Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

kızlar size bişey sorcam.benim kafam karıştı.şubat 28 çekiyo ya.ben şubatın 16 da adet oldum.kendim hesaplarsam 16 çıkıyo.netten hesapladım ayın 14 ü çıkıyo.sizce hangisini beklemeliyim..:26:

28 günde bir oluyorsan 14 ü olması gerek ama tam 1 ay sürüyorsa 16sını düşün :)senn kaç günde bir olduguna bağlı..

şüpheli ilişkiden 15 gün sonra test yaptırdım.sonuç negatif nonprengnant yazıyo 0,01 hamile değilim yani ama şimdi sen kafamı karıştırdın ya bende daha sonra yaptırdığımda pozitif çıkarsa nolcak.en iyisi adeti beklemek.hayırlısı olsun Allahtan bunu istedim ben.

kızlar en son 6 subatta adet oldum subat 28 cekio demi sonucta 6 subatta adet olmam gerekiodu
ayyyy allahım mide bulantıları bas donmeleri falan umarım psikolojik deildir ilkdefa hazırladım kendimi bukadar ...

adet günün geçmiş neden idrar testi alıp yapmıyosun.ben olsam sabredemezdim.inş.hamilesindir cnm.ilk mi olucak?:44:

adet günün geçmiş neden idrar testi alıp yapmıyosun.ben olsam sabredemezdim.inş.hamilesindir cnm.ilk mi olucak?:44:

walla negatif cıkar die yapmıyorum ilk olucak cnm insallah ama koydum kafama yarın da eger adet olamazsam alıcam test yapıcam ikilemde kalmıyım

walla negatif cıkar die yapmıyorum ilk olucak cnm insallah ama koydum kafama yarın da eger adet olamazsam alıcam test yapıcam ikilemde kalmıyım

insallah guzel haberi aliriz ya kizlar birsey sorcam yumurtlama gunu akintiyla belli oluyorya yani yumurta catlamadanmi birlikte olmak lazim akinti geldiginde gecmi oluyor cunku bu sabah karin agrim var benim nedense yani ben 42 gunde adet oluyorum normal yumurtlama zamanim icin erken ama bu ay sogan kuru ictim o faydami ettide erken yumurtladim bilmiyorum kafam karisti fikir verirseniz bana cok mutlu olucam

hayırlı haberler alırsın inş.sonucunu dört gözle beklicem.inş.hamilesindir.

kızlar test negatıf cıktı ama benn hala regl olamadım anlamadım sizce guvenilir bi sonuçmudur bu reglim 3-4 gun gecikmişti

kızlar test negatıf cıktı ama benn hala regl olamadım anlamadım sizce guvenilir bi sonuçmudur bu reglim 3-4 gun gecikmişti

idrar testimi yaptın.bazen yanıltıcı olabiliyo.ben 3 ay önce yaptım,hamile olmadığım halde ikinci çizgi çıkmıştı.doktorda bebek yok dedi.steresten olmamış.kesin sonuç için kan testi yaptırmak lazım.

hani şu 5 tllik testler varya idrar testleri onlardan işte ama negatif ti kıslar bilmiyorum walla uzuldum gene de

hayatım üzülme bence sen git bir kan testi yaptır..gecikmen baya olmuş,eğer varsa kanda kesin çıkar artık..o idrar testlerine hiç güven olmaz.bazen bozuk oluyorlar.bi kere bende yaptığımda pozitif çıktı ama kanda bişey çıkmadı..

o yüzden seninde belki tam tersi olur kanda pozitif çıkar..inşallah hadi bakalım

benim kan testi sonucum 0.01 negatif çıkmıştı bugünden itibaren ayın 18ine kadar adet olmam gerek.bugün sarı akıntım var.adet öncesinde sarı akıntı oluyo muydu hiç hatırlamıyorum da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…