canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah
:80::80:adet olmadan idrar testleri varsada pek çıkarmaz.geç döllenme olabiliyo.adetinizin geçtikten en aşağıya 3 gün geçmesini bakleyin.yada kan testi yaptırın.kanda varsa çıkacaktır.bide hamileliği çok fazla düşünmeyin.psikolojik olarak vücut hamile gibi belirtiler verir.allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.
amin canımm bende hiç belirti yok herkes batmalar akıntılardan falan bahsediyor ama bende tık yok..düşünmeden olmuyor işte.çok isteyince
bu arada göğüs ucu hassasiyeti nasıl bişi dikkatimi çekti
bende her zaman adet olmadan önce(1 hafta) gögüslerim yandan bastırıldığnda ağrı yapıyordu şimdi o da yok
bu arada ben folik asite başlıcam
senin ilk olucak galiba canım.ben 3 doğum yaptım.tecrübelerimi söyliyim.ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu.günüm yaklaştığında (normalde yok)göbeğimde hafif bi büyüme vardı.ben küçük yaşta evlendim.kimsede anatmazdı.sonra günüm geçti.3. gün anneme söyledim.test aldım ve çıktı.iki çizgide belirgindi.bulantılar,rahimdeki batmalar daha sonra oldu.7. haftadan sonra.idrar testi çok da güvenilir olmuyo ama.benim bi akrabam 2 ay adet olmadı.haftada bir test yaptık çıkmadı.yaşı büyüktü.doktora gittik ne görelimikizmiş.nasıl sevindik anlatamam.sen gününü bekle testi daha sonra yap.hem hayal kırıklığına da uğramaazsın.
Merhaba kizlar sizden yardim istiyorum bugub reglim geceli 9gun oldu fakat yaptigim hicbir idrar testi pozitif cikmadi devamli negatif bu arada ben fransada yasiyorum doktordan randevu aldim en erken martin 10'una verdiler acaba hamilemiyim dusunmekten kafayi yiyecegim...
canım bazen çok düşündüğümüzden psikolıjik olarak vücut kendini hamile sana biliyo.bendede bi kere böyle oldu.2 ay olmadı testte de çıkmadı.doktor stresle alakalı demişti.inşallah sen hamilesindir.biz akrabama 2 ay denedik teste bişey çıkmadı doktor da şaşırdı.ikiz gebeliği vardı.inş.seninde bebektendir cnm.
senin ilk olucak galiba canım.ben 3 doğum yaptım.tecrübelerimi söyliyim.ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu.günüm yaklaştığında (normalde yok)göbeğimde hafif bi büyüme vardı.ben küçük yaşta evlendim.kimsede anatmazdı.sonra günüm geçti.3. gün anneme söyledim.test aldım ve çıktı.iki çizgide belirgindi.bulantılar,rahimdeki batmalar daha sonra oldu.7. haftadan sonra.idrar testi çok da güvenilir olmuyo ama.benim bi akrabam 2 ay adet olmadı.haftada bir test yaptık çıkmadı.yaşı büyüktü.doktora gittik ne görelimikizmiş.nasıl sevindik anlatamam.sen gününü bekle testi daha sonra yap.hem hayal kırıklığına da uğramaazsın.
slm kızlar.dün evimize gelen 5 yaşındaki bi çocuk.senin bebeğin ne zaman doğcak dedi acaba içine mi doğdu? :44: 8 mart dünya kadınlar gününde test yapıcam.bat 18 mart beklemedeyim.hiçbir belirti yok.ilk belirtiler şüpheli ilişkiden kaç gün sonra çıkar?
slm arkadaşlar.sizden yardım istiyorum.adetim geceli iki gün oldu yaklaşık 1haftadır belimde agrı kasıklarımda sancı oluyo arada.sizce hamile miyim.cok istiorum.cvplarınızı bekliyorum
Merhaba kizlar sizden yardim istiyorum bugub reglim geceli 9gun oldu fakat yaptigim hicbir idrar testi pozitif cikmadi devamli negatif bu arada ben fransada yasiyorum doktordan randevu aldim en erken martin 10'una verdiler acaba hamilemiyim dusunmekten kafayi yiyecegim...
slm kızlar.dün evimize gelen 5 yaşındaki bi çocuk.senin bebeğin ne zaman doğcak dedi acaba içine mi doğdu? :44: 8 mart dünya kadınlar gününde test yapıcam.bat 18 mart beklemedeyim.hiçbir belirti yok.ilk belirtiler şüpheli ilişkiden kaç gün sonra çıkar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?