iltihap var mı?
akıntımdamı cnm yok bebeğim sadece sıvı ile birlikte geldi
daha adetine 10 gün var ne yerleşme kanaması ne üzerine görme bu başka bişi...bence k.k'lık bir durum değil kayyumcum..
sen doktora mutlaka sor ne olur ne olmazz dikkate almaklazım böyle şeyleri
cardelens sen hasta oldun mu canım.
peki cnm yerleşme kanaması ne zamanlar oluyor olursa??????????????????
ve üstüne görme hakkında beni bilgilendirirmisin ltfnnn
gebelik döneminde adet yaşanmasıyla ortaya çıkar. Gebeliklerin 200’de 1’inde görülür. Cinsel münasebet yaşandıktan 28 gün sonra adet kanaması görülmesi ile gebe kalmadığınızı zannedersiniz fakat rahim iç tabakasındaki hormonal bozuklardan dolayı az miktarda kanamanız olur. Eğer kanamalarınız az miktarda ise bundan şüphelenmeniz gerekir
diyor...Üstüne görme nedir? Üstüne adet görmek nasıl olur?
burdan okudum bunu az önce
slm şubatta hamile kalmayı bekledim olmadı bakalım mart bana neler getirecek?(küçük bir melek diliyorum)
ya cnm yaaa bnm için zahmetlere girmişsin çok sağoll yaaa!yerleşme kanaması adete ne kadar kala oluyo yada ne zaman yerleşme kanamsı oluyo olursaaaa
bak onuda hazırladım sana doktor yazısı dikkatle okusun herkes
inş canım hepimizee
kızlar selam
bana acilll cevap adetimi 2 gun geçtim sadece ama çok pis midem bulanıyo bi deneiramede hamile kalmak mumkunmu test yapiyımmı acaba
evt cnm
mide bulantısı psikolojikmi acaba diorum cunku daha cok
aklıma getirdikçe bulanıyo midem
kızlar benimde 1 gün geçti gece hiç uyuyamadım ağrılarımdan karın ağrısını geçtim bacaklarım sabaha kadar öldürdü beni bir damla uyku uyumadım eşim piskolojik dedi durdu haklıda olabilir ama sabaha karşı yeter artık olacaksam olayım diye ağlamaya başladım o kadar canım yandı bugünde bekleyecem eğer olmasam yarın kan testi yaptırcam .inşallah güzel haberler veririm arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?