Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Merhabalar kızlar bende yeni bıraktım korunmayı bat 14 mart yaş 27 inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız . Yeni düşünmeye başladık tekrardan Bebek bir yavruşum var . Şimdiden çok heyecanlıyım

Merhaba. Benim de bat 4 mart. 29 yasindayim. Insallah martta iyi haberler aliriz. Benim ilk olacak insallah. :)

Canım ben 29 ocakta 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu içi kürtaj oldum.henüz ilk adetim bile gelmedi.
Bat belli değil anlayacağın ama mart sonu olur diye tahmin ediyorum.
Gecmis olsun canim bende 10haftalik bebegimi kalbi durdugu icin aldirmistim

Hatırlıyorum seni kürtaj sayfasından:/inşallah aralık ya da ocak anneleri sayfalarında devam ederiz birlikte:)
Hayirlisi ins canim. Gecen ay ovulasyon testiyle gun gun saydim fln stres yaptim. Bu ay akisina biraktim. Stres iyi degilmis. Olursa olur mantifindayim

Hayirlisi ins canim. Gecen ay ovulasyon testiyle gun gun saydim fln stres yaptim. Bu ay akisina biraktim. Stres iyi degilmis. Olursa olur mantifindayim
Ben de çok stres yapmıştım geçen sefer.şimdi hayırlıysa olsun diyorum.

Ben temmuz ayinda dusuk yaptim canim. Kasim ayindan beri deniyoruz henuz olmadi
4 ay çok değil,olur hayırlısıyla.
Ben kaybettiğim bebeğimi 5 ay beklemiştim.inşallah Rabbim kısmet ederse bu çabuk gelsin.hayırlısıyla tabi.

Ben temmuz ayinda dusuk yaptim canim. Kasim ayindan beri deniyoruz henuz olmadi
olur hayırlısıyla canm . İlişkiden hemen sonra kalkma bir süre uzan kalça altına yastık bırak . 2 günde 1 ilişkiye gir mümkünse..

4 ay çok değil,olur hayırlısıyla.
Ben kaybettiğim bebeğimi 5 ay beklemiştim.inşallah Rabbim kısmet ederse bu çabuk gelsin.hayırlısıyla tabi.
inşallah hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız hep beraber

saol canım inş. benim yumurtlama günüm bugün. ovulasyon testi dün koyulaşıyordu bu sabah tam koyu sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat yani bu gece en son oldu şimdi bugünü değilde yarını ve ondan sonraki günleri değerlendiriyim diyorum gün aşırı olması için. yanlış mı düşünüyorum acaba.

Merhaba 1.75 boyunda 56 kg yum 26 yasindayim. 1bucuk yildir evliyim bu ay bende gebelige karar verdim.folik asit kullanmaya basladim.çok fazla karbonhidrat tuletmiyorum protein agirlikli sesleniyorum. Şuan hastaligima 10 gün var fakat hamileliği dair hic belirti yasamiyorum sadece sol kasigimda hafif agrilat hissediyorum. İkit tekiyim. Ve ikiz bebeklerin olsun istiyorum.bu aradalar psikolojik galiba sürekli rüyamda bebek görüyorum. Umarim bir an önce evlat sahibi olabiriz

Maşallah canım anlattığına göre manken gibi bir fiziğin var.doğal besleniyorsun yaşın da genç.inşallah hayırlısıyla Salih evlatların olur.bazen bebekler belirtisiz de gelebiliyor.belki seninki de öyledir.
Ama sen yine de kendini hemen olmayacakmış gibi hazırla.çünkü benim gibi ilk ay olacağını düşünürsen çok stres yaparsın.ben denemeye başladıktan 5 ay sonra hamile kaldım.12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.
Şimdi adetimi olduktan sonra denemeye başlayacağım.30 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…