ne güzel de anlatmışsın çok beğendim yasmin aynen benim göbeğimde hafif bir büyüme var normalde..çok zayıfım ben azıcık bir şişme belli oluyor bende..umarım güzel haber alırım bnde.hem çok umutluyum hislerim o yönde hemde çok umut bağlamaktan kaçıyorum.
karar verdim günümü bekliycem zaten bugünde bitti 3 gün var hayırlısı
gelemeyesice adete 4 gün var idrar testi alıyım mı?
yapsam çıkar mı?
benim göbeğimdeki büyüme tam kasığımın üstüydü.eşime ben kilomu aldım diye sormuştum.kafanı başka şeylerle dağıt.sonra ümitlenipte olmazsa çok üzülürsün.hayırlı haberlerini beklicem canım.bide annelik öyle bişeyki,içinde bir varlık,bir can olduğunu insan hissediyo.allahım bu duyguyu sanada tattırsın kardelencim.
biraz daha sabret çıkmayabiliyor..ben yarın adet görmezsem bikaç gün daha beklicem.insanın moreli bozuluyor yoksa...
çok zor beklemek bu 3 gün nasıl geçer inşallah geçtiğine de değer!!
son günler geçmek bilmez.kızıma hamileyken adet olmama bi hafta kala ağrılarım yüzünden test yapmıştım.çıkıncaoldum.ertesi gün doktora gittim.adam nasıl çıkmış diye şaşırdı. bişey var ama kese olup olmadığı belli değil demişti.bir hafta sonra gittim. evde temizlik yaparken yaşadığım karın ağrıları yüzünden şüphelenmiştim.
selam kızlar
adetım toplam 5 gun gecmıs durumda
sadece adet gunumde fazlaca akıntı ve agrım oldu ertesı gun hah kesın adet olcam dedım olmadı
sonrası gunde aynı agrılar
ama ıdrarda cıkmadı adet gecıkmesınden 1 guns onra yapdım gerce sabah ıdrarıyla degıl normal gun ortasında
ama sanırım stresten olamıyorum
hayırlısı
mart ayı kediler içinde biizm içinde hayırlı olur inşallah. Bende 10 martı bekliyorum hayırlı haberi almak için inş.
kediler şanslı canımm bizzzz ya tutarsa diye çıktık yola bu arada hoşgeldin
Ben de kendimi tek sanıyordum.Meğer aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış.
Ben de kendimi tek sanıyordum.Meğer aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış.
bende de aynı durum söz konusu kardeş ama ben dayanamadım test yaptım moralim çok bozuldu yaa((( ama çok ağrım var günümüde daha var ama hiç böyle olmazdım soğukdan herhalde ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?