Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

ya benim anlamadığım bu millete ne oluyo onlara nevarmş herşeye burunlarını sokup yerli yersiz yorum yapmalarına sinir oluyorm acaba kalp kırarmıyz die düşünen yok Allah akıl fikir versn. boşver sen inş sağlıkla bebişini kucağına alıp keyifle büyütmeye bak:)

aman kuzum , Rabbim sabrını arttırsın...
İlaç almamaya çalış... Bulantı için bitkisel bir şeyler bulabilirsen onları iç. Baş ağrısı dedin ya , benim de bir kaç gündür ara ara başım ağrıyor... Tutundukları için mi acaba ... Normalde baş ağrısı çeken biri değilimdir de pek...:44:

Bundan da hamileik belirtisi çıkardım ya aferin bana

Tuuuuuuuuuuuuuuuuubaaaaaa

sen de bitkisellere bir bak istersen canım... İlaç dendimi ben bir hoş oluyorum...Dilerim bulantınız için şifanızı bulursunuz...

Hem bulun ki ben sorunca şıp diye söyleyiverin

Rabbim o günleri ve daha güzellerini hepimize göstersin bebişlerimizle,Aminnn

Mart 30 da transferim oldu bugun ucuncu gunum ins hepimz icn hayirlisi olur. Nisan 11 test gunum sabirsizlikla bekliorm...allahim kimsenin boynunu bukuk birakmasin...öldügumuz zaman mezarimizda dua edecek evlatlar nasip etsn rabbin

Mart 30 da transferim oldu bugun ucuncu gunum ins hepimz icn hayirlisi olur. Nisan 11 test gunum sabirsizlikla bekliorm...allahim kimsenin boynunu bukuk birakmasin...öldügumuz zaman mezarimizda dua edecek evlatlar nasip etsn rabbin

heeyyyytttttttttt gamze döverim bak seni şimdiden öleceğin günümü düşünüyon be bak döverim yeminle sen bebişini kucağına al hayırlısıyla inşallah ......sonra yaşamanınn keyfini çıkar rabbim onlara bizede uzun ömürler versin kuzum ölümü çıkar şimdilik aklından sen bebişin için bol bnol dua et olarmı :)

ya inanırmısın bitkisel olan çözümleri bile korkudan uygulayamam. bulantınında pek çözümü yok yada önceki hamileliğimde bana iyi gelen bişey olmadı die öyle düşünüyorum bulandımı önüne geçemiyosn valla:) eğer çaresini bulursak ssanada söylerz canım:)

gamzeee heyyyyyyyyyyyytttttt

Miamaya arkandayıımmmm

Daha başlamadık ne bitişi yaaaa

Bebişler tutunacak , büyüyecek,doğacak,parka götürücez,oynayacaklar, biz başlarında çekirdek çitliycezz

Hadi yat bakalım :)) inşallah canim allah agzindan duysun dua niyetine havalar isinsin hemen goruselim

canım inş sonunda hayırlı güzel haberler alırsın. test gününe kadarda bence test filan yapıp kafanı karıştırma benim gibi sabırsz olan birisi sabredip son güne kadar dayandıysa başkalarda sizlerde dayanırsnz:) buarada miamaya doğru söylüyo güzel günleri hayal edip dua edelim:)

Hadi yat bakalım :)) inşallah canim allah agzindan duysun dua niyetine havalar isinsin hemen goruselim

Ben de varımmm tokuşturmaya , yalnız benimki ikiz olabilir ona göre sıkı giyininnn

Uğurlu bereketli bizim topiğimiz canlarım, merak etmeyinnn

Bebişlerimiz ceeee diyeceklerr...Dinleyin beniii

tamam tamam allah uzun.omurler versn cumlemize ins kizlar....benim gibi gun beklwyen varmi

gamzeee heyyyyyyyyyyyytttttt

Miamaya arkandayıımmmm

Daha başlamadık ne bitişi yaaaa

Bebişler tutunacak , büyüyecek,doğacak,parka götürücez,oynayacaklar, biz başlarında çekirdek çitliycezz
ins ins allahim nasip eder ins ya bu benim dorduncu denemem ve iki embirio transferi cok yiprandm artik ins tutar

tamam tamam allah uzun.omurler versn cumlemize ins kizlar....benim gibi gun beklwyen varmi

bennnnnnnnnnnn

ama hiç çaktırmıyorummm

Rabbim bir sürü bekleyene bir sürü pozitifleri katlanarak , üçer beşer göstersin

benim 10. günüm, 2 bebişim var, test günümüzü bekliyoruz... 5 nisannn... oluru bu dediler

bak bende sana 5.gün yaptır demiştm hepimiz ogünde karar kıldık demekki içimize doğmş:) kız ikişer bebişleri inş kuş gibi hafif bişekilde taşırz Allah yardımcımz olsun:)

ins ins allahim nasip eder ins ya bu benim dorduncu denemem ve iki embirio transferi cok yiprandm artik ins tutar

canim onceliklen hayirli olsun benimde 4.denemem 27martta transferim oldu bende senin gibi cok korkuyorum insallah bu son olur hepimiz yavrularimiza kavusuruz canim

Hamile arkadadlarimiz bizede bol bol dua edin insallah hepimiz hamile kaliriz Rabbim bizede bu sevinci tattirsin bugun 5.gunum ve cok bacak agrim var

Ben de varımmm tokuşturmaya , yalnız benimki ikiz olabilir ona göre sıkı giyininnn

Uğurlu bereketli bizim topiğimiz canlarım, merak etmeyinnn

Bebişlerimiz ceeee diyeceklerr...Dinleyin beniii

Tokusturalimmmm yeterki senin ikiz olsun biz sarsilmaya raziyiz benimde belki olur bellimi olur benimde 2 tane transfer edildi veee rabbim nasip ve kismet ederde 2 kizimda olursa bal olur balll

canım ovulasyon testleri bozuk gibi oluyor sonradan ama 2.çizgi hemen beliriyor ama soluk daha gebeliik testlerim bugün 3 farklı testle yaptım 3 dede silikkkk çizgi var sanırım var bişiler ama emin olamıyorum test manyagı oldum çıktım biri yanlış gösterse biri dogru gösterir canım 3de yanlış gösterirmi çatlatma iğnesi falan da kullanmadım ama neyse görcez bakalım yarın 6.gün az kaldı şafak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…