d_celebı 21 subat ( belirti varmi canim)
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
polanegri 6,7,8 Mart
yorgungonul 15 Mart
porqua 14 Mart
alisya01 13 mart
aygünes 17 mart
gida_pinar 9 Mart
bende varımm inşş hamile oluruz bu ay
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
polanegri 6,7,8 Mart
yorgungonul 15 Mart
porqua 14 Mart
alisya01 13 mart
aygünes 17 mart
gida_pinar 9 Mart
ruuhi 27 Mart
pptya87 11Mart
beteray 4 Mart
srrbkl 14 Mart
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 mart
polanegri 6,7,8 mart
yorgungonul 15 mart
porqua 14 mart
alisya01 13 mart
aygünes 17 mart
gida_pinar 9 mart
ruuhi 27 mart
pptya87 11mart
beteray 4 mart
srrbkl 14 mart
kayyum 17 mart
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
polanegri 6,7,8 Mart
yorgungonul 15 Mart
porqua 14 Mart
alisya01 13 mart
aygünes 17 mart
gida_pinar 9 Mart
ruuhi 27 Mart
pptya87 11Mart
beteray 4 Mart
o kadar üzülüyorumki bebek aldiran insanlara..bu insanlar bebek katilimecbur kalmadigin sürece niye aldiriyosunki demi??Rabbim olmayanlara versin insallah.sen de bu kadar üzülme canim gelicek bi gün süpriz yapicak bigün buna inan lütfen.
ay inşallah hayatım ya.geçen nöbette o kadar canım sıkıldıki.bugüne kadar herkesin derdine derman oldum ama bi kendime faydam olmadı diye ağlıyordum.çünkü 2 gündür sonuçlarımı göstermek için bir doktoru bekliyordum ama bir türlü göremiyordum ve bir an önce adetim bitmeden tedaviye başlamamız gerekiyordu.sonra başka bir doktora göstereyim dedim o da yüzüme bile bakmadı.başka doktorun sonuçlarına bakmıyorum diye bide kızdı.kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki artık en sonunda nöbette ağlamaya başladım. o anda arkadaş geldi.beni teselli ederken birde şu doktora git diye isim verirken öğrendikki o doktor nöbetteymiş o an..hemen ona gösterdim o kadar ilgilendiki.ben sormadan o bana herşeyi anlattı,bu ay yumurtlama takibi yapacak bana,Allah ondan razı olsun.bugüne kadar hep bayan doktorlara gitmiştim hepsi o kadar kaprisliki,kavga dövüş öğreniyoruz herşeyi,kapılarında yatıyoruz resmen bir kelime birşey öğrenmek için.neyseki Rabbim üzülmeme daha fazla razı olmadı.en azından bir ümit kapısı açtı..
ay inşallah hayatım ya.geçen nöbette o kadar canım sıkıldıki.bugüne kadar herkesin derdine derman oldum ama bi kendime faydam olmadı diye ağlıyordum.çünkü 2 gündür sonuçlarımı göstermek için bir doktoru bekliyordum ama bir türlü göremiyordum ve bir an önce adetim bitmeden tedaviye başlamamız gerekiyordu.sonra başka bir doktora göstereyim dedim o da yüzüme bile bakmadı.başka doktorun sonuçlarına bakmıyorum diye bide kızdı.kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki artık en sonunda nöbette ağlamaya başladım. o anda arkadaş geldi.beni teselli ederken birde şu doktora git diye isim verirken öğrendikki o doktor nöbetteymiş o an..hemen ona gösterdim o kadar ilgilendiki.ben sormadan o bana herşeyi anlattı,bu ay yumurtlama takibi yapacak bana,Allah ondan razı olsun.bugüne kadar hep bayan doktorlara gitmiştim hepsi o kadar kaprisliki,kavga dövüş öğreniyoruz herşeyi,kapılarında yatıyoruz resmen bir kelime birşey öğrenmek için.neyseki Rabbim üzülmeme daha fazla razı olmadı.en azından bir ümit kapısı açtı..
Ekleyene tesekkürler diyene tesekkürler
şurda bir altı ay daha uğraşıcaz ondan sonrada olmazsa oluruna bırakıcaz artık.9 aylık ewliyiz şuan en başından beri deniyoruz ama olmuyor.meğer bende problem varmış.eşimede baktırdık ama cinsel perhizin 4. günü gitmiştik.+4 ileri doğru hızlı hareketli %1 çıktı.doktor tekrarlayalım ama bu sefer 3. günü gelin dedi..belki çok beklendiği için hareketi azalmıştır dedi..
ve işin garibi biz bu doktor işleriyle uğraşırken hastanede bir telefon geldi eşime.
ben kadın doğum ve bebek dostu hastanesinde hemşirelik yapıyorum..arayan eşimin arkadaşıymış.ria ile korundukları halde hamile kalmış eşi,onu aldırmak için aramışlar..benim için bize yardım edebilirmi diyordu..o an o kadar kötü oldumki.biz burda o minik mucize için kendimizden geçiyoruz,başkalarıda aldırmak için uğraşıyor.böyle bişeyle bana gelmelerine o kadar kızdımki..yardımcı olamam!! dedim ve bunu yasal olmayan yollardan istiyorlardı benden..
Cnm seninle günümüz aynı!!!!İnşallah güzel haberi birlikte alırızzz.Beni doktorun söyledikleri ile bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Çünkü söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Çok uzun süre hastası olacaksın ondan sonra ciddi bakıyorlar onlar için zaman kavramı farklı yorum yapmakda istemiyorum.Beni bilgilendirirsen mutlı olurummmm.
merhaba kızlar, bizimde 9.ncu deneme olacak. 18 mart tarihim. inşallah hamile kalırız hepimiz bu ay.
sizin kaçıncı denemeleriniz doktora gittiniz mi? biz gittik sorun yok dediler. gerçi kan testi hormon testi falan yapmadılar bana, nasıl anlaşılıyor?
bizimde 7. denememiz olacak bu ay..canım benim aslında adetinin 3.günü hormon testi yapılmalı.benimde sorunum o zaman belli oldu.
sana nasıl katılıyorum anlatamam,benimde kuzenlerimin içinde ilaç kullanırken istenmeyen hamilelik oluştu,ben 4 gözle beklerken
baba için belki diyorum ama bir anne içinde o minicik mucizeyi hissettimi nasıl vazgeçmeyi düşünür anlayamıyorum
ben bile bütün ay vucudumu her saniyesini dinliyorum,acaba hamilemiyim diye adetimi beklerken zaman zaman göbeğimi okşarken buluyorum kenidimi(
ya çok kaptırıyorum yada çıldırıyorum
ya çok kaptırıyorum yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?