Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kizlar bugun 6 ci gunum Sabah hastanrye gittim igne vurulurken kanda verdim ve sonuc 2.37 yani Yok bendede olmayacak Ben biliyorum Allah evladima saglik versin. Olmayanlarada nasip etsin
Canım arkadaşım !!! Sen ne yapıyorsun 3. Gün embriyosu ve 6. Gün nasıl çıksın?? 10. Gün 2 .00 çıkıp 12 . Gün birden 150 çıkan arkadaşım var sakin ol panik yapma canım yavrun seninleee Allahın izniyleee

canim inşaallah hamilesindir.
sen ovulasyon testinide halen yapiyormusun eger hamilelik testinde çıkıyorsa, ,ovulasyonunda daha belirgin olmasi lazim.

Kizlar bugun 6 ci gunum Sabah hastanrye gittim igne vurulurken kanda verdim ve sonuc 2.37 yani Yok bendede olmayacak Ben biliyorum Allah evladima saglik versin. Olmayanlarada nasip etsin

canim bence erken yapmissin hem 0cikmamiski o deger katlana bilir sakin pes etme.
inşaallah hepimiz hamile cikariz

canim sabirli ol gecmis olsun Rabbim inşallah sana normal yoldam mucizeni gonderir sakin isyan etme ne halde oldugunu cok iyi anliyorum ama ne yapalim elimizden birsey gelmiyor.bende suanda 5.gunumdeyim tranferin benimde 4.denemem ve hic umudum yok yine olmaz diye hic biri nde belirti yasamadim bundada yasmiyorum.kaderde yoksa elde birsey gelmiyor Rabbime siginip dua etmekten basks.
Dilerim Rabbimden sana mucizeni gondersin inşallah

kizlar bende tup bebek ile hamile kaldim suan 5.ayimdayim...bende elimde 1 paket crino jel ve bir kutu estrofem hap kaldi...isteyen ozelden msj atarsa kargolayabilirim...allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu duaciyim hepinize...

kızlar 14. değerim 654 tek heralde bebişim.. sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun benm olsunn

UMUDUM adın gibi umudunu yitirme lütfenn pes etmek yok Allahın izniyle olucak inan buna vardır onunda zamanı

kızlar 14. değerim 654 tek heralde bebişim.. sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun benm olsunn

Sevgili sveh:)) rabbim kucagına almayı nasib etsinn inşallah benim 13. Gün 1899 .. Benim sanırım ikizz.. Allahım güç versin hepimize maddi manevi.. Sağlıklı hayırlı bir şekilde herkes kucaklasın yavrusunu

canim inşaallah hamilesindir.
sen ovulasyon testinide halen yapiyormusun eger hamilelik testinde çıkıyorsa, ,ovulasyonunda daha belirgin olmasi lazim.

inşallah canım ya ovulasyonda yapıyorum ama 2 gündür var 2.çizgi ama oda silik ve sonradan ikiside bozuldu testlerin tuhaf bişiler oldu ovu testlerine anlamadım bende hormonlar oynak ya oda şaşırdı herhalde yada ilaçlardanmı bozuluyorlar anlamadım...

canım sen ovu testi yapıyormusun seninkiler nasıl çıkıyor...

canim ben ovulasyonda yapiyorum bugunde yaptim hayalet gibi cok cok silik hatta oda 20dakka sonra cikiyor normal zamanlarda yaptigin hep silik cikardi ama transferden sonra cikmiyor bile hayalet cizgi gibi birsey cikiyor.
senin ovulasyon testinde cikmiyor ama hamilelik testindemi cikti silik canim?

UMUDUM adın gibi umudunu yitirme lütfenn pes etmek yok Allahın izniyle olucak inan buna vardır onunda zamanı

Haklısın arkadaşım...

Uzun süreçler,manen ve madden insanı yıpratan günler , aylar hatta yıllar... :18:

Amaaa bizim için her şeyin iyisini ve doğrusunu bilen Rabbimiz vermiyorsa vardır bir bildiği...

Bebişler geleceği zamanı bilir

hoşgeldiiiiiiiiin:) kıııııııız şimdi yeme annesi büyüsün pıtırcığın:)

onunn için çok uğraştık be yersem pişman olurum en iyisi doğunca bol bol ısırırım :)))cnım çok sıkılıyor ya şimdi birde cumayı bekle :)))) offf pfff minik adamın kesesi oluştumu diye yarın başka bir hastaneye gidip hamileyim deyip baktırsammı ki belki görünür :)) bu gidişle kocaö beni dövcek çok heyecan yapıyorum ama oda yapıyor ya belli etmiyor sadece onunn gibi olmamı bekliyor benden ama ben heyecanımı bağıra çağıra yaşamak istiyorum :))

oyy oyyyy yerim o küçük adamıı

Maşallah Miamayacığımmm

Ama vere vere ne kan kalacak sen de ne öbürü bak

Darısı başımıza

doğru diyosun teyzesi artık vermicem bebikimin mamaları şimdi onlar dimi :)rabbim inşallah sizede mutlu habreler almayı nasip etsin çok heyecanlıyım ya ..valla breezey seni tanımıyorum ama dün konuştuk ya gece rüyama girdin burdan yazmıştın hamişim diye ayın 5 inde yaptır sen bence tutundu senin sıpa sana diyim ben sana sonrada müjdemizi yollarsın artık

kız cumaya ne kaldı sabret accık:) valla bunu söylersen kocan ne der tam kestiremiyorum artık:) adamlar bayanlr kadar belli etmemeye çalışıyo, ama bizimki durup durup el çırpıyo ay aşkıııım bizim inş şimdi ikiz bebişler olursa negüzel herşeyi çifter çifter alıcz dip:) bende acele etme hayırlısı ikiz oldukları daha sonra tam belli olur diyorum ama gel bide içime sor bende çok merak ediyorum:) ama hayırlı sağlıklı olsunda o bana yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…