Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Yok canim adet olmadim daha ama sancim var olabilirim yaa senin icin cok sevindim. Rabbim hayirlica guzel haberler nasip etsin bebisin olsun tatlim. Buarada Regaip kandiliniz mübarek olsun kizlar :) bol bol dua edelim

Yok canim adet olmadim daha ama sancim var olabilirim yaa senin icin cok sevindim. Rabbim hayirlica guzel haberler nasip etsin bebisin olsun tatlim. Buarada Regaip kandiliniz mübarek olsun kizlar :) bol bol dua edelim
Amin cnm insallah..alllah hepimize versin.kandilimiz mubarek olsun....

arkadaşlar benim de bugün iğnenin 15. günü dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı biraz ümitlenmiştim ama sabah aynı testten yaptım tek çizgi canım sıkıldı sanırım bu ay olmadı çok üzgünüm bugün kan testi verecem hayırlısı her şeyin dua ve sabır

Ilk yaptigin dogrudur cnm.ikincisinde belki a beklemis idrarin vardi.eger yoksa cikmasi cok cok zor.anca test bozuk olmasi lazm.hayirlisi ile ins hamilesindir

Ilk yaptigin dogrudur cnm.ikincisinde belki a beklemis idrarin vardi.eger yoksa cikmasi cok cok zor.anca test bozuk olmasi lazm.hayirlisi ile ins hamilesindir
canım bir 20 dakika önce tekrar bakıyım dedim atacaktım baktım silik çizgi görünüyor ama ben sabah 645 de yaptım bir iki saat sonra bile silik çizgi olması gebelik olabilir mi bilemedim

canım bir 20 dakika önce tekrar bakıyım dedim atacaktım baktım silik çizgi görünüyor ama ben sabah 645 de yaptım bir iki saat sonra bile silik çizgi olması gebelik olabilir mi bilemedim
Onda hayali cizgi olustu sonra da rengi geldi demekki.benim de ayni boyle olmustu.bitanesi poz.bitanesi neg.sonra neg olanda da belrmisti.kan testi yaptir hemen ogren bence.ilk gunler onemli dinlenirsin.

Onda hayali cizgi olustu sonra da rengi geldi demekki.benim de ayni boyle olmustu.bitanesi poz.bitanesi neg.sonra neg olanda da belrmisti.kan testi yaptir hemen ogren bence.ilk gunler onemli dinlenirsin.
canım sen hamilemisin canım bugün kan testi verecem işteyim şuan öğleden sonra verecem inşallah vardır ümitleniyim mi bilemedim canım hayırlısı her şeyin

canım sen hamilemisin canım bugün kan testi verecem işteyim şuan öğleden sonra verecem inşallah vardır ümitleniyim mi bilemedim canım hayırlısı her şeyin
Canim kan tahliline gore evet hamileyim ama henuz bisi gozukmuyor.bugun adet gunum.erken yaptm test.bir hafta kala.bu sebeple kana da gittim ve erken ogrenmis oldum.bekliyoruz degerlerin artmasni.dr gorene kdr da tamam hamileyim demiyorum ins tutunur bebegm.

canım inşallah büyür kese de görünür çok sevindim senin adına inşallah ben de güzel haberleri yazarım ümitleniyim mi bilemedim inan ki hayırlısı artık bu ay ilk dememem di benim iğne ve klomeni ben de polikistikover var ama doktor inatçı değil dedi 3 yumurtam oluşmuştu 18 20 22 mm bakalım hayırlısı sonucu yazarım inşallah güzel olur:)

Ins cnm hayirli haberlerini bekliyorum.benmde dort. Tane vardi 19 mm civarlarinda.catlatma ignesi olmadm.

Ins cnm hayirli haberlerini bekliyorum.benmde dort. Tane vardi 19 mm civarlarinda.catlatma ignesi olmadm.
canım maşallah senin iyi olmuş o zaman iğnesiz bana da doktor çatlayabilir kendiliğinden ama iğneyi de deneyelim dedi öyle yani hayırlısı bakalım canım gebelik bölümünde yorumları okudum da ilk 10 dakikadan sonra çıkan ya da en fazla yarım saatten sonra çıkan silik çizgiler gebelik olmaz diyorlar canım sıkıldı sanırım yok benim de öyle çünkü

Benim dr igne gerekmedkce vermiyor.geneL de veriyoLar rriske girmemek için.bence tahLil Sonucunu bekle kesin çözum ama ztn bitanesi hemen çıkmamsmiydi..olumsuzu dusunme.sonucta elinde poz de var.mumkuN deIl çıkmasi.o bebe time markasnda oluyor diyorlar bitek

valla bilmiyorum canım hayırlısı olsun kan tahlili yapıp görecem artık ne olacağını hayırlısı her şeyin

ya benim son adetim 26marttı, adet olmadım diye evde test yaptım negatif çıktı. yarın kan vericem ama korkuyorum adet gecikmesinin sebebi bebiş değilse diye...
yarın hayırlı sonuçlar alırım inşallah kızlar beraber bekleyelim...

arkadaşlar inşallah hepinizin gönlüne göre olur benim bu ay olmadı inşallah diğer ay olur kısmet her şey çok üzgünüm ilk denememdi umutlanmıştım ama olmadı hayırlısı her şeyin

kızlar ikinci denememde hüsran oldu yarın beklenen regl günüm bütün belirtiler var. birde mide ağrısı var allahım çok ağrıyo midem bulanmıyo oağrıyo üşüttüm heralde hamilelik belirtisi mide ağrısı olamaz heralde dimi

canım bir kan testi yapsaydın öğrenirdin herkeste belirti farklı oluyor ben de bugün regl oldum umutlar mayıs ayına kaldı çok üzgünüm

kan verdim ve geldim, bu ay da olmamış. bu son denememizdi çünkü 2 yılı bitirdik, psikolojik olarak da hormonal olarak da çok yıprandım denemelerden. ilaçlardan alıp verdiğim kiloların hesabı yok artık, göğüslerim daha çocuk olmadan büyüdü. adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, eşimle konuştuk bir merkezle anlaştık bu ay tüp bebek yaptıracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…