evet canm yumurtala günün tahmini Ozamansaol canım inş. benim yumurtlama günüm bugün. ovulasyon testi dün koyulaşıyordu bu sabah tam koyu sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat yani bu gece en son oldu şimdi bugünü değilde yarını ve ondan sonraki günleri değerlendiriyim diyorum gün aşırı olması için. yanlış mı düşünüyorum acaba.
inşallah canm . İkiz gebelik şansını hem yediklerinle hemde zayıf olmanla artıdasın rabbiö kısmet eder inşallah :)Merhaba 1.75 boyunda 56 kg yum 26 yasindayim. 1bucuk yildir evliyim bu ay bende gebelige karar verdim.folik asit kullanmaya basladim.çok fazla karbonhidrat tuletmiyorum protein agirlikli sesleniyorum. Şuan hastaligima 10 gün var fakat hamileliği dair hic belirti yasamiyorum sadece sol kasigimda hafif agrilat hissediyorum. İkit tekiyim. Ve ikiz bebeklerin olsun istiyorum.bu aradalar psikolojik galiba sürekli rüyamda bebek görüyorum. Umarim bir an önce evlat sahibi olabiriz
bence bugünü es geçme Canım aynı Zaman'da erstesi günüde ..kızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.
Maşallah canım anlattığına göre manken gibi bir fiziğin var.doğal besleniyorsun yaşın da genç.inşallah hayırlısıyla Salih evlatların olur.bazen bebekler belirtisiz de gelebiliyor.belki seninki de öyledir.
Ama sen yine de kendini hemen olmayacakmış gibi hazırla.çünkü benim gibi ilk ay olacağını düşünürsen çok stres yaparsın.ben denemeye başladıktan 5 ay sonra hamile kaldım.12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.
Şimdi adetimi olduktan sonra denemeye başlayacağım.30 yaşındayım.
Amin canım.Senin için çok üzüldüm canim inş.Rabbim gonlundekileri verir. Sagligina dikkat et çok yormamaya calis kendini. Bu ay benimde pek umudum yok. Aslinda yumurtlama oldu ama hamilelik olur mu bilemiyorum hayirli zamanda hayirli evlatlar versin rabbim
Canın sağolsun.kırmızı kartı gördümumutlar nisana kaldı
Yok be kuzum gelmedi hala gelse keşke.cuma için randevu aldım.gelmezse gideceğim.ada_aras sende bişey var mı canım , benim hiç beklemediğim anda geldi reglim 4 gün var diye hesaplamıştım .
adetim bitsin bi dr kontrolünden gececeğim ...(
Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.Bende varim kizlar ben 5 senelik evliyim bundan 6 ay once korunmayi biraktik hamile kaldim ama 5 haftalukken dustu ondan beri hala kalamadim gecen ay sogan kuru uyguladim cok ise yaradini ogrenince ama yine olmadi suan adet oldum ins bu ay kalirim yine uyguluyum diyorim bi cocugum olsun cok istiyorumm
Yok be kuzum gelmedi hala gelse keşke.cuma için randevu aldım.gelmezse gideceğim.
Sen de canını sıkma zaten 2 ay oldu demiştin yanılmıyorum değil mi?bence 6 aydan önce doktorluk bir durum yok.yaşın kaç canım?
Canım dediğime darılma ama biz zaten genç anne olma şansını çoktan kaybettik:)yaşım 28 cnm , 6 ay deneyip olmazsa sonra tedavilik durum varsa 1 senede oyle ugraşırım 30 u geçerim ,
genç anne olmak istiyorum .
bu ay ateş ölçme yöntemi denemek istiyorum . Aranızda deneyen var mı kızlar ? bu hafta sonu ateş ölçer almak istiyorum
Ayrıca neden 1 sene bekleyesin ki Allahın izniyle sen 1 2 aya hamile kalırsın.daha önceden düşüğün kürtajın var mıyaşım 28 cnm , 6 ay deneyip olmazsa sonra tedavilik durum varsa 1 senede oyle ugraşırım 30 u geçerim ,
genç anne olmak istiyorum .
bu ay ateş ölçme yöntemi denemek istiyorum . Aranızda deneyen var mı kızlar ? bu hafta sonu ateş ölçer almak istiyorum
Ayrıca neden 1 sene bekleyesin ki Allahın izniyle sen 1 2 aya hamile kalırsın.daha önceden düşüğün kürtajın var mı
Hımm leke falan varsa git.bir şey çıkmaz ama içinde şüphe kalmamış olur..kötü düşünüp kötüyü çağırma.düşük yada kürtaj yok canım ,1,5 yıldır evliyim. ilk eylülde biraktım 2 hafta korunmadım yumurta catlamamış adet gecikti. sonra 2 ay ara verdim grip - alerji astım yuzunden . sonra tekrar bıraktım korunmayı ama ara lekelenme olmaya başladı yumurtlama günlerimdeacaba sorun mu var diye düşünmeye başladım . bu ay da 25. gun regl başladı , normalde 29 - 31 gün sürer .
bunlar bana anormal gelmeye başladı o yüzden adet bitince dr a gitmeyi düşünüyorum
Mrb hanımlar bende iki yıldır evliyim bugüne kadar hiç korunmadik bu ay adetim 2 gün geldi 3 gün kahve rengi ile lekeleri kasıklarimda ağrı göğüsum şiş test yaptım negatif çıktı ama ağrılarım devam ediyor sizce neden oluyor ?
çok sağol gerçekten beni rahatlatin inşallah öyledir ama bunu söylemeyi unuttum benim rahimim ters ondan olabilir mı ? Gerçi doktor normal dedi çoğu kadinlarin rahimi öyleymişÜşütmüs olabilirsin canim.. kotu birsey degildir sanmam..ama genede aklinda soru isareti kalmasin istiyorsan hem testi tekrarla hemde doktora bi gorun genel muayenede olursun.. hormon testlerini filnda yaptir ciksin hepsi aradan :)
çok sağol gerçekten beni rahatlatin inşallah öyledir ama bunu söylemeyi unuttum benim rahimim ters ondan olabilir mı ? Gerçi doktor normal dedi çoğu kadinlarin rahimi öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?