Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

bizde planlayıp isteyerek olmadı açıkçası.ilk korunmasız ilişki bakalım kısmet.bekliycez 10 gün sonra kan tahlili yaptırırırım

Allah Allah 4.çocuk.bana bi tane yeter en fazla 2 istiyosan Allah kalbine göre versin inşallah olur.haberini bekliyoruz

tam 4 sayılmaz yaşayan 2 tane var oğlum 8 yaşında,kızım 4 yaşında.şimdikiyle 3 bebek olucak tabi yaşayabilirse:18:

tam 4 sayılmaz yaşayan 2 tane var oğlum 8 yaşında,kızım 4 yaşında.şimdikiyle 3 bebek olucak tabi yaşayabilirse:18:

yaşar yaşar dert etme.Allh veriyo en azından onu biliyosun.hiç bebek sahibi olamıycak insanlar var.bu arada durup dururken suratıma bi yanma geldi ve yüzümde bişi çıktı sivilce gibi.stresten sanırım

bana mı dedin cnm? bende bilmiyorum valla sordum.kimi yerde ilk haftadan belli olur yazmışlar kimi yerde bikaç hafta sonra bende anlamadım doğrusu hangisi? :44: ama bugün sabahtan beri bi gazmanlıktır gidiom

hhahaha canim hic takilma gecen ay dedimki kesin hamileyim 10 gecikti oyle kaptirdimki kendimi gaz akinti gogus sancisi gecikme agizda degisik tat ya dedim kesin hamileyim idrar testi negatif cikti inanmadim hastaneye gittim sonuc negatif bizler kendimizi kaptirioyruz elimizde olmadan sonrada uzuluyoruz sahsen ben boyleyim suan yani
bir dusuk gecirdim o zaman hic farketmemistim palnli degildi ama hamile kalabilmistim ay istedigimden beri bir turlu olmadi hamile kalamadim demek hakkaten kafaya takinca hersey zorlasiyor yarin sogan kurune basliyorum ve kocama birlesme oncesi kahve icircem ve iliski sonrasi yastik koycam belime bakalim bunlarin faydasi olcakmi bunlardan baska birsey denemicem bu ay ben hayirlisi allahtan hepimizin yuzu guler insallah biran once

yaşar yaşar dert etme.Allh veriyo en azından onu biliyosun.hiç bebek sahibi olamıycak insanlar var.bu arada durup dururken suratıma bi yanma geldi ve yüzümde bişi çıktı sivilce gibi.stresten sanırım

pelincim hiç bebek sahibi olamamk da kötü.ama hamileliğinde onu doğurana kadar kayetme korkusu ve stresi de insanı çok yıpratıyo.senin ilk mi olucak.

hepinize iyi geceler kk hanımları.kızımı yatırsam iyi olur.yarın görüşmek üzere.:79:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

yasmin_84 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

Bugün adet günüm. Henüz olmadım ama yüksek ihtimalle olucam. İltihabım var geçmedi bi türlü.İlişkide canım yandığından yumurtlama döneminde 2 gün deneyebildik İltihaptan dolayı tutmama ihtimali de yüksek diye düşünüyorum. Ztn tutsa da riskli bir gebelik olurmuş.

Ve sonuç olarak inşşşaaallah önümdeki yumurtlama dönemime kadar şu alçak iltihaptan kurtulabilirsem, bu ayı verimli geçirmek istiyorum:))Tutturmaktan önce deneyebilmek istiyorum yani:)

Bundan sonraki regl günüm 26 Mart. Hadi bakalım hayırlısıııı...1:

ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

yasmin_84 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

tirilaylom 26 mart

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz

ne demek canım ya..sen şimdi hamişsin seni yormayalım..bol bol dinlen kendine dikkat et..

ay inşallah Rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu..bizede dua et olurmu kuzucuk

bu arada arkadaşlar bende nöbete gidiyorum sürekli,o yüzden geç güncelliyorum...geçte olsa mutlaka listeye eklenirsiniz...yada değişiklikleriniz kaydedilir:86:

canim bide yatsi namazindan sonra yapilan bi dua var onu yaptim her gün ve sükürler olsun kavustum...

kızlar selam
adetim bittikten sonra doktora gittim. doktor biraz iltihaplanma olduğunu ve fitil kullanmam gerektiğini söyledi. ben 4 adet (toplamı 7 adet) o fitili kullandım ancak yumurtlama dönemi başladığı için fitil bırakmak zorunda kaldım. çalışmalarımız bitti beklemedeyiz şimdi. birde bende sistit var bu arada aktif hale geldi. ilaçta kullanamıyorum. sizce ne yapmam lazım bana fikir verebilir misiniz?????

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin :) Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah... :116:

hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallah bu ay bizlerinde yuzunu guldurmusun mevlam

inşallah mart hepimize uğurlu gelir 6 günüm kaldı inşallah hepimiz güzel haberler veririz aslında çok beilirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor sonradan üzülüyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…