gibi olur. Ayın 15'i de bizim evlilik yıldönümümüz. Benim de bütün hayallerim bunun üzerine kurulu biliyo musun? Evlilik yıldönümümde bu müthiş haberi almak olabilecek en güzel hediye benim için :)
Merhabalarr
Bende ocaktan bu yana gebelik isteyenlerdenim.Geçen ay kalamadım ne yazıkki galiba günleri tutturamadıkdoktorum beklememil bir sorunum olmadığını 1 yıl sonunda olmazsa gelmemi söyledi.Bakalım inşallah o kadar beklemeyiz.Reglim bitti.Şimdi iki güne mi yoksa hergün birliktelik daha doğru olur??
inş canımya Allah hepimizin kalbine göre versin.
Canım doktorlar 2 gunde birin daha etkili oldugunu söylüyorlar, zaten spermler de uzun süre yaşayabiliyorlar. Ayrıca sperm kalitesi için çok sık olmaması lazım.
E bu arada sen ovülasyon testine başladın mı almıştın yanlış hatırlamıyosam?
amin canım amin inşallahhhhhhhh :)
sen ne zamandır deniyosun, kaç yaşındasın nerdesin, kaç kilosun :))) (ay ne çok soru oldu:)
bu ay ilk denedik korunuyorduk .31 yaşındayım.sen ankara.56kg
ovulasyon testi nedir :)
Ayy evet geldi testlerim ama çok sıkıcı birşey yaa.İdrar yap damla damla al falan Allahım çok uğraştırmadan bebiş versin inşallah.İki gün önce yaptık bişey çıkmadı.Bugun yaptım test bozuktu heralde hiç çizgi çıkmadı:)Yarından itibaren düzenli yapıcam karar verdim.Bugunde çalışma olur heralde.Bana da hergün zor geliyo yaa ne öyle hergün iş var güç var.Bu arada bende 165 boyunda 85 kiloyumç.Tombik adaylardanım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?