Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

yanlış yazmışım onu canım fhs olcaktı:) yaptırdım testleri bir sorun yok dedi doktor, değerlerim normalmiş. yalnız bu gittiğim doktor moralimiz bozdu biraz, yok sen rahim filmini de çek onda da sorun çıkmazsa tedaviye başlayalım dedi, moraliniz bozulmasın denemeye devam edin daha erken falan demedi hiç ne tedavisine başlıycak onu da anlamadım, benim yumurtlama dönemlerimde normal. sorduğum sorulara da düzgün cevap vermedi, bir daha asla gitmem o doktora, değerlerim normal diye sevinmem gerekirken onun yüzünden üzüldüm

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 Mart

aygünes 17 Mart

gida_pinar 9 Mart

ruuhi 27 Mart

pptya87 11Mart

beteray 4 Mart

srrbkl 14 Mart

kayyum 17 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

b_dilek 20 Mart

kızlar ya ben birşey sorcam..sert bir kahvenin spermleri harekete geçirdiğini duymuştum.
şimdi güleceksiniz ama bu kahve nasıl kahve anlamadım.yani nescafe mi yoksa türk kahvesimi?:44:

kızlar ya ben birşey sorcam..sert bir kahvenin spermleri harekete geçirdiğini duymuştum.
şimdi güleceksiniz ama bu kahve nasıl kahve anlamadım.yani nescafe mi yoksa türk kahvesimi?:44:

ikisi de olur canım, kahvesi bol sade nescafe ya da türk kahvesi.

canım benim hormonlarında problem yoksa bence kendine hiç eziyet etme.eşindede bir problem yoksa bırakın normal yollardan olsun..hem o ne biçim bir doktor.insan tedaviye niye başlanması gerektiğini anlatır bi..yada istersen başka bir doktora daha danış..

benim başka doktorum var zaten, testler için gittim doktora bu doktora eve daha yakındı, sırf testleri görsün diye, 2 dakkada bozdu moralimi. yoksa benim kendi doktorum sağolsun herşey çok iyi endişelenme diye çok rahatlatıyor beni. doktor çok önemli bu konuda.

kızlarrrrrr ben de geldim..nitekim bugün itibariyle şubat ayından ümidimi kesmiş bulunuyorum..umarım mart ayı hepimizie uğurlu gelirumarım güzel haberler veririz burdan

Ayneeeennn bende bugün itibariyle umutlarımı mart ayına bırakmış bulunuyorum bakalım artık hayırlısı

canim sagol ekledigin cok sagol ay insallah onumuzdeki guler yuzumuz

selamm arkadaslar bende yeni denemelere basladım anlamıyorum bazıları hemen hamile kalıyo isteyince mi olmuyo ne ...

selam kızlar şubat ayından şşuuuutttlamışlar bizimarta geçiyoruz diye.halbuki daha şubatın 28 ine çok vardı.ama maalesef ben 15 inde adet oldum.Şimdi mart ayına beni eklermisiniz.BAT 15 MART.Kızlar 15 mart kocişimin doğum günü belki ona süpriz yaparım ne dersiniz:)

canim neler yapiyorsun hamile kalabilmek icin fazla tecrubem yok benimde

Aslında bu ay benim ilk denememdi ama yine de insan bi tuhaf oluyo olmayınca. Bu ay ovülasyon testi alıcam, şanslı günlerimi tespit edip çalışmalara son hız devam edicem Bi de arkadaşım bana preseed jel getirmişti Amerika'dan, onuda kullanıcam, bakalım artık :18:

Benide eklermisiniz kızlaarrr BAT 22 Mart

bu nedemek canim bisi anlamadim

Üzerimizde her türlü kötü enerjiyi atalımmm.Bazı arkadaşlar çok enerjik bazen zaman zaman da çok üzgün bir gün geçiriyor. Çok enerjik olalım kiiii dış etkiler bizi etkilemesin diye söylemiştim cnmmmm.

Merhaba kizlar bende subat ayindan umidi kesenlerdenim bat 23 subatti neden anlamadim ama 15 subatta geldi kirmizilar 26 gunde bir olur normalde onun icin sanirim bu ay 13 martta beklemem gerekiyor benide listeye eklermisiniz

bende geldim şubattan ümidi kesip marta bağlayan hatunlar tam gazzzzzzzzzzzzzz
4 mart hadi bakalım

şubattan ümitli olanlar nerde marttan ümit kestiniz galiba yoksunuz haberlerinizi verin bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…