Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

insallah canim hadi bakalim guzel haberleri bekliyoruz

ya kızlar topiği buluncaya kadar göbeğim çatladı...çok canım sıkılmıştı artık,neyseki sizlere kawuştum yine..

kusura bakmayın giremediğim için listeyide takip edemedim.inşallah güzel haberler vardır..günü geçenler olmuştu..

Son düzenleme:
tünaydın herkese :))) beklenmeyen adet günm bugün inşallah olmam gerçi kaç gün önceden başladı ağrılar ama bakalım kısmet :))

güzel haberlerini bekliyoruz bi tanem.bizi çok bekletme teyze olmak istiyoruz dimi

yazan herkeze cevap veremedim hepinize inşallah Allah en yakın zamanda bebek verir.benimde dokundukça göğsüm ağrıyor.bide bazen geceleri sol kasığımın üstüne doğru yatmak istiyorum çünkü o tarafaa yatmayınca ağrıyor.Hayırlısı olsun inşallah

selam arkadaşlar,
bugün ne ağrı ne sızı pat bir baktım saat 3 te bişiler geliyor dedim ne oluyor o dakikaya kadar mutlu mesuttum..şuana kadar 1 pedi doldurmadım ama..sanmıyorum ki üzerine görme olsun çünkü 30 kadından 1 i görürmüş bunu.o da ben miyim??
bende o şans olsaaaaaa..
offffffffffffffff offf nisan'a mı kaldım yoksaa

hafif kahve akıntı ile birlikte ne görülüyormuş anlamadım yasmin??
yerleşme kanaması adet gününde mi oluyor...
yaa bu ay çok yanıldım ben her ay olacağım günün sabahına karşı olur ağrıyla uyanırdım.şimdi çok farklı oldu

az az geliyorsa kahverengi ya da açık pembe ise yerleşme kanaması da olabilir ama adette olmuş olabilirsin.bugün hiç stres yapma rahat ol yarın bak yoğunluğuna adet gibi geliyorsa üstüne görmedir yine az ise sevinebilirsin gebeliktir.hayırlısı olsun şekerim bu arada msnde yoksun

tatlım yerleşme kanaması sen ne zaman gebeliğin oluşmaya başlarsa o zaman olur yani bu adet dönemine denk denk gelebilir.yarın bi bak kontrol et

az az geliyor 3 gün sürer zaten bende adet ama ilk ve 2.gün yoğun olur 3.gün tekler biter bakıcaz artık..

az az geliyor 3 gün sürer zaten bende adet ama ilk ve 2.gün yoğun olur 3.gün tekler biter bakıcaz artık..

yoğun başlamadıysa ya stresten ya da gebe olduğundan.inşallah gebeliktendir yalnız bu kadar dert edersen olcağı varsa da olmaz

hayırlı olsun yazmışsın yeni farkettim ağzından bal damlıyooooo

hayırlı olsun yazmışsın yeni farkettim ağzından bal damlıyooooo

benim ağzımdan damlıyo mu bilmem ama sen pozitif sonuçla gelirsen yarın senin baya bi damlıycak benim adetim 10 mart ile 18 mart arasında.göğüslerimin sızlaması adetin yaklaştığından mı gebelikten mi? bi fikri olan varmı?

ikiside bundan ayıramazsın bunu

arkadaşlar bnm adetim 18 şubat başladı 6 gün ve bitti 17 mart olması gereken adetim. bugün çok az ama çok az kan lekesi geldi ve gerildim bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…