Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

kızlar ılıskıden 10 gun sonra bebek rahme yerlesıyor ve ondan sonra hcg salgılanıyor degılmı yanı ılıskıden 10 gun sonra tahlıl yapsak cıkarmı acab:18:a merak edıyorumda bılgısı olan varmı

uffffff kafayı yedim galiba adetime 1 hafta var habire test yapıorm nasıl engellicem bu durumu.nolur bu ay hamile olim yarabbim her ay tek çizgi görmekten heba oldum.çok kafaya takıyorum.göğüslerim fena acıyo.belim ağrıyo.ama bunlar zaten her ay olan adet belirtilerim.Allahım tm isteyenlere versin.beni benim gibi olanlar anlar.Allah ım dualarımız kabul et

benim bu ay olsa da olur olmasa da hiç dert etmiyorum sadece merak ediyorum varmı yokmu diye? negatif çıkarsa da hiç üzülmem.ben yaz başı hamile kalmak istiyorum çünkü he bu arada benim gazmanlık bitti akıntı hala devam aslında varya o kahvenin yastığın falan hiç faydası yok.olacaksa olur.ben öyle düşünüyorum.

pelincim hiç bebek sahibi olamamk da kötü.ama hamileliğinde onu doğurana kadar kayetme korkusu ve stresi de insanı çok yıpratıyo.senin ilk mi olucak.

doğrudur canım tabii. benim ilk bebek olacak bakalım hayırlısı

Blgsayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz

Cnmmm
hayırlı olsun cok sevındım
bebiş haberine
Allah heğpımıze nasıp etsın
benımde 2 gun gecdı adetım ama halan tık yok :)
Bugun test yapdım
tek cızgı zaten 21nde kanda negatıf cıkmısdı
demekkı gecıkecegı varmıs

çıkar canım ama kesin gebelik değildir.reglinden önce baktırdığın için regl olup kimyasal gebelik yaşayabilirsin.yani testte pozitif çıkar ama adet günü geldiğinde tutunamayıp adet kanıyla birlikte düşebilir.bende şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra yaptırıcam bakalım hayırlısı istiyorsan Allah versin sana da bir an evvel

Diyelim mart ayında buraya yazan herkez hamile kaldı.eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz? Varmı planı olan?

hepimiz aynı durumdayız demekki:)))) o günler geçmiyor sanki...ama adet gecikmesini beklemek gerek.bende bekliyorum..hadi hayırlısı

ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz

hayırlı uğurlu olsun...

merhab lar
bende 7 martı bekliyorum
ama sanırın yine adet olacam .
adetten bir hafta önce sinrilerim çok bozuk oluyor şua nada olduğu gibi.pek hamilelik belirtiside yaşamadım zaten

ayy isminin yaninda o hamile karakterini görmeyi herkeze nasip et rabbiimmm:)aygünes cok saol tatlim ,ilgilendigin icin,listeyi düzenleyip güncelliyosun...bundan sonraki gelismeleri yazicam kizlar buradan birakmicam sizleri söz

hayırlı uğurlu olsun...

uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve bu başlık tam benlik
bende mart ayında hamile olduğumu öğrenmek istiyorum.beklediğim tarih 10 mart.
inşallah hepimizin duaları kabul olur...

canim ben söledim bile dayanmadim coook sabirsizimdir

Aslında akşam yemeğine otururken, bi misafirimiz gelicek ama biraz geç kalabilir diyip, masaya bi biberon koymayı düşünüyorumm Ama çok sabırsızlanıp direk söyliyebilirim de Rabbim hepimize o günü göstersin inşallah hayırlısıyla

olsun daaaaa keşkeee

keşke değil oldu farzet nasıl diyceksin? bi video hazırlayıp mı izleteceksin yoksa bi arkadaş demiş masaya biberon koyucam öyle mi yapacaksın ya da direkt hamileyim ben mi diyceksin onu diyorum yavrucum

allah gönlüne göre versin canım.inşallah rabbim bu ay göbişini doldurur.hayırlı haberlerini beklicem canım..

amin teşekkür ederim bu ay olmasa da olur sorun değil.Allah versin yeter ilk deneme sonuçta.önce sizden bekliyorum ben bebiş haberini

güzel fikir.kavak yellerinde mine denize hamile olduğunu çok güzel söylemişti izlerken ağlamıştım baya bende.ultrason resimlerini video haline getirdi ve sevgilisine izletti.bizim hamişler erken gebelik olduğu için ultrason olmayacağından kan tahlili sonuçlarını ya da idrar testi çubuğunu kayıt ederek slayt gösterisi yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…