Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Hayatım regl oluyor da olabilirsin, dedğim gibi yerleşme kanamsı da olabilir. Ne duruyosun hemen bir test yapsana yahu :)
Kaynanam gil deyim bugün canım sabah gidip kan verecem inşallah yarın öğrenirim sonuçu.. Adet olsa şimdiye devamı gelirdi diye düşünüyorum ama hayırlısı Rabbim hayırlısını versin...

Günaydın kızlar
Ya bu insanoğlu ne garip.Korunurken daha fazla istek vardı resmen.Dün bişey olmadı ama sanırım daha yumurtlama olmamıştır.9 unda regl olmuştum.

Günaydın kızlar
Ya bu insanoğlu ne garip.Korunurken daha fazla istek vardı resmen.Dün bişey olmadı ama sanırım daha yumurtlama olmamıştır.9 unda regl olmuştum.

E çünkü zorunluluk haline geliyor ilişki de ondan :) Ama merak etme adet döngüne bakınca daha erken gibi. Bence 12. günü geçirme yine de buna başlamak için.

Ben de 2-3 güne regl olucam anlayacağınız daha önümde kafadan 15 gün var çalışmalara başlamaya ama ben dayanamadım ve bugün eczaneye gittim bir ovülasyon testi bir de gebelik testi aldım. Allah bu nasıl pahalı bişeymiş yaa ben de alırken bu siteden fiyatları aşağı yukarı duymuştum rahat rahat gittim aldım fiyatı bile sormadım. İkisine toplam 80 TL verdim

Neyse ilk ay heves ettim de almam bir daha almam herhalde:)

Aldıklarım Predictor Fertility ve Predictor Early.

Ovulasyon testinin içinde 7 adet var. Diğer gebelik testide 4 gün önceden tespit edebiliyomuş hadi hayırlısı, yeterki hamile kalalım 4 gün önce 4 gün sonra öğrenmemiz önemli değil değil mi:)

Eklentiler

• $gebelik.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten

merhaba canım bende 2 aylık evliyim ve çok istiyoruz bir bebeğimizin olmasını ilk aydan itibaren yumurtalama dönemini takip ettim ama iki aydada olmadı bu ay yumurtalama testi deniycem gelişmeleride buraya yazıcam rabbim tüm isteyenlere versin içindede bana

ya bu ovülasyon testi güzelde beni strese sokar ya :)
benimde adetim bugün bitti sayılır bakalım ne olacak heyecanlıyım

Hoşgeldin canım inşallah Allah bizlerin yüzünü güldürür :)

E çünkü zorunluluk haline geliyor ilişki de ondan :) Ama merak etme adet döngüne bakınca daha erken gibi. Bence 12. günü geçirme yine de buna başlamak için.

Sorma zorunluluk oldu resmen
Kızlar sabah kan testi verdim dua edin lütfen 5 te alacağım sonucu..

Hadi inşallah hamilesindir bize de dua et canım

Ben ucuza aldım netten.Memnun kalırsam sana da söylerim sen de netten ucuza alırsın.

Sonucumu aldım kızlar 46.63 çıktı hamileyim Rabbim hepinize nasip eder inşallah lütfen dua edin benim içinde sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin Rabbim..

Sonucumu aldım kızlar 46.63 çıktı hamileyim Rabbim hepinize nasip eder inşallah lütfen dua edin benim içinde sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin Rabbim..

çokk sevindim demek yerleşme kanamasıydı :) dikkat et ama sen yinede ağır iş yapma ilk anne sen oldun topikte :)

Günaydın kızlar

merhaba canım benim de sat 9 şubattı. bat da 12 mart olmaz olsun... bizde 5 aydır istiyoruz ama 2 aydır yumurtlama tarihi falan hesaplıyordum. bu beş ayda bal çörek otu falan incir kürü şu bu yapmıştım. bu ay hiç bişey yapmıyorum sadece ovulasyn testi aldım benim yumurtlama 25 26 falan galiba. ne zor işmiş yahu bu gebe kalmak ben de kolay olacak zannetmiştim
bakalım burdan gelişmelerimizi takip ederiz .

çokk sevindim demek yerleşme kanamasıydı :) dikkat et ama sen yinede ağır iş yapma ilk anne sen oldun topikte :)
Teşekkür ederim canım.. Darısı sizlerin başına.. Benim içinde dua edin sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşayım..

Aaaaaaa inanmiyirum supper suppper super bir haber bu:) ilk bebisimizi simdiden kucaklitotuz ne kadar guzel:)

Darisi bizim basimizaaaa :) :) :)

hoşgeldin canım. Ama yumurtlama tarihi olarak 25-26. gnler çok ileri tarihler değil mi doğru hesapladığına emin misin

Ay hadi inşallah.Hayırlısıyla hamiş kalırız.

Kızlar ben ovu testini yapmaya başladım.3 gün önce çizik falan yoktu.Bugün silik çizgi çıktı baya silikti ama.Çalışmamızı yaptık.Şimdi bu silik çizgi kaç güne iyice belirgin olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…