zaten iltihap var bende adetten sonra fitillerimi kullanıcam 19 günlük zaten bu evrede ilişki yasak..nisanda da bekleyiş yok yani mayısa kaldım sanırım bakalım rabbim bana ne zaman nasip edecek artık burdan takibi bırakacağım psikolojim bozuluyor beklentim yüzünden...bunalıma giriyorum üzülüyorum stres oluyorum..sizelere çok çokk çokk teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için..rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre evlatlarınızı size nasip eder inşallahhhh..sizin güzel haberleriniz bekliyorum:92::92:
kızlarr hamileymişim ama düşüyorrr akşam doktora gittim şimdide evde yatıyorum size haber vereyim dedim(( doktorum bana şunu dedi bunu sizinde bilmenizi istiyorum eğer gebe olduğunuzda şphe ettiyseniz hiç beklemeden kan testi yapıp doktora gidin tehlikeli bir durum varsa bazı destekleyicilerle bebeği kurtarabiliyoruz dedi sende vaktinde gelseydin kurtarabilirdik lütfen kendi bilidğinizle hareket etmeyin ne olursa olsun doktordan yardım alın eğer şüphe ederseniz çok basit bir kan testi ilişkiden 10 sonra belli oluyor dedi .çok kızdı bana zaten bana ilaç vermişti kullanmam için hamile kalınca bana gel ilacı değiştircez demişti bende adet günümü bekledim aptal gibi çocuğu düşürmüşüm (( yani kızlar anlayacağınız üstüne basa basa söyledi şüphe ettiğin takdirde hemen doktora danış günümüzde milyonlarca kadın bilmeden bebeklerini kaybediyor edet oluyorum diye bunu aklından çıkarma dedi (( bunları sizinle paylaşmak istedim belki birinin işine yarar ben bir daha aynı hataya düşmem morlim çok bocuk bende hamiş listesinde olabilirdim (( neyse kısmet benim dinlenmem lazım kızlar görüşürüz allah sizlere verir inşallah
kızlarr hamileymişim ama düşüyorrr akşam doktora gittim şimdide evde yatıyorum size haber vereyim dedim(( doktorum bana şunu dedi bunu sizinde bilmenizi istiyorum eğer gebe olduğunuzda şphe ettiyseniz hiç beklemeden kan testi yapıp doktora gidin tehlikeli bir durum varsa bazı destekleyicilerle bebeği kurtarabiliyoruz dedi sende vaktinde gelseydin kurtarabilirdik lütfen kendi bilidğinizle hareket etmeyin ne olursa olsun doktordan yardım alın eğer şüphe ederseniz çok basit bir kan testi ilişkiden 10 sonra belli oluyor dedi .çok kızdı bana zaten bana ilaç vermişti kullanmam için hamile kalınca bana gel ilacı değiştircez demişti bende adet günümü bekledim aptal gibi çocuğu düşürmüşüm (( yani kızlar anlayacağınız üstüne basa basa söyledi şüphe ettiğin takdirde hemen doktora danış günümüzde milyonlarca kadın bilmeden bebeklerini kaybediyor edet oluyorum diye bunu aklından çıkarma dedi (( bunları sizinle paylaşmak istedim belki birinin işine yarar ben bir daha aynı hataya düşmem morlim çok bocuk bende hamiş listesinde olabilirdim (( neyse kısmet benim dinlenmem lazım kızlar görüşürüz allah sizlere verir inşallah
kızlar şüpheli ilişki üzerinden 2 hafta geçti 3-4 gündür göğüslerimde hassasiyet var.az evvel sol göğsümde sanki biraz büyüme gibi bişi farkettim.yarın kan testi yaptırcam merak ediyorum bi de bugün durup dururken hafif midem bulandı.özel bi tıp merkezine gidicem kaç saat içinde veriyolar sonucu?
sanirim yogun degilse 2 saatte veriyorlar insallah guzel haberini aliriz canim yarin haber beklicem burda mutlaka suphen varsa yaptir bak bir arkdasimiz malesef bebegini kaybetti tedbir olur senin icinde varsa daha dikkatli olursun hayirlisi olsun hakkinda
evet yaptırcam yarın bugün kötü hava şartlarından dolayı gidemiycem.yarın akşam yazıcam.2 haftalık gebeliklerde gebelik değeri kaç olması gerek?
kızlar acil bilgi
ben en son 6 subatta adet oldum malum subat 28 cekio ve bugune dek hala adet olmadım normalde 28 gunde bi oluyorum ve hiç sekmez hani ole solıyım 2 gun one falan atar tarihi işte bu ay 4 u falan yada iki gun gecikse 7 si falan olmam lasımdı ama tık yok idrar testinde anlaşılırmı hamile olabilirmiyim acaba
kızlar acil bilgi
ben en son 6 subatta adet oldum malum subat 28 cekio ve bugune dek hala adet olmadım normalde 28 gunde bi oluyorum ve hiç sekmez hani ole solıyım 2 gun one falan atar tarihi işte bu ay 4 u falan yada iki gun gecikse 7 si falan olmam lasımdı ama tık yok idrar testinde anlaşılırmı hamile olabilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?