canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah
canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah
pelincim tebrik ederim aşeriyosun kızz..ben geceleri eşimi az uyandırıp olıyacak şeyler istememiştim..
ne guzel ya turkiyede herseyden bilginiz oluyor cok sanslisiniz arkdaslar ay burda bir kelime almak icin bir saat konus hersey normal deyip gonderiyorlar bende hazirana kadar sabredicem insallah eger yoksa haziranda turkiyede baktircam genis kapsamli insallah o gune gkadar gelmis olur bebegim canim cok seviniyorum senin adina allah yuzunu gormeyi nasip etsin insallah bebeginin
açtığın topicte sana akıntının da ağrının da normal olduğunu söyledim ama pimpirik kadınlar bilmem ne olabilir diye insanı strese sokuyolar.herşey gayet yolunda olması gerekenler oluyor vücudunda.sen kendine dikkat et yeter canımcım
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
umutdeniz 2 mart
ercelf 2 mart
greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart
cardelenss 4 mart
sevennur 6 mart
linda25 6 mart
polanegri 6,7,8 Mart
bademinur 7 mart
yavrisko 6 mart
gida_pinar 9 Mart
nissam 9 mart
ahuddu 10 mart
pptya87 11Mart
deniz_fb 11 mart
alevdeniz 12 mart
calimero85 12 mart
alisya01 13 Mart
özlemvetatlicadi 13 Mart
arzuum_79 13 mart
nesli58 14 Mart
porqua 14 Mart
srrbkl 14 Mart
yorgungonul 15 Mart
semanta33 15 mart
sinem16 15 mart
yasmin_84 15 mart
sultang88 16 mart
aygünes 17 Mart
kayyum 17 Mart
edali21 18 mart
pelin7 18 mart
b_dilek 20 Mart
simlipembe 22 mart
seda__ 23 mart
edanur_24 23 mart
elsıla 25 subat
tirilaylom 26 mart
ruuhi 27 Mart
arzum66 27 mart
günaydınnnnnnnnnn
günaydın tatlım.kusura bakmayın dün sadece 5-10 dk girebildim.listeyi düzenledim çıktım.nöbetten çıkmıştım,çok yorgundum.bir yattım bugün sabah açtım gözlerimi valla..
bende doktora gittim pazartesi günü.doktor hormonların çok kötü dedi.ilk önce hormonlarını düzeltelim dedi...ve en kötüsüde bu değerlerle hamilelik falan bakleme dedi..o yüzden cyclo-progynova diye bir ilaç verdi.adetimin 3. günü başlıcam.mayısın 15 inden sonra tekrar adetimin 3. günü gidicem bakalım.
yani önümüzdeki 2 ay bana hamilelik gözükmüyor
öyle işte sen nasılsın canım
cnm geçmiş olsun!ama en azından tanı konulmuş nedeni belli değilmii!!1bu taraftan bak ve keyfin güzel olsunnn.senin işinde bnm gibi stresli ALLAH yardımcın olsun. bu 2 ay kenidne dikkat et .bnm eşim yooooooookkkkk şuan ne diyeyim ynt belliii bu ayyyy!!!
cnm geçmiş olsun!ama en azından tanı konulmuş nedeni belli değilmii!!1bu taraftan bak ve keyfin güzel olsunnn.senin işinde bnm gibi stresli allah yardımcın olsun. Bu 2 ay kenidne dikkat et .bnm eşim yooooooookkkkk şuan ne diyeyim ynt belliii bu ayyyy!!!
kuzum ya desene gelecek topikte birlikteyiz yine..ne yapalım hayırlısı..ya en azından bu ay rahatlarım.çünkü her adetim yaklaştığında acaba hamilemiyim diye vesveselenmektense adet olacağımı bilmek biraz rahatlatır artık..
Senin meslek neydi?
cnm sen işin içindesin diye soruyorum!sence bizim günlerimiz ne olmalıydı!
Bnm 18 şubat adetim yenisi de 17 mart bnm gnlerim ne en doğru günlerr.
valla canım kesin günü bilemem ama muhtemel gün 3 mart olabilir..yani 3 marttan 3 gün öce ve 3 gün sonrasınıda değerlendir.ama uzun süre hamilelik olmayınca doktorlar.adetin 11. Günü başlayıp gün aşırı ilişkiye girin diyor.bazen yumurta erken atılıyor. Yada geç atılıyor.
Ama seninkisi 28şubat ve1,2,3,4,5,6 martı iyi değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?