- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
parmağınızla bakın dedi bi doktor baktım hiç uzamıyo.bende her ay bu yumurta akı gibi akıntı oluyo.sanırım benim yumurtlamam da uzayan akıntı olmuyo uzamayan oluyoüşütme olduğunu sanmam her ay çünkü... benim şüpheli ilişki üzerinden 4 gün geçti daha gebelik falan bişi belli değildir.adete de çok var.beklemedeyiz.inşallah hamileyim demiycem hayırlısı neyse o olsun cnm senin içinde
pelincim iyi dileklerin için çok teşk ederim bu arada senin regl e daha varmış şuan da yumurtluyor da olabilirsin kaçırma bu zamanları
bu arada yumurtlamamı ben de anlayabiliyorum çok düzenli adet olurum hesapladığım günlerde daha da dikkat ediyorum tuvalette iken dedikleri gibi uzayan bi akıntı oluyo yumurta akı gibi
ıyk güldüm birden kendime ben neler yazıyorum böyle yaa :)))
ama rahatlıyorum konuştukça sizler sayesinde ...
bu kadar çabuk belirti olurmu acaba???
bu kadar çabuk belirti olurmu acaba???
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
umutdeniz 2 mart
ercelf 2 mart
beteray 4 Mart
cardelenss 4 mart
sevennur 6 mart
polanegri 6,7,8 Mart
yavrisko 6 mart
gida_pinar 9 Mart
nissam 9 mart
pptya87 11Mart
deniz_fb 11 mart
alevdeniz 12 mart
calimero85 12 mart
alisya01 13 Mart
özlemvetatlicadi 13 Mart
arzuum_79 13 mart
nesli58 14 Mart
porqua 14 Mart
srrbkl 14 Mart
yorgungonul 15 Mart
semanta33 15 mart
sinem16 15 mart
sultang88 16 mart
aygünes 17 Mart
kayyum 17 Mart
edali21 18 mart
pelin7 18 mart
b_dilek 20 Mart
simlipembe 22 mart
seda__ 23 mart
edanur_24 23 mart
elsıla 25 subat
ruuhi 27 Mart
arzum66 27 mart
merhaba hanımlar bende bu ay korunmayı bıraktım.2 çocuğum var 3. istiyoruz.beklenmeyen adet tarihim 15 mart.benide aranıza kabul edermisiniz
bana mı dedin cnm? bende bilmiyorum valla sordum.kimi yerde ilk haftadan belli olur yazmışlar kimi yerde bikaç hafta sonra bende anlamadım doğrusu hangisi? :44: ama bugün sabahtan beri bi gazmanlıktır gidiom
ilk gebeliğimde çokkk araştırmıştım bende.. döllenme olduktan yaklaşık 5 - 6 gün sonra zigot rahime yerleşmeye başlıyormuş ve o andan itibaren kanda hcg değerleri yükseliyor.bu arada kasıklarda ağrı oluyor dendiğii duymuştum ama bende 2 hafta sonra felan başlamıştı o ağrılar.bünyeye görede değişir tabi..
kasıklara kramp gibi giren ağrılar (birkaç saniyelik) , gaz ve şişkinlik hissi ama folik asit kullanıyorsan folik asitte şişkinlik yapabiliyormuş prospektüsünde yazıyordu, sonra göğüslerde şişkinlik,aynı adet olacakmışsın gibi ama olmuyor, sabahları ağzında acı bir tat oluyor..
hayırlısı olsun diyelim inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.ama hamilelik düşünenlere bile doktorlar en az 1 ay öncesinden folik asit başlıyor ihmal etmeyin derim..folik asit bile bebeğin rahime tutunmasında etkiliymiş doktorum söylemişti.ayrıca gebeliğin ilk 3 - 4. haftası bebeğin omurilik gelişiminde etkili.yani bizim henüz hamile olduğumuzu bile anlamadığımız o günlerde bebeğin omurilik gelişimi tamamlanıyor bile...
maşallah üçüncü çocuğa geçmişiz.hadi hayırlısı inşallah mart uğurlu gelir
sağol cnm.inşallah mat uğurlu gelir.bu benim 4. hamileliğim olucak.bi tanesini 38 haftalık karnımda kordon dolanmasıyla kaybettim.daha önceki haileliklerimde yaşım çok küçüktü.heyecen falan yoktu.bunda adet günüm gelsin de öğreneyim diye sabırsızlanıyorum.allah isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?