Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

akıntımdamı cnm yok bebeğim sadece sıvı ile birlikte geldi

daha adetine 10 gün var ne yerleşme kanaması ne üzerine görme bu başka bişi...bence k.k'lık bir durum değil kayyumcum..
sen doktora mutlaka sor ne olur ne olmazz dikkate almaklazım böyle şeyleri

daha adetine 10 gün var ne yerleşme kanaması ne üzerine görme bu başka bişi...bence k.k'lık bir durum değil kayyumcum..
sen doktora mutlaka sor ne olur ne olmazz dikkate almaklazım böyle şeyleri

peki cnm yerleşme kanaması ne zamanlar oluyor olursa??????????????????
ve üstüne görme hakkında beni bilgilendirirmisin ltfnnn

peki cnm yerleşme kanaması ne zamanlar oluyor olursa??????????????????
ve üstüne görme hakkında beni bilgilendirirmisin ltfnnn

gebelik döneminde adet yaşanmasıyla ortaya çıkar. Gebeliklerin 200’de 1’inde görülür. Cinsel münasebet yaşandıktan 28 gün sonra adet kanaması görülmesi ile gebe kalmadığınızı zannedersiniz fakat rahim iç tabakasındaki hormonal bozuklardan dolayı az miktarda kanamanız olur. Eğer kanamalarınız az miktarda ise bundan şüphelenmeniz gerekir

diyor...Üstüne görme nedir? Üstüne adet görmek nasıl olur?

burdan okudum bunu az önce

slm şubatta hamile kalmayı bekledim olmadı bakalım mart bana neler getirecek?(küçük bir melek diliyorum)

1) Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

2) Rahim ağzındaki değişiklikler;Gebe kaldığınız zaman, rahim ağzındaki kan miktarında ve kan akımında artış olur. Böylece bu bölgede, cinsel ilişki veya karın egzersizleri gibi olaylardan sonra hafif kanama olasılığı meydana gelir. Gebelikteki bu tip kanamalar genellikle normaldir.

3) Düşük; İlk trimestirdeki kanama düşük belirtisi de olabilir. Bilinen gebeliklerin %15-20 si düşükle sonlanır. Bunların çoğu da ilk 12 hafta içinde olur. Buna rağmen kanama sizin düşük yaptığınız anlamına gelmez. İlk trimestirde kanaması olan kadınların en az yarısı düşük yapmazlar.

4) Dış gebelik; Bu durum, embriyonun rahim dışında (genelde bu yumurtalık kanalı olur) bir yerde yerleştiği zaman gelişir. Düşükten çok daha az rastlanan bir durumdur. Buna rağmen eğer embriyo rahim dışında bir yere yerleştiyse normal bir bebek oluşması imkansızdır ve bu durum, ciddi iç kanamaya neden olabilir. Dış gebelikler, annenin hayatını kurtarmak için sonlandırılması gereken bir durumdur. Dış gebelikteki diğer belirtiler, karın ağrısı(bir tarafta daha yoğundur), sersemlik, baş dönmesi gibi şikayetlerdir.

5) Molar gebelik; Nadir bir durumdur. Döllenmeden sonra rahimde bebek yerine anormal bir doku gelişir. Molar gebeliğin en sık belirtisi kanamadır ancak ilk trimestirdeki kanamaların çok az bir kısmını oluşturur.

6) Gebeliğe bağlı olmayan nedenler; Vajina duvarındaki travma veya yırtıklar da lekelenme yada kanama nedeni olabilirler. Bazı rahim ağzı enfeksiyonları da erken gebelik dönemindeki kanama nedeni olabilirler.

Doktorunuza ne zaman haber vermeniz gerekir?

Eğer gün içinde hafif bir lekelenmeniz oldu ve geçtiyse kontrole gittiğinizde bunu doktorunuza söyleyin. Lekelenme veya kanama bir günden daha uzun sürerse 24 saat içinde bunu doktorunuza söyleyin

ya cnm yaaa bnm için zahmetlere girmişsin çok sağoll yaaa!yerleşme kanaması adete ne kadar kala oluyo yada ne zaman yerleşme kanamsı oluyo olursaaaa

ya cnm yaaa bnm için zahmetlere girmişsin çok sağoll yaaa!yerleşme kanaması adete ne kadar kala oluyo yada ne zaman yerleşme kanamsı oluyo olursaaaa

bak onuda hazırladım sana doktor yazısı dikkatle okusun herkes

şimdilik çıkıyorum canım kendine dikkat et olur böle kanamalar falan ama yine gelirse durma doktora git lütfen..

gelişmelerden bu topiği de haberdar et

kızlar selam
bana acilll cevap adetimi 2 gun geçtim sadece ama çok pis midem bulanıyo bi denemede hamile kalmak mumkunmu test yapiyımmı acaba

kızlar selam
bana acilll cevap adetimi 2 gun geçtim sadece ama çok pis midem bulanıyo bi deneiramede hamile kalmak mumkunmu test yapiyımmı acaba

benimde 1 gun geçti canım ben biraz daha beklim diorm.bence sende bekle bi kç gun daha.ondan sonra inş.hayırlı haberleri veririz.

evt cnm
mide bulantısı psikolojikmi acaba diorum cunku daha cok
aklıma getirdikçe bulanıyo midem

evt cnm
mide bulantısı psikolojikmi acaba diorum cunku daha cok
aklıma getirdikçe bulanıyo midem

bence psikoljk bnmde her ay midem bulanıo kırmızıyı gördum anda mide bulantm kesiliyo valahi.kafayı yedik bebek die ondan bu halimiz.

kızlar benimde 1 gün geçti gece hiç uyuyamadım ağrılarımdan karın ağrısını geçtim bacaklarım sabaha kadar öldürdü beni bir damla uyku uyumadım eşim piskolojik dedi durdu haklıda olabilir ama sabaha karşı yeter artık olacaksam olayım diye ağlamaya başladım o kadar canım yandı bugünde bekleyecem eğer olmasam yarın kan testi yaptırcam .inşallah güzel haberler veririm arkadaşlar .

bu ay herkes beklemede yaa neden böyle oldu :):):):):) ay herkes hamileymiş ne guzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…