yerleşme kanamasıdır belki.ben hiç yaşamadım ama burda okuduklarıma göre hafif kahve ve akıntıyla beraber görülüyomuş.çok az olup kendiliğinden düzeliyomuş.inşallah seninde öyledir.cnm.bebek haberlerini alır bizleride sevindirirsin inşallah [/QUOT
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah ama hic zannetmiyorum ya zor yani cok test yaptim cikmadi canim
bitanem ahanda geldim burdayım bende bir gelişme yok ağrı sızı falan sadece sol bacağım kasılma yapıyor arada hepsi bu..nihayet 6 marta geldik yarın size güzel haberler vermek istiyorum allahın izniyle..hadi bakalım hepimizden bu ay beklentim büyük mart yaaa
yerleşme kanamasıdır belki.ben hiç yaşamadım ama burda okuduklarıma göre hafif kahve ve akıntıyla beraber görülüyomuş.çok az olup kendiliğinden düzeliyomuş.inşallah seninde öyledir.cnm.bebek haberlerini alır bizleride sevindirirsin inşallah [/QUOT
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah ama hic zannetmiyorum ya zor yani cok test yaptim cikmadi canim
adet günün ne zaman olucak.kimisinde geç döllenme oluyo.beklemeye devam.ruuhicim.moralleri yüksek tutuyor ve ümidimizi kaybetmiyoruz.
bitanem ahanda geldim burdayım bende bir gelişme yok ağrı sızı falan sadece sol bacağım kasılma yapıyor arada hepsi bu..nihayet 6 marta geldik yarın size güzel haberler vermek istiyorum allahın izniyle..hadi bakalım hepimizden bu ay beklentim büyük mart yaaa
güzel haberlerini bekliyoruz bi tanem.bizi çok bekletme teyze olmak istiyoruz dimi
selam arkadaşlar,
bugün ne ağrı ne sızı pat bir baktım saat 3 te bişiler geliyor dedim ne oluyor o dakikaya kadar mutlu mesuttum..şuana kadar 1 pedi doldurmadım ama..sanmıyorum ki üzerine görme olsun çünkü 30 kadından 1 i görürmüş bunu.o da ben miyim??
bende o şans olsaaaaaa..
offffffffffffffff offf nisan'a mı kaldım yoksaa
hafif kahve akıntı ile birlikte ne görülüyormuş anlamadım yasmin??
yerleşme kanaması adet gününde mi oluyor...
yaa bu ay çok yanıldım ben her ay olacağım günün sabahına karşı olur ağrıyla uyanırdım.şimdi çok farklı oldu
az az geliyorsa kahverengi ya da açık pembe ise yerleşme kanaması da olabilir ama adette olmuş olabilirsin.bugün hiç stres yapma rahat ol yarın bak yoğunluğuna adet gibi geliyorsa üstüne görmedir yine az ise sevinebilirsin gebeliktir.hayırlısı olsun şekerim bu arada msnde yoksun
az az geliyor 3 gün sürer zaten bende adet ama ilk ve 2.gün yoğun olur 3.gün tekler biter bakıcaz artık..
az az geliyorsa kahverengi ya da açık pembe ise yerleşme kanaması da olabilir ama adette olmuş olabilirsin.bugün hiç stres yapma rahat ol yarın bak yoğunluğuna adet gibi geliyorsa üstüne görmedir yine az ise sevinebilirsin gebeliktir.hayırlısı olsun şekerim bu arada msnde yoksun
hayırlı olsun yazmışsın yeni farkettim ağzından bal damlıyooooo
benim ağzımdan damlıyo mu bilmem ama sen pozitif sonuçla gelirsen yarın senin baya bi damlıycakbenim adetim 10 mart ile 18 mart arasında.göğüslerimin sızlaması adetin yaklaştığından mı gebelikten mi? bi fikri olan varmı?
arkadaşlar bnm adetim 18 şubat başladı 6 gün ve bitti 17 mart olması gereken adetim. bugün çok az ama çok az kan lekesi geldi ve gerildim bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?