kizlar ben bir kere hamile kaldim ama sonucu husran oldu kalbi olusmadi ve aldilar ama simdi yaklasik 3 aydir deniyoruz fakat hala hamile kalamadim ben adetimde duzensiz her ay 10 gun ileri atiyor benim esimde sorun olsaydi hamile kalmazdim degilmi insanin aklina bebek olmayinca hersey geliyor hayirlisi bu ay insallah yuzumuz guler
ya kizlar bide benim ozel bolgemde karincalanmada var niye anlmadim ben bu ay sogan kurune basladim hafif koru renk akintim oldu ama suan yok akintim falan benim bide su bal corekotu tarcini yaptim dun aksam bir kere yedim ama okudum ikisini yapmam dogru degilmis bende biraktim basladigim gibi ama sabredemiyorumki artik herseyi yapasim geliyor
beklenmeyen adet tarihlerimiz
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
Umutdeniz 2 mart
ercelf 2 mart
greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 mart
cardelenss 4 mart
sevennur 6 mart
linda25 6 mart
polanegri 6,7,8 mart
bademinur 7 mart
yavrisko 6 mart
gida_pinar 9 mart
nissam 9 mart
ahuddu 10 mart
pptya87 11mart
deniz_fb 11 mart
alevdeniz 12 mart
calimero85 12 mart
alisya01 13 mart
özlemvetatlicadi 13 mart
arzuum_79 13 mart
nesli58 14 mart
porqua 14 mart
srrbkl 14 mart
yorgungonul 15 mart
semanta33 15 mart
sinem16 15 mart
yasmin_84 15 mart
sultang88 16 mart
aygünes 17 mart
kayyum 17 mart
edali21 18 mart
pelin7 18 mart
b_dilek 20 mart
simlipembe 22 mart
seda__ 23 mart
edanur_24 23 mart
elsıla 25 subat
tirilaylom 26 mart
ruuhi 27 mart
arzum66 27 mart
günü gelen arkadaşlar var ses yok mu hiç :44:
kizlar ben bir kere hamile kaldim ama sonucu husran oldu kalbi olusmadi ve aldilar ama simdi yaklasik 3 aydir deniyoruz fakat hala hamile kalamadim ben adetimde duzensiz her ay 10 gun ileri atiyor benim esimde sorun olsaydi hamile kalmazdim degilmi insanin aklina bebek olmayinca hersey geliyor hayirlisi bu ay insallah yuzumuz guler
inşallah canım isteyen herkesin bu ay yüzü güler.Ruuhi
inşallah canım isteyen herkesin bu ay yüzü güler.
kızlar benim adetime 5 gün kaldı bugün itibariyle kasık ağrılarım arttı ve belimede ara ara ağrı giriyor.göğüslerimde ağrıyor. benim normalde pek adet sancım olmaz onun için bu ay daha ümitliyim sizce ne zaman test yapmalıyım????
canım eşinde sorun var veya yok bilemem ama benim bildiğim kalitesiz spermlerde düşük yapabiliyor sana tavsiyem eşini hastaneye gitmesine ikna et ve sperm testi yaptırın orda anlarsınız sebebini Allah en kısa zamanda bebeğini nasip eder inşallah canım
cnm.ben soğan kürünün kanamayı arttırdığını dumuştum.hamile kalmayı planlıyosan kullanma istersen
canim koyu renkli akintim var hafif kahverengi akinti yani ama hamile olsam testte cikardi yok suanlik birsey diye dusunuyom varsada allah muhafaza etsin insallah bir daha ayni uzuntuyu yasamak istemiyom cok zordu gurbet elde o kadar istedimki yavruma kavusmayi hamile oldugumu ogrenince dunya benim olmustu ama mutlulugum kisa surdu cok agladim ama ne degisir simdi cok iyiyim sadece dua ediyorum yaptigim tek sey sogan kuru duzensiz adetim oldugu icin icim temizlensin hamile kalmam kolay olur belki diye dusundum hayirlisi insallah kotu birsey yasamam bir daha
slm kızlar hamile kalan yokmu?cardelencim neredesin sende varmı bi gelişme görünmüyosun?ben ağır kaldırınca karnıma ağrılar giriyo.biraz dikkat etmeye başladım.başka belirtim yok.sizde ne var ne yok?
esim sorun cikarmaz diye dusunuyorum ama ona bunu anlatmam zor olucak cunku hamile kaldim ya
o bunu delil gosterir bana nisan 14 te benim doktor randevum ogun doktor soyler herhalde ikimizide gozetim altina alirlar insallah o zaman kadar hamile kalirimda sorun olmaz hicbirsey hepimizin yuzu guler en kisa zamanda temennim bu
inşallah hamile kalırsın ozamana kadar :))) benim demek istediğim sorun varsa bilin ki hemen çaresine bakın ve umarım sorun yoktur
rabbim en kısa zamanda sana bir çocuk verir inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?