Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Demek ki vakti ve zamani var canimm. Rabbim gonlumuze göre verir ins. Hayirli ve saglikli olsunlarda

bugün 2 yumurtamı gördüm 18mm, 11nisan çatlatma iğnesi tarihim. 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum, bir sürü ilaç ve tedavi denedim ve bu ay da olmazsa gidip tüp bebek yaptıracağım. yumurtalarım geç gelişiyor ve kendi isteğiyle yeterli gelişim gösteremiyor, haliyle adetlerim ve yumurtlama tarihlerim düzensiz, başka da sıkıntım yok.

Canim neden stres ettin bak benimde 1 yumurta oluştu hem ilk kullanimda. Pazartesi 19 mm di. Yani seninkide gayet iyi stres yapma Allahin izniyle ins olur. Sen dua et bol bol hayırlı ise zaten olur nasip işi

iğnemi aldım yarın öğlen yapacağım. bu gece, pazar bir de salı gecesi önemli 3 gün bizim için. görev gibi düşünmemeye çalışıyorum ama doktorun önerdiği tarihler bunlar.

Kızlar 9 gun var adete ve bende akinti yok umudum yok genelde akinti olurmus dollenme olduğunda

canım böyle düşünme, olumlu düşünmek lazım. 9 gün daha sabret ve bu süre içinde bu konuyu mümkün olduğunca düşünmemeye çalış bence. sabır ban benimde 14 gün var (yaklaşık 30günde 1 oluyorum zaten), takvime göre uyguladık her şeyi, ilaç iğne falan hepsi tamam. artık hiç düşünmemeye çalışıyorum kendi haline bıraktım.
hem herkeste fark edilir bir akıntı olmuyor, ben ilk gebeliğimde akıntıyla karşılaşmadım mesela.

Kızlar 9 gun var adete ve bende akinti yok umudum yok genelde akinti olurmus dollenme olduğunda

Canim illa akinti olmak zorunda degil kisiden kisiye farkediyor.benm 12 gunum var bugun akinti basladi ama hic aklima gelmemisti seni okuyuncaya kadar_O

Valla aklıma geliyo iste ne bilim kurtulamiyorum bu dusunceden

Canım ara ara kasığım ağrıyor. Belki akıntıda başlar. Geçen ay 21 Martta regli oldum. Az kaldı anlayacağın Sizde bir belirti var mı kızlar???

Bu arada benim reğli düzensiz nasıl anlayacağım ???

Bu arada benim reğli düzensiz nasıl anlayacağım ???
Valla hic bilmiyorumki duzensizlikte nasil oluyor.30.gun dolunca netlesir ama.benim daha cok erken ama goguslerim sisti kasiniyor ve uclari dokununca aciyor.bilmiyorum ondan mi klomen boyle bisi yapar mi umitlenmekte istemiyorum.birde kizlar bu sureci nasil yasiyorsunuz.benim isler hareketli de.ayakta kalabiliyorum bazen araba yolculugu da var.olumsuz etkisi olur mu sizce.bunun disinda agir is ev isi agir kaldirma yapmiyorum.siz istirahat mi ediyorsunuz surekli.

Canım valla yumutlama dönemi izinliydim. Dinlendim ancak bende ağır kaldırmıyorum :) Sen içini ferah tut yolculuğun etkisi olmaz çünkü Allah korur. Valla bende gögüs yada başka belirti yok sadece kasığım ağrıyor o kadar

Yumurtlama doneminden sonra onemliymis zaten canim:) insallah korur rabbim.bebis tutunurken kasik agrisi yapar ztn bu kdr erken adet sancisi olacagni sanmam

Ya inş çok dua ediyorum. Allahım nasip etsin. Başka bir belirtim yok kasık ağrısı dışınnda ondan emin olamıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim ilk klomen kullanışımdı. Yorumlara bakıyorum ilk klomenle bebek sahibi olan az

Cokta dusunme canim allah nasip ederse olur.amin isteyenlere versin allahim.benim ikinci kullanisim.ilk kullanisimda hamile kalmistim..

Ne oldu peki düştü mü Rabbim bu defa yüzünü güldürsün canım

Evet kimyasal gebelik oldu malesef canim amin ins hepimizin yuzunu guldursun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…