kızlar size bişey sorcam.benim kafam karıştı.şubat 28 çekiyo ya.ben şubatın 16 da adet oldum.kendim hesaplarsam 16 çıkıyo.netten hesapladım ayın 14 ü çıkıyo.sizce hangisini beklemeliyim..:26:
pelin 7 senin adetine daha vardı sanki.biraz erken değilmi.ama sen yinede yaptır bakalım belki bebişin cee yapar:80:
bizim bir arkadaş adetine 8 gün kala öğrenmişti..bir arkadaşımda 8 gün kala baktırdı ama negatif çıktı,sonra det günü tekrar baktırdı pozitif çıktı...belli olmuyo bu bebişlerin ne yapacağı..
adet günün geçmiş neden idrar testi alıp yapmıyosun.ben olsam sabredemezdim.inş.hamilesindir cnm.ilk mi olucak?:44:
walla negatif cıkar die yapmıyorum ilk olucak cnm insallah ama koydum kafama yarın da eger adet olamazsam alıcam test yapıcam ikilemde kalmıyım
iyiyim canım sen nasılsın?yasmin selam canım nasılsın
walla negatif cıkar die yapmıyorum ilk olucak cnm insallah ama koydum kafama yarın da eger adet olamazsam alıcam test yapıcam ikilemde kalmıyım
bugun de tık yok bakalım artık test yapmanın zamanı heralde
kızlar test negatıf cıktı ama benn hala regl olamadım anlamadım sizce guvenilir bi sonuçmudur bu reglim 3-4 gun gecikmişti
kızlar test negatıf cıktı ama benn hala regl olamadım anlamadım sizce guvenilir bi sonuçmudur bu reglim 3-4 gun gecikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?