Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

amin..
çevremdekinlerle bile konuşamıyorum,herkes diyor ki ;takma kafana çünkü takarsan olmaz,rahat olmak zorundasın.. yada bir süre askıya al bu konuyu yoksa üzülen sen oluyorsun,yada bırak gelirse süpriz olsun düşünme artık....
insan öyle yada böyle konuşmak istiyor,tıpkı şuan bu sitede hepimizin yaptığı gibi,
bilmiyorlar o şüpeyi içinde hissetmek ne demek,en ufacık belirtide bile havalara uçmak ne demek..
bide korunan arkadaşlarım var,ben onlarada kızıyorum çünkü maddi sıkıntıları yok,yaşları gelmiş 28-35 yaş arasında değişiyor karı kocaların,sadece biraz daha gezmek,yazın bir balayı daha yapabilmek adına korunuyorlar..
off offf bebekten önemlisi varmı?öncelik tatil olabilirmi,ne zararı olur ki gebeliğin?güreşmiyorsun,tatil yapıyorsun..
sanırım anne olmayı istemek,hazır olmak önce içinde başlıyor insanın..
hazır olmadığında herşey bahane oluyor farkında bile olmadan..

kafaya takmamak gerçekten imkansız, özellikle çevrede ilk geceden hamile kalan insanları görünce insan gerçekten kötü oluyor
hepimiz daha fazla beklemeden hamile kalırız inşallah

d_celebı 21 subat ( haber Yok)

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

gida_pinar 9 Mart

ruuhi 27 Mart

pptya87 11Mart

beteray 4 Mart

srrbkl 14 Mart

kayyum 17 Mart

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün itibariyle adet oldum.bugün 21 şubat. adetlerim düzenli,hormonlarda bişey yok spermde de yok,rahim filmindede yok. neden olmuyo acaba? 6 aydır deniyoz. bu ayda olmzsa doktora gidicem.

arkadaşlar bugün itibariyle adet oldum.bugün 21 şubat. adetlerim düzenli,hormonlarda bişey yok spermde de yok,rahim filmindede yok. neden olmuyo acaba? 6 aydır deniyoz. bu ayda olmzsa doktora gidicem.

canım 1 seneye kadar normal diyorlar, hamilelerin çoğu 6.ncı ayından sonra hamile kalıyormuş zaten, o yüzden bozma moralini. bizim de 9 olacak bu ay

canım 1 seneye kadar normal diyorlar, hamilelerin çoğu 6.ncı ayından sonra hamile kalıyormuş zaten, o yüzden bozma moralini. bizim de 9 olacak bu ay

teşekkür ederim arkadaşım. yalnız bende bazen kasık ağrısı oluyor. ama uyarılınca. mesela cinsel ilişkide baskı olunca,yada bazen gaz sorunum varsa, yada afedersin bazı zamanlar büyük tuvalete çıkmadan önce. acaba bu durumda hamile kalmama engel oluyomudur? kasık ağrısının çok nedeni var. hangi doktora gitsem bilemiyorum. seninde en yakın zamanda olur umarım. bir sıkıntın yok değilmi?

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

gida_pinar 9 Mart

ruuhi 27 Mart

pptya87 11Mart

beteray 4 Mart

srrbkl 14 Mart

kayyum 17 Mart[/QUOTE]

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

sevennur 6 mart

elsıla 25 subat

sultang88 16 mart

nesli58 14 Mart

polanegri 6,7,8 Mart

yorgungonul 15 Mart

porqua 14 Mart

alisya01 13 mart

aygünes 17 mart

gida_pinar 9 Mart

ruuhi 27 Mart

pptya87 11Mart

beteray 4 Mart

srrbkl 14 Mart

kayyum 17 Mart

üzülme canim hayirlisini iste

tekrar geçmiş olsun cnmmmm!!!bu ayyyyyy ben çok enerjiğimmmm takıl bana birlikte o çok güzeeelll güne çevireceğimiz 17 martı bekleyelimmm okkkkkk

6 aydan sonra doktora gitmiştik, bir sorun yok dedi ama hormon test yaptırmamıştım, yarın da onu yaptırıcam inşallah onda da bişey çıkmaz.

beni de listeye ekleyin kızlar..20şubatta adet oldum bende artık martı bekleyeceğiz :)BAT 20 mart diyorum

3 ay önce bebeğim kalp atışı durduğu için ölmüştü ve doktorum 2 ay adet gör sonra kalabilirsin dedi..beklenen süre doldu bakalım martta neler olacak

Allah ım hepimizin yardımcısı olsun :116:

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun ve dilerimki artık hayırlısıyla al bebeğini kucağına..
hepimizin kucakları dolsun inşallahhh

canım benim kusura bakma dün ben nöbete gitmiştim yazdığını görmedim.

tahlil için aç karnı olmana gerek yok sadece adetinin 3. günü olacak.TSH,LH,FSH,PROGESTERON, falan bakılıyor.ama en önemlileri fsh ve lh..

benim lh ve fsh hep yüksek çıkıyor.yani yumurtam ya oluşupta çatlamıyor yada tam oluşamıyor..bu aydan sonra klomen tedavisine başlıcaz sanırım..

yalnız phs diye bir hormon testi duymadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…