Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

ya kizlar bide benim ozel bolgemde karincalanmada var niye anlmadim ben bu ay sogan kurune basladim hafif koru renk akintim oldu ama suan yok akintim falan benim bide su bal corekotu tarcini yaptim dun aksam bir kere yedim ama okudum ikisini yapmam dogru degilmis bende biraktim basladigim gibi ama sabredemiyorumki artik herseyi yapasim geliyor

slm kızlar hamile kalan yokmu?cardelencim neredesin sende varmı bi gelişme görünmüyosun?ben ağır kaldırınca karnıma ağrılar giriyo.biraz dikkat etmeye başladım.başka belirtim yok.sizde ne var ne yok?

Son düzenleme:

cnm.ben soğan kürünün kanamayı arttırdığını dumuştum.hamile kalmayı planlıyosan kullanma istersen

bence çok karıştırma..deemek istediğin şeyi seç ve onda ilerle metabolizma karışmasın canım :)

günü gelen arkadaşlar var ses yok mu hiç :44:

canım eşinde sorun var veya yok bilemem ama benim bildiğim kalitesiz spermlerde düşük yapabiliyor sana tavsiyem eşini hastaneye gitmesine ikna et ve sperm testi yaptırın orda anlarsınız sebebini Allah en kısa zamanda bebeğini nasip eder inşallah canım

inşallah canım isteyen herkesin bu ay yüzü güler.

kızlar benim adetime 5 gün kaldı bugün itibariyle kasık ağrılarım arttı ve belimede ara ara ağrı giriyor.göğüslerimde ağrıyor. benim normalde pek adet sancım olmaz onun için bu ay daha ümitliyim sizce ne zaman test yapmalıyım????

bence adet gununu bekle en azindan sabredebiliyorsan cunku varsa silikte olsa cikiyor insallah guzel haberi verirsin allah gonlumuze gore versin hepimizin

esim sorun cikarmaz diye dusunuyorum ama ona bunu anlatmam zor olucak cunku hamile kaldim ya
o bunu delil gosterir bana nisan 14 te benim doktor randevum ogun doktor soyler herhalde ikimizide gozetim altina alirlar insallah o zaman kadar hamile kalirimda sorun olmaz hicbirsey hepimizin yuzu guler en kisa zamanda temennim bu

cnm.ben soğan kürünün kanamayı arttırdığını dumuştum.hamile kalmayı planlıyosan kullanma istersen

canim koyu renkli akintim var hafif kahverengi akinti yani ama hamile olsam testte cikardi yok suanlik birsey diye dusunuyom varsada allah muhafaza etsin insallah bir daha ayni uzuntuyu yasamak istemiyom cok zordu gurbet elde o kadar istedimki yavruma kavusmayi hamile oldugumu ogrenince dunya benim olmustu ama mutlulugum kisa surdu cok agladim ama ne degisir simdi cok iyiyim sadece dua ediyorum yaptigim tek sey sogan kuru duzensiz adetim oldugu icin icim temizlensin hamile kalmam kolay olur belki diye dusundum hayirlisi insallah kotu birsey yasamam bir daha

yerleşme kanamasıdır belki.ben hiç yaşamadım ama burda okuduklarıma göre hafif kahve ve akıntıyla beraber görülüyomuş.çok az olup kendiliğinden düzeliyomuş.inşallah seninde öyledir.cnm.bebek haberlerini alır bizleride sevindirirsin inşallah

rabbim en kısa zamanda sana bir çocuk verir inşallah .

kızlar az önce göğsüme bi dokundum dışardan hafif acı mı desem ağrı mı desem bişi oldu.adetim 10 mart ile 18 mart arasında olması gerek.adet olucam desem adete de baya var.ne belirtisi bu? benim testi ne zaman yaptırmam gerek? en son ayın 18inde olabilirim o zamanı mı beklemem gerek yoksa 18inden bir hafta sonra mı yaptırayım? aslında şimdi de yaptırsam çıkabilir şüpheli ilişki üzerinden 11 gün geçti.bide ben bilgisayarımı hep yatarak kullanıyorum bütün ağırlık karnımın üzerinde bi sakıncası varmıdır acaba? gerçi sakınan göze çöp batar en iyisi sallamıycaksın

slm kızlar hamile kalan yokmu?cardelencim neredesin sende varmı bi gelişme görünmüyosun?ben ağır kaldırınca karnıma ağrılar giriyo.biraz dikkat etmeye başladım.başka belirtim yok.sizde ne var ne yok?

bitanem ahanda geldim burdayım bende bir gelişme yok ağrı sızı falan sadece sol bacağım kasılma yapıyor arada hepsi bu..nihayet 6 marta geldik yarın size güzel haberler vermek istiyorum allahın izniyle..hadi bakalım hepimizden bu ay beklentim büyük mart yaaa

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende yeni katildim araniza 3 defa asilama yapildi tutmadi tüp bebege basladik carsamba ilk kontrol cok heycanliyim bal polen arisütü karisimi yiyorum esimde keciboynuzu pekmezi iciyo sabah aksam ins bakalim hayirlisi moralimi yüksek tutmaya calisiyorum tecrübeli arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum simdiden tesekkpr ederim dualarda bulusalim...aeolun

inşallah hamile kalırsın ozamana kadar :))) benim demek istediğim sorun varsa bilin ki hemen çaresine bakın ve umarım sorun yoktur

ya kızlar ben oturup kalkarken kasığımda ağrılar oluyor göğsümdede ağrı var ama ben göğüs küçülttürdüm için ameliyattanda olabilir diye anlayamıyorum tamam göğüsümdeki ağrı ameliyattan olabilir ama bu kasığımdaki ağrı neden klomen kullandım ondan mı acaba yada hamile olabilirmiyim yarın doktora gidecem dua edin inşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönerim allah herkese nasip etsin yanı sıra banada inşallah :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…