- 9 Nisan 2015
- 17
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi loveispink
-
evet ilk ayımda reglimin 13. gününde kasıklarımda ağrı ve akıntım oldu doktor bunnu iyi bir gelişme olduğnu söyledi canım ki zaten takip ettirdiğimdede büyümüştü.KASIKLARDA BATMA OLUYORMUUUU BENMDE 3 .AYIMMM
Demek ki vakti ve zamani var canimm. Rabbim gonlumuze göre verir ins. Hayirli ve saglikli olsunlarda
Kızlar 9 gun var adete ve bende akinti yokumudum yok genelde akinti olurmus dollenme olduğunda
Baska belirti yok muValla aklıma geliyo iste ne bilim kurtulamiyorum bu dusunceden
Valla hic bilmiyorumki duzensizlikte nasil oluyor.30.gun dolunca netlesir ama.benim daha cok erken ama goguslerim sisti kasiniyor ve uclari dokununca aciyor.bilmiyorum ondan mi klomen boyle bisi yapar mi umitlenmekte istemiyorum.birde kizlar bu sureci nasil yasiyorsunuz.benim isler hareketli de.ayakta kalabiliyorum bazen araba yolculugu da var.olumsuz etkisi olur mu sizce.bunun disinda agir is ev isi agir kaldirma yapmiyorum.siz istirahat mi ediyorsunuz surekli.Bu arada benim reğli düzensiz nasıl anlayacağım ???
Yumurtlama doneminden sonra onemliymis zaten canim:) insallah korur rabbim.bebis tutunurken kasik agrisi yapar ztn bu kdr erken adet sancisi olacagni sanmamCanım valla yumutlama dönemi izinliydim. Dinlendim ancak bende ağır kaldırmıyorum :) Sen içini ferah tut yolculuğun etkisi olmaz çünkü Allah korur. Valla bende gögüs yada başka belirti yok sadece kasığım ağrıyor o kadar
Cokta dusunme canim allah nasip ederse olur.amin isteyenlere versin allahim.benim ikinci kullanisim.ilk kullanisimda hamile kalmistim..Ya inş çok dua ediyorum. Allahım nasip etsin. Başka bir belirtim yok kasık ağrısı dışınnda ondan emin olamıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim ilk klomen kullanışımdı. Yorumlara bakıyorum ilk klomenle bebek sahibi olan az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?