Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

slm kızlar.bugün yorucu bi gündü.şimdi de rahmimin içinde baskı gibi ağrılarım oluyo ara ara.sizce hamileyimmi?daha önce adetlerimde hiç böyle olmadı.

kızlar kan testi özelde 50 tl ohaaa yaptıramadım walla sonra bide adet olup para verdiğimle kalıcam

cok hossun canim ya ama bide varsa degmezmiydi o elli liraya hem pahaliymis baska arkdaslar 24 falan yazmisti okumustum sanki ben neyse hayirlisi olsun diyelim zamanla o kendini belli etcek zaten sabir lazim sahsen bendede o yok biktim herseyi hamilelige yormaktan ben bile biktimki esimi dusunemiyom adam isyan ediyor artik evliligimizin tadini kaciriyosun su bebek konusuyla diye hakli her dakika bu sitedeyim ne oluyor neler hissediliyor halbuki ben bir kere hamile yani doktor hicbir seyin yok sitres yapma dedi ama guvenemiyorum burdaki doktorlara turkiyede olsam cok rahat olurdum nedense icim rahat degil iste su adetimin duzensiz daha dogrusu 10 gun ileri atip her ay 40 gunde olam beni mahvediyor yaaaaaaaaaaaa allahtan cok sabr diliyorum kendim ve benim gibi olanlar icin

lindacım ben özelde 25 tl'ye yaptırmıştım.başka hastanelere tıp merkezlerine de sor daha uygun fiyata yapan vardır.benimki 10 marttan itibaren adet olmam gerekiyodu.testim negatif çıktı ama hala adet olmadım beklemedeyim sarı akıntım var.hayırlısıyla olsam da kurtulsam.adet öncesinde sarı akıntı oluyo mu kızlar?

pelin aynı durumdayım bende 6 martta olmalıydım hala yok cnm ya test negatif ama baş donmesi mide
bulantısı oluyo arada
anlamadım bide benim adet tarihim sekmez bi gun bile neden oluyo anlamıyorum kesin hamile degilimdir diyebilirm,iyim idrar sonucuna gore

canım senin geçmiş sen tahlil yaptır artık ya.hem belirtilerin de gebelik belirtisi adet belirtisi de değil.benim dünden itibaren bir hafta içinde adet olmam gerek ben bekliyorum benimde kan tahlilinde 0.01 negatif çıktı.ben değilim ama adeti bekliyorum olsam da kurtulsam diye.bi soru soruyorum cevap veren yok ama adetten önce sarı akıntı olur mu kızlar?

ay arkadaşlar ben bayadır bu topiğe giremedim.taşımışlar nerden bulacağımıda bilemedim önce:)neyse buldum ya.liste ne oldu kızlar bende vardım listede.gerçi kızlar geçmişe bi bakayım bakim kimler hamile kalmış:)silmediniz listeden inşallah beni

bende taşınmış mı diye bi baktım bizim topic buracıkta duruyo sen hamile misin yoksa hamile kalmayı mı istiyosun? bi de yukarda bi soru sormuştum ona cevap verir misin kimse cevaplamadı da

bende taşınmış mı diye bi baktım bizim topic buracıkta duruyo sen hamile misin yoksa hamile kalmayı mı istiyosun? bi de yukarda bi soru sormuştum ona cevap verir misin kimse cevaplamadı da

canım daha önce bu topik hamilelik belirtilerinin içindeydi ya onu diyorum.bende hamile kalmayı bekliyorum canım.ayın 15-16 sı falan bakalım hayırlısı.az dur bakayım sorunu okuyayım cvp yazarım.

canım benim de adetlerim 2 üç gün oynar arada.testte de geç döllenme olduysa negatif çıkabilir bence biraz daha bekle yine olmazsa mutlaka bir doktora gidersin artık.ama sarı akıntı hakkında bir bilgim yok tatlım

kızlar kan testi özelde 50 tl ohaaa yaptıramadım walla sonra bide adet olup para verdiğimle kalıcam

sen çok pahalı bir yere gitmişsin bitanem ben istanbulun en pahalı olan semtinde oturuyorum mesela ama bu kadar değil 28 tl ye yaptrdım.başka bir yerde yaptır.sağlık ocağına yaptır orası hiç para almıyor

kızlar regl oldum
uzuluyorum walla hemde cok ilk defa bu durumda olan insanları bu kadar iyi anlayabiliyorum meger
ne zormuş beklemek dua edicem hepimize allah gonlumuze gore versin diee
artık bu topikte yer kalmadı bana gidiyorum nisan ayında umut bekleyenlerin yanına
allam ya gülimmi ağlıyımmı bilemedim he

günaydın kızlar.bu sabah korkunç b sancıyla uyandım.galiba adet olucam.ümitler nisana kaldı gibi görünüyo.ben nisan topiğine geçiyorum.allah hepinizin yardımcı olsun inş.

heeyyyooo bende hamileyiiiimmm allah isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…