hani şu 5 tllik testler varya idrar testleri onlardan işte ama negatif ti kıslar bilmiyorum walla uzuldum gene de
iyiyim canım sen nasılsın?gün sayıyorum hala.son 5 gün.sen napıyosun bakem.hiç sesin çıkmıyo.
lindacım ben özelde 25 tl'ye yaptırmıştım.başka hastanelere tıp merkezlerine de sor daha uygun fiyata yapan vardır.benimki 10 marttan itibaren adet olmam gerekiyodu.testim negatif çıktı ama hala adet olmadım beklemedeyim sarı akıntım var.hayırlısıyla olsam da kurtulsam.adet öncesinde sarı akıntı oluyo mu kızlar?
pelin aynı durumdayım bende 6 martta olmalıydım hala yok cnm ya test negatif ama baş donmesi mide
bulantısı oluyo arada
anlamadım bide benim adet tarihim sekmez bi gun bileneden oluyo anlamıyorum kesin hamile degilimdir diyebilirm,iyim idrar sonucuna gore
ay arkadaşlar ben bayadır bu topiğe giremedim.taşımışlar nerden bulacağımıda bilemedim önce:)neyse buldum ya.liste ne oldu kızlar bende vardım listede.gerçi kızlar geçmişe bi bakayım bakim kimler hamile kalmış:)silmediniz listeden inşallah beni
bende taşınmış mı diye bi baktım bizim topic buracıkta duruyosen hamile misin yoksa hamile kalmayı mı istiyosun? bi de yukarda bi soru sormuştum ona cevap verir misin kimse cevaplamadı da
lindacım ben özelde 25 tl'ye yaptırmıştım.başka hastanelere tıp merkezlerine de sor daha uygun fiyata yapan vardır.benimki 10 marttan itibaren adet olmam gerekiyodu.testim negatif çıktı ama hala adet olmadım beklemedeyim sarı akıntım var.hayırlısıyla olsam da kurtulsam.adet öncesinde sarı akıntı oluyo mu kızlar?
kızlar kan testi özelde 50 tl ohaaa yaptıramadım walla sonra bide adet olup para verdiğimle kalıcam
günaydın kızlar.bu sabah korkunç b sancıyla uyandım.galiba adet olucam.ümitler nisana kaldı gibi görünüyo.ben nisan topiğine geçiyorum.allah hepinizin yardımcı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?