canım benim kusura bakma dün ben nöbete gitmiştim yazdığını görmedim.
tahlil için aç karnı olmana gerek yok sadece adetinin 3. günü olacak.TSH,LH,FSH,PROGESTERON, falan bakılıyor.ama en önemlileri fsh ve lh..
benim lh ve fsh hep yüksek çıkıyor.yani yumurtam ya oluşupta çatlamıyor yada tam oluşamıyor..bu aydan sonra klomen tedavisine başlıcaz sanırım..
yalnız phs diye bir hormon testi duymadım:44:
kızlar ya ben birşey sorcam..sert bir kahvenin spermleri harekete geçirdiğini duymuştum.
şimdi güleceksiniz ama bu kahve nasıl kahve anlamadım.yani nescafe mi yoksa türk kahvesimi?:44:
yanlış yazmışım onu canım fhs olcaktı:) yaptırdım testleri bir sorun yok dedi doktor, değerlerim normalmiş. yalnız bu gittiğim doktor moralimiz bozdu biraz, yok sen rahim filmini de çek onda da sorun çıkmazsa tedaviye başlayalım dedi, moraliniz bozulmasın denemeye devam edin daha erken falan demedi hiçne tedavisine başlıycak onu da anlamadım, benim yumurtlama dönemlerimde normal. sorduğum sorulara da düzgün cevap vermedi, bir daha asla gitmem o doktora, değerlerim normal diye sevinmem gerekirken onun yüzünden üzüldüm
canım benim hormonlarında problem yoksa bence kendine hiç eziyet etme.eşindede bir problem yoksa bırakın normal yollardan olsun..hem o ne biçim bir doktor.insan tedaviye niye başlanması gerektiğini anlatır bi..yada istersen başka bir doktora daha danış..
kızlarrrrrr ben de geldim..nitekim bugün itibariyle şubat ayından ümidimi kesmiş bulunuyorum..umarım mart ayı hepimizie uğurlu gelirumarım güzel haberler veririz burdan
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
polanegri 6,7,8 Mart
yorgungonul 15 Mart
porqua 14 Mart
alisya01 13 Mart
aygünes 17 Mart
gida_pinar 9 Mart
ruuhi 27 Mart
pptya87 11Mart
beteray 4 Mart
srrbkl 14 Mart
kayyum 17 Mart
özlemvetatlicadi 13 Mart
b_dilek 20 Mart
Ayneeeennn bende bugün itibariyle umutlarımı mart ayına bırakmış bulunuyorum bakalım artık hayırlısı
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
sevennur 6 mart
elsıla 25 subat
sultang88 16 mart
nesli58 14 Mart
polanegri 6,7,8 Mart
yorgungonul 15 Mart
porqua 14 Mart
alisya01 13 Mart
aygünes 17 Mart
gida_pinar 9 Mart
ruuhi 27 Mart
pptya87 11Mart
beteray 4 Mart
srrbkl 14 Mart
kayyum 17 Mart
özlemvetatlicadi 13 Mart
b_dilek 20 Mart
canim neler yapiyorsun hamile kalabilmek icin fazla tecrubem yok benimde
kızlar ya ben birşey sorcam..sert bir kahvenin spermleri harekete geçirdiğini duymuştum.
şimdi güleceksiniz ama bu kahve nasıl kahve anlamadım.yani nescafe mi yoksa türk kahvesimi?:44:
selam kızlar şubat ayından şşuuuutttlamışlar bizimarta geçiyoruz diye.halbuki daha şubatın 28 ine çok vardı.ama maalesef ben 15 inde adet oldum.Şimdi mart ayına beni eklermisiniz.BAT 15 MART.Kızlar 15 mart kocişimin doğum günü belki ona süpriz yaparım ne dersiniz:)
bu nedemek canim bisi anlamadim
ay hadi inşallah..dediğin gibiolurda omuz omuz halay çekeriz hep beraber
şafak66:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?