hhahaha canim hic takilma gecen ay dedimki kesin hamileyim 10 gecikti oyle kaptirdimki kendimi gaz akinti gogus sancisi gecikme agizda degisik tat ya dedim kesin hamileyim idrar testi negatif cikti inanmadim hastaneye gittim sonuc negatif bizler kendimizi kaptirioyruz elimizde olmadan sonrada uzuluyoruz sahsen ben boyleyim suan yani
bir dusuk gecirdim o zaman hic farketmemistim palnli degildi ama hamile kalabilmistim ay istedigimden beri bir turlu olmadi hamile kalamadim demek hakkaten kafaya takinca hersey zorlasiyor yarin sogan kurune basliyorum ve kocama birlesme oncesi kahve icircem ve iliski sonrasi yastik koycam belime bakalim bunlarin faydasi olcakmi bunlardan baska birsey denemicem bu ay ben hayirlisi allahtan hepimizin yuzu guler insallah biran once
pelincim hiç bebek sahibi olamamk da kötü.ama hamileliğinde onu doğurana kadar kayetme korkusu ve stresi de insanı çok yıpratıyo.senin ilk mi olucak.
Blgsayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz
kızlar ılıskıden 10 gun sonra bebek rahme yerlesıyor ve ondan sonra hcg salgılanıyor degılmı yanı ılıskıden 10 gun sonra tahlıl yapsak cıkarmı acab:18:a merak edıyorumda bılgısı olan varmı
Diyelim mart ayında buraya yazan herkez hamile kaldı.eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz? Varmı planı olan?
Diyelim mart ayında buraya yazan herkez hamile kaldı.eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz? Varmı planı olan?
doğrudur canım tabii. benim ilk bebek olacak bakalım hayırlısı
uffffff kafayı yedim galiba adetime 1 hafta var habire test yapıorm nasıl engellicem bu durumu.nolur bu ay hamile olim yarabbimher ay tek çizgi görmekten heba oldum.çok kafaya takıyorum.göğüslerim fena acıyo.belim ağrıyo.ama bunlar zaten her ay olan adet belirtilerim.Allahım tm isteyenlere versin.beni benim gibi olanlar anlar.Allah ım dualarımız kabul et
ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz
ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz
canim ben söledim bile dayanmadim coook sabirsizimdir
olsun daaaaa keşkeee
canim ben söledim bile dayanmadim coook sabirsizimdir
allah gönlüne göre versin canım.inşallah rabbim bu ay göbişini doldurur.hayırlı haberlerini beklicem canım..
Aslında akşam yemeğine otururken, bi misafirimiz gelicek ama biraz geç kalabilir diyip, masaya bi biberon koymayı düşünüyorummAma çok sabırsızlanıp direk söyliyebilirim de Rabbim hepimize o günü göstersin inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?