Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

ya ben bugün akciğer filmi çektrdim üşütmüşüm dr istedi ve antibiyotik verdi etkili olur mu?
bu arada benim bat a 1hafta kala göğüslerim ağrırdı ağrımıyooo

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

beteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

Son düzenleme:

pelincim iyi dileklerin için çok teşk ederim bu arada senin regl e daha varmış şuan da yumurtluyor da olabilirsin kaçırma bu zamanları
bu arada yumurtlamamı ben de anlayabiliyorum çok düzenli adet olurum hesapladığım günlerde daha da dikkat ediyorum tuvalette iken dedikleri gibi uzayan bi akıntı oluyo yumurta akı gibi
ıyk güldüm birden kendime ben neler yazıyorum böyle yaa :)))
ama rahatlıyorum konuştukça sizler sayesinde ...

slm kızlar bende bu ay preseedle ovulasyon günlerimi değerlendireceğim beklenmeyen adet tarihim 14 mart benide ekleyin olurmu

amannn nolcak canım kız kızayız şurda benim şüpheli ilişki üzerinden 5 gün geçti.bu sabah kasıklarım ağrıdı.bide bugünden beri gaz şikayetim var.döllenme belirtisi olabilir mi? :44:

bu kadar çabuk belirti olurmu acaba???

bana mı dedin cnm? bende bilmiyorum valla sordum.kimi yerde ilk haftadan belli olur yazmışlar kimi yerde bikaç hafta sonra bende anlamadım doğrusu hangisi? :44: ama bugün sabahtan beri bi gazmanlıktır gidiom

bu kadar çabuk belirti olurmu acaba???

bana mı dedin cnm? bende bilmiyorum valla sordum.kimi yerde ilk haftadan belli olur yazmışlar kimi yerde bikaç hafta sonra bende anlamadım doğrusu hangisi? :44: ama bugün sabahtan beri bi gazmanlıktır gidiom

merhaba hanımlar bende bu ay korunmayı bıraktım.2 çocuğum var 3. istiyoruz.beklenmeyen adet tarihim 15 mart.benide aranıza kabul edermisiniz

benide eklermisiniz?? 1-2-3 mart

merhaba hanımlar bende bu ay korunmayı bıraktım.2 çocuğum var 3. istiyoruz.beklenmeyen adet tarihim 15 mart.benide aranıza kabul edermisiniz

maşallah üçüncü çocuğa geçmişiz.hadi hayırlısı inşallah mart uğurlu gelir

ilk gebeliğimde çokkk araştırmıştım bende.. döllenme olduktan yaklaşık 5 - 6 gün sonra zigot rahime yerleşmeye başlıyormuş ve o andan itibaren kanda hcg değerleri yükseliyor.bu arada kasıklarda ağrı oluyor dendiğii duymuştum ama bende 2 hafta sonra felan başlamıştı o ağrılar.bünyeye görede değişir tabi..

kasığımda sabah bi ağrı vardı.bugün sabahtan beri bi gazdır gidiyo.gaz şikayeti de gebelik belirtisi olabilir mi?

kasıklara kramp gibi giren ağrılar (birkaç saniyelik) , gaz ve şişkinlik hissi ama folik asit kullanıyorsan folik asitte şişkinlik yapabiliyormuş prospektüsünde yazıyordu, sonra göğüslerde şişkinlik,aynı adet olacakmışsın gibi ama olmuyor, sabahları ağzında acı bir tat oluyor..

kramp girer gibi değil.duran bi ağrı hafif sadece sabah vardı yürürken.şişkinlikte yok folik asit kullanmıyorum.bi tek gaz o da aynı adet dönemindeki gibi bi de ara ara kasık ağrısı.

hayırlısı olsun diyelim inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.ama hamilelik düşünenlere bile doktorlar en az 1 ay öncesinden folik asit başlıyor ihmal etmeyin derim..folik asit bile bebeğin rahime tutunmasında etkiliymiş doktorum söylemişti.ayrıca gebeliğin ilk 3 - 4. haftası bebeğin omurilik gelişiminde etkili.yani bizim henüz hamile olduğumuzu bile anlamadığımız o günlerde bebeğin omurilik gelişimi tamamlanıyor bile...

eczaneden mi alıcaz yoksa sağlık ocakları yazıyo mu? hamile olmayan bi kadına yazılırmı folik asit?

canım planlı gebeliklerde yani ben artık hamile kalmak istiyorum dediğin anda en az 1 ay öncesinden folik asit kullandırıyor doktorlar.ben palnsız gebe kalmıştım ve hamile olduğumu öğrendiğimde hemen folik asit başladı doktor.(reçeteye yazmıştı )ama bebeğin kalp atışı başlamadığı için almak zorunda kaldılar ama bana folik asiti bıraktırmadı doktorum.eğer gebelik istiyorsan devam et dedi.kürtajdan sonra 1 adet dönemim oldu ben 2. kutu folik asiti içiyorum.korunmadığım için hamile kalırsam eğer folik asit yönünden içim rahat..
hamile kalana kadar kullanacam hatta hamile kaldıktan 8. haftaya kadarda kullnıp bırakıcam doktorumun söylediği bu şekilde..

maşallah üçüncü çocuğa geçmişiz.hadi hayırlısı inşallah mart uğurlu gelir

sağol cnm.inşallah mat uğurlu gelir.bu benim 4. hamileliğim olucak.bi tanesini 38 haftalık karnımda kordon dolanmasıyla kaybettim.daha önceki haileliklerimde yaşım çok küçüktü.heyecen falan yoktu.bunda adet günüm gelsin de öğreneyim diye sabırsızlanıyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Allah Allah 4.çocuk.bana bi tane yeter en fazla 2 istiyosan Allah kalbine göre versin inşallah olur.haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…