aynen canım benim yaaa..her ay sanki hamileymişim gibi kendimi kaptırıyorum.göbeğimde sanki kıpırdamalar oluyormuş gibi geliyor,sanki hep midem bulanıyor başım dönüyor vs. vs.
ama sonra sonu hüsran..adet olurken bile hala acaba hamileyimde üstünemi görüyorum diye saçmalamaya bile başlıyorum.ki adetim her zaman çok yoğun olur ama kendimi kandırıyorum işte..
bebeğini aldıran insanları kınamıyorum ama bizim servistede bir arkadaş iki tane çocuğu var..şuan yüksek lisans yapıp okulda öğretim görevlisi olarak kalmayı düşünüyor.o yüzden artık çocuk olayını tamamen kapatmıştı ve ria ile korunuyordu.ama nasıl olduysa ria kaymış ve hamile kaldı..hatta ria yı aldırırken kanamaları bile oldu düşük yaparım diye bekledi ama nasıl olduysa bebişi tutunmuş bırakmamış annişini..psikolojisi o kadar bozulduki..bir türlü kabullenememişti..ama şimdi doğum iznine ayrıldı
ha bide ilk ikisi kızdı bu davetsiz misafirimizde erkekmiş
yani Cenab_ı Hakk seni vesile eyleyerek bir canlıyı dünyaya getiriyor..sokaktan geçen bir adamı sebepsiz öldürmekle kürtajın aynı şey olduğunu,hatta kürtajın daha canice birşey olduğunu düşünüyorum...ne bileyim ya Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın.kaldıramayacağımız yükler yüklemesin sırtımıza
arkadaşlar bugün itibariyle adet oldum.bugün 21 şubat. adetlerim düzenli,hormonlarda bişey yok spermde de yok,rahim filmindede yok. neden olmuyo acaba? 6 aydır deniyoz. bu ayda olmzsa doktora gidicem.
kafaya takmamak gerçekten imkansız, özellikle çevrede ilk geceden hamile kalan insanları görünce insan gerçekten kötü oluyor
hepimiz daha fazla beklemeden hamile kalırız inşallah
canım 1 seneye kadar normal diyorlar, hamilelerin çoğu 6.ncı ayından sonra hamile kalıyormuş zaten, o yüzden bozma moralini. bizim de 9 olacak bu ay
arkadaşlar bugün itibariyle adet oldum.bugün 21 şubat. adetlerim düzenli,hormonlarda bişey yok spermde de yok,rahim filmindede yok. neden olmuyo acaba? 6 aydır deniyoz. bu ayda olmzsa doktora gidicem.
inşallah tatlım yaa...ben gebelik düşünmeye başladığım ilk günden beri doktora gidiyordum.o zaman sabit gittiğim ve benimle çok ilgilenen bir doktorum vardı.ultrasonda bakmıştı kist falan yok sadece stres yapma diyordu..ama doktoruma daha doyamadan tüp bebek kursuna gitti ve altı ay yok!
Işte benim doktor doktor sürünmem ondan sonra başladı..hiç biri ilgilenmedi yüzüme bile bakmadı üstüne azarlanmalarda cabası...
Ve bu yüzden yumurtlamamı ben takip etmeye başladım.adetimin 2. Günü hormon aldım kendimden.lh çok yüksek çıktı;19,5...siklus ortası tekrar aldım.çok az bir yükselme oldu;34 gibi bir değer.sonra anladımki benim ovulasyon problemim var.bu adetimde yine baktım lh yine düşmemiş:19,5...
Bunların hepsini bu en son gittiğim doktora anlattım.ve iyiki takip etmişim yoksa aynılarını bu doktorda yapacakmış,bir sürü vakit kaybedecektim..şimdi sadece kist falan varmı diye ultrasonda bakalım dedi ve kist yokmuş.adetinin 13. Günü gel yumurtlama takibi yapalım dedi.büyük bir ihtimal yumurtanın gelişip glişmediğine bakacak ultrasonda birde hormon tahlili yaptırır diye düşünüyorum..eğer kendiliğinden olmuyorsa gelecek ay ilaçla tedaviya başlarız
biraz uzun oldu ama en başından beri hikayem böyle
ataletini hemen üzerinden attttt!!!beklenen melekse eğerrrrr!!!!
teşekkür ederim arkadaşım. yalnız bende bazen kasık ağrısı oluyor. ama uyarılınca. mesela cinsel ilişkide baskı olunca,yada bazen gaz sorunum varsa, yada afedersin bazı zamanlar büyük tuvalete çıkmadan önce. acaba bu durumda hamile kalmama engel oluyomudur? kasık ağrısının çok nedeni var. hangi doktora gitsem bilemiyorum. seninde en yakın zamanda olur umarım. bir sıkıntın yok değilmi?
beni de listeye ekleyin kızlar..20şubatta adet oldum bende artık martı bekleyeceğiz :)BAT 20 mart diyorum
3 ay önce bebeğim kalp atışı durduğu için ölmüştü ve doktorum 2 ay adet gör sonra kalabilirsin dedi..beklenen süre doldu bakalım martta neler olacak
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun :116:
öncelikle geçmiş olsun ve dilerimki artık hayırlısıyla al bebeğini kucağına..
hepimizin kucakları dolsun inşallahhh
sağol canım. yarın doktora gidicem, adetimin 3.ncü günü oluyor. o zaman yaptırıyım hormon testi.
phs hormon testi miydi adı, bir tek bu mu yapılıyor, bir de aç karnına mı gidiliyor canım?
sen de nasıl bir sorun çıktı o testte?
tekrar geçmiş olsun cnmmmm!!!bu ayyyyyy ben çok enerjiğimmmm takıl bana birlikte o çok güzeeelll güne çevireceğimiz 17 martı bekleyelimmm okkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?