Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

benim göbeğimdeki büyüme tam kasığımın üstüydü.eşime ben kilomu aldım diye sormuştum.kafanı başka şeylerle dağıt.sonra ümitlenipte olmazsa çok üzülürsün.hayırlı haberlerini beklicem canım.bide annelik öyle bişeyki,içinde bir varlık,bir can olduğunu insan hissediyo.allahım bu duyguyu sanada tattırsın kardelencim.

ayyy bitanemm inş..herkese isteyen herkese nasip etsin..ve ayrıca aynı şeyleri yaşamış ve konuşmuşuz.bende kat çıktım göbekte dedim

aynen insan sabredemiyor acabamı demekten baygınlık geçirecem.amann ne zor şeylermiş.inşallah güzel haberler veririz

Hanımlar folbiol 5 mg kullanan var mı ne kadar önce başladınız ve günde kaç tane içiyorsunuz?
Dr önerdi zaten sabit bir doktorum yok ben kendim aldım ama nasıl kullanmam gerekli bilmiyorum.

çok zor beklemek bu 3 gün nasıl geçer inşallah geçtiğine de değer!!

son günler geçmek bilmez.kızıma hamileyken adet olmama bi hafta kala ağrılarım yüzünden test yapmıştım.çıkınca oldum.ertesi gün doktora gittim.adam nasıl çıkmış diye şaşırdı.bişey var ama kese olup olmadığı belli değil demişti.bir hafta sonra gittim.evde temizlik yaparken yaşadığım karın ağrıları yüzünden şüphelenmiştim.

adetime 3 kala 1 gr agrı yok

selam kızlar
adetım toplam 5 gun gecmıs durumda
sadece adet gunumde fazlaca akıntı ve agrım oldu ertesı gun hah kesın adet olcam dedım olmadı
sonrası gunde aynı agrılar
ama ıdrarda cıkmadı adet gecıkmesınden 1 guns onra yapdım gerce sabah ıdrarıyla degıl normal gun ortasında
ama sanırım stresten olamıyorum
hayırlısı

allah allah kanda baktırsana..bazı hormonlar idrarda çıkmayabiliyormuş..bugünde bişi gelmezse direk sağlık ocağına sedacım

Mart ayı kediler içinde biizm içinde hayırlı olur inşallah. Bende 10 martı bekliyorum hayırlı haberi almak için inş.

martı kedilere bırakmayız inş.dün bahçede gördm daha ayın ilk gununden başlamışlar çalışmaya töbe töbe ya.perdeyi çektm hemen.

benim adetime 3 gün kaldı çok ağrım var test yaptım bi,şi çıkmadı soğukdan herhalde ağrılar (( umudumu iyice kaybettim..

Ben de kendimi tek sanıyordum.Meğer aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış.

evet bugün bende karın ağrılarından tamam dedim bu ayda gitti ama bir türlü adet olamadım.. beklicem idrar testi için bikaç gün daha ama sabredebilirsem...

bir sorum olacak kızlar...ilişki sonrası döllenme olduysa ve bunun üzerine 10 gün sonra felan bir ilişki daha yaşamak oluşan yada oluşmak üzere olan keseye herhangi bir zarar verebilirmi??:26::26::26:?bilmem anlatabildimmi ama :44::44:

Ben de kendimi tek sanıyordum.Meğer aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış.

bende de aynı durum söz konusu kardeş ama ben dayanamadım test yaptım moralim çok bozuldu yaa ((( ama çok ağrım var günümüde daha var ama hiç böyle olmazdım soğukdan herhalde ((

bende de aynı durum söz konusu kardeş ama ben dayanamadım test yaptım moralim çok bozuldu yaa ((( ama çok ağrım var günümüde daha var ama hiç böyle olmazdım soğukdan herhalde ((

hic belli olmaz benimde ole olmustu ama hamileymisim tabi sonu dusukle bitti insallah seninki guzel olur bende sogan kurune basladim iki gundur rengi koyu akinti geliyor acaba sebebi nedir bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…