Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

Blgs tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
beni 28 mart a taşıyabilirmisinizzz adet oldum ben

canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah

ne guzel ya turkiyede herseyden bilginiz oluyor cok sanslisiniz arkdaslar ay burda bir kelime almak icin bir saat konus hersey normal deyip gonderiyorlar bende hazirana kadar sabredicem insallah eger yoksa haziranda turkiyede baktircam genis kapsamli insallah o gune gkadar gelmis olur bebegim canim cok seviniyorum senin adina allah yuzunu gormeyi nasip etsin insallah bebeginin

canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah

açtığın topicte sana akıntının da ağrının da normal olduğunu söyledim ama pimpirik kadınlar bilmem ne olabilir diye insanı strese sokuyolar.herşey gayet yolunda olması gerekenler oluyor vücudunda.sen kendine dikkat et yeter canımcım

bu saatte canım tarhana çorbası istedi ama knorun paket yanına da hazır turşu.anaaaa hayatta aklıma gelmiycek bişi aslında.bir haftada böyle bişi olmaz kızlar dimi? sanırım benimki psikolojik gebelik

pelincim tebrik ederim aşeriyosun kızz..ben geceleri eşimi az uyandırıp olıyacak şeyler istememiştim..

pelincim tebrik ederim aşeriyosun kızz..ben geceleri eşimi az uyandırıp olıyacak şeyler istememiştim..

kızz şüpheli ilişkiden sonra bir hafta geçti bu kadar çabuk belirti olurmu ki tesadüftür benimki :44: senin gebelik belirtin ne zaman başladı ve ne olarak başladı yani kasıkların mı ağrıdı ne oldu?

insan psikopat oluyorya.. benim sol kasığımda çok ağrı oluyor mide yanmasıda başladı..acaba tuttumu diyorum ama :26::26: beklemekten başka çare yokk 3 marttan sonra gün sayarım artık..

canim ben almanyada yasiyorumsaol canim darisi sana insallaaah

saol tatlim insan yinede endiseleniyo haliyle

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

linda25 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

bademinur 7 mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

ahuddu 10 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

yasmin_84 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

tirilaylom 26 mart

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

günaydınnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnn

günaydın tatlım.kusura bakmayın dün sadece 5-10 dk girebildim.listeyi düzenledim çıktım.nöbetten çıkmıştım,çok yorgundum.bir yattım bugün sabah açtım gözlerimi valla..

bende doktora gittim pazartesi günü.doktor hormonların çok kötü dedi.ilk önce hormonlarını düzeltelim dedi...ve en kötüsüde bu değerlerle hamilelik falan bakleme dedi..o yüzden cyclo-progynova diye bir ilaç verdi.adetimin 3. günü başlıcam.mayısın 15 inden sonra tekrar adetimin 3. günü gidicem bakalım.

yani önümüzdeki 2 ay bana hamilelik gözükmüyor

öyle işte sen nasılsın canım

cnm geçmiş olsun!ama en azından tanı konulmuş nedeni belli değilmii!!1bu taraftan bak ve keyfin güzel olsunnn.senin işinde bnm gibi stresli ALLAH yardımcın olsun. bu 2 ay kenidne dikkat et .bnm eşim yooooooookkkkk şuan ne diyeyim ynt belliii bu ayyyy!!!

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart

cardelenss 6 mart

sevennur 6 mart

linda25 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

bademinur 7 mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

ahuddu 10 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

sentez 11mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

yasmin_84 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

BACI 23 mart

elsıla 25 subat

tirilaylom 26 mart

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

beteray 28 mart

kuzum ya desene gelecek topikte birlikteyiz yine..ne yapalım hayırlısı..ya en azından bu ay rahatlarım.çünkü her adetim yaklaştığında acaba hamilemiyim diye vesveselenmektense adet olacağımı bilmek biraz rahatlatır artık..

senin meslek neydi?

cnm sen işin içindesin diye soruyorum!sence bizim günlerimiz ne olmalıydı!
Bnm 18 şubat adetim yenisi de 17 mart bnm gnlerim ne en doğru günlerr.

ama sen iyi olda o bekleyiş gerginde olsa güzel bekleyiş .inşallah kısa sürede kenidne iyi bak ve toparla sadece ilaçlar değil sende kendine iyi bakkk .strese yenik düşme

cnm sen işin içindesin diye soruyorum!sence bizim günlerimiz ne olmalıydı!
Bnm 18 şubat adetim yenisi de 17 mart bnm gnlerim ne en doğru günlerr.

valla canım kesin günü bilemem ama muhtemel gün 3 mart olabilir..yani 3 marttan 3 gün öce ve 3 gün sonrasınıda değerlendir.ama uzun süre hamilelik olmayınca doktorlar.adetin 11. günü başlayıp gün aşırı ilişkiye girin diyor.bazen yumurta erken atılıyor. yada geç atılıyor.

ama seninkisi 28şubat ve1,2,3,4,5,6 martı iyi değerlendir

teşekkürler cnmm seninle yola devam yani btnmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…