Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

hayirlisi olsun canim seninde allah gonlune gore versin insallah bizde senin guzel haberlerini bekliyoz

kuzum benim öncelikle durumuna o kadar üzüldümki..o minik mucizeye ulaşabilmek için nelerimizden feragat ediyoruz ama o şirinciklerde sanki pamuk ipliğine bağlı..o yüzden inşallah üzülme canım benim en azından şunu düşün doğurganlığın var,bir dahakide olabilir,yani sağlık yönünden bir probleminiz yokmuş..siz sağlıklı olduktan sonrası gelir üzülme bitanem..

bu arada arkadaşlar burda hepimiz gebelik düşünüyoruz o yüzden beklenen adetimizin bir gün bile gecikmesi halinde durum neymiş öğrenmek lazım.eğer gebeliğimiz sıkıntılıysa ona göre bir müdahale edilir..aslında doktor çok güzel söylemiş..dur bir hafta,10 gün daha geçsin kalp atışınıda duyayım,ultrasonda göreyim diye ertelememek lazım..günü geçen arkadaşlara burdan duyrulur

arkadaşlar listeyi bir arkadaşa dewretmek istiyorum..çünkü sürekli nöbete gidiyorum,yada nöbet çıkışı çok yorgun oluyorum,o yüzden düzenli takip edemedim.sürekli güncelleyebilecek bir arkadaşımız alırsa çok sewinirim..

üzülme canım lütfen ya en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyosun.hiç hamile kalamayanlarda var ya da bebeği kocaman olupta kalbi durup büyümüşken kaybedenler var.Allah verir tekrar.sen kendine dikkat et dinlen güzelce yeter

Canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun moralini mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış..Allah ım hayırlısını nasp etsin..

kızlar şüpheli ilişki üzerinden 2 hafta geçti 3-4 gündür göğüslerimde hassasiyet var.az evvel sol göğsümde sanki biraz büyüme gibi bişi farkettim.yarın kan testi yaptırcam merak ediyorum bi de bugün durup dururken hafif midem bulandı.özel bi tıp merkezine gidicem kaç saat içinde veriyolar sonucu?

sanirim yogun degilse 2 saatte veriyorlar insallah guzel haberini aliriz canim yarin haber beklicem burda mutlaka suphen varsa yaptir bak bir arkdasimiz malesef bebegini kaybetti tedbir olur senin icinde varsa daha dikkatli olursun hayirlisi olsun hakkinda

evet yaptırcam yarın bugün kötü hava şartlarından dolayı gidemiycem.yarın akşam yazıcam.2 haftalık gebeliklerde gebelik değeri kaç olması gerek?

evet yaptırcam yarın bugün kötü hava şartlarından dolayı gidemiycem.yarın akşam yazıcam.2 haftalık gebeliklerde gebelik değeri kaç olması gerek?

canim onu hic bilmiyorum ben bilen arkdaslar cvp verir insallah hakkinda hayirlisi

pelin 7 senin adetine daha vardı sanki.biraz erken değilmi.ama sen yinede yaptır bakalım belki bebişin cee yapar:80:

bizim bir arkadaş adetine 8 gün kala öğrenmişti..bir arkadaşımda 8 gün kala baktırdı ama negatif çıktı,sonra det günü tekrar baktırdı pozitif çıktı...belli olmuyo bu bebişlerin ne yapacağı..

umutlarım tamamen bitti bu gün kırmızıyı gördüm
Mart denemesinde başarılı olurum inşallah, nisanda da güzel haberler almak istiyrum

kızlar acil bilgi
ben en son 6 subatta adet oldum malum subat 28 cekio ve bugune dek hala adet olmadım normalde 28 gunde bi oluyorum ve hiç sekmez hani ole solıyım 2 gun one falan atar tarihi işte bu ay 4 u falan yada iki gun gecikse 7 si falan olmam lasımdı ama tık yok idrar testinde anlaşılırmı hamile olabilirmiyim acaba

senin icin heycanlandim simdi :)) ayyy insallah.. ben birgün önce test yaptim hafif positivdi.. inanamadim.. sonra 2gün gecince tekrar yaptim yine aynisiydi.. eger gectiyse günü yap tabiki..

ins. hamilesindir

benim aldigim testler almanyadan.. özel testler var erken yapmak icin. ama senin zaten gecmis eger hamileysen illaki gözükür hafif..
normalde bi hafta bekleyin deniliyor ama ben beklemeden yapmistim ve positivdi

senin için cok sevindim cnm ya darısı başıma ne kadarlık hamilesin peki ilk başlarda bulantı falan olmuşmuydu sende ilk gunlerinde

biz daha kücücügz 5+6 :) ins.. dualarim herzaman istegenlere..
bulantim vardi hala var hatta asiri olmaya basladi.. yorgunum, hic biseye halim yok, ordan oraya yatiyorum resmen.. 2haftada raporluyum isede gitmiyorum.. haftaya napacam onu düsünüyorum..
cok nazli bir bebek olacak simdiden belli

kan en sağlam olanı bence..benim ilk hamileliğimde idrar testi negatif çıktı 3 gün sonra kanda baktırdım pozitif çıktı..İdrar sanırım 10 gün falan geçmeden göstermiyor..Kan en sağlam olanı kanda baktır bence canım :)

kızlar size bişey sorcam.benim kafam karıştı.şubat 28 çekiyo ya.ben şubatın 16 da adet oldum.kendim hesaplarsam 16 çıkıyo.netten hesapladım ayın 14 ü çıkıyo.sizce hangisini beklemeliyim..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…