canım planlı gebeliklerde yani ben artık hamile kalmak istiyorum dediğin anda en az 1 ay öncesinden folik asit kullandırıyor doktorlar.ben palnsız gebe kalmıştım ve hamile olduğumu öğrendiğimde hemen folik asit başladı doktor.(reçeteye yazmıştı )ama bebeğin kalp atışı başlamadığı için almak zorunda kaldılar ama bana folik asiti bıraktırmadı doktorum.eğer gebelik istiyorsan devam et dedi.kürtajdan sonra 1 adet dönemim oldu ben 2. kutu folik asiti içiyorum.korunmadığım için hamile kalırsam eğer folik asit yönünden içim rahat..
hamile kalana kadar kullanacam hatta hamile kaldıktan 8. haftaya kadarda kullnıp bırakıcam doktorumun söylediği bu şekilde..
Allah Allah 4.çocuk.bana bi tane yeter en fazla 2istiyosan Allah kalbine göre versin inşallah olur.haberini bekliyoruz
tam 4 sayılmaz yaşayan 2 tane var oğlum 8 yaşında,kızım 4 yaşında.şimdikiyle 3 bebek olucak tabi yaşayabilirse:18:
bana mı dedin cnm? bende bilmiyorum valla sordum.kimi yerde ilk haftadan belli olur yazmışlar kimi yerde bikaç hafta sonra bende anlamadım doğrusu hangisi? :44: ama bugün sabahtan beri bi gazmanlıktır gidiom
yaşar yaşar dert etme.Allh veriyo en azından onu biliyosun.hiç bebek sahibi olamıycak insanlar var.bu arada durup dururken suratıma bi yanma geldi ve yüzümde bişi çıktı sivilce gibi.stresten sanırım
ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz
ne demek canım ya..sen şimdi hamişsin seni yormayalım..bol bol dinlen kendine dikkat et..
ay inşallah Rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu..bizede dua et olurmu kuzucuk
bu arada arkadaşlar bende nöbete gidiyorum sürekli,o yüzden geç güncelliyorum...geçte olsa mutlaka listeye eklenirsiniz...yada değişiklikleriniz kaydedilir:86:
ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz
hayırlı uğurlu gelsin bebeğin cnmmmm.
hayırlı uğurlu gelsin bebeğin cnmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?