Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar bgn 2. testimi yaptrdm daha çıkmadı sonucum. 10 gün snra çağırdılar kese görmeye çok geç değil mi yaa..

yok kız bgn 14. günm blast embriyoda. 11. gün değerim 256 çıktı bgn tekrarladk bakalım ne çıkacak

tebrik ederim sana hamilesin demiştim :) inan çok sevindim, dikkat et kendine, darısı başımıza canım

tebrik ederim sana hamilesin demiştim :) inan çok sevindim, dikkat et kendine, darısı başımıza canım

evet demiştin bakalım kalp atışını duysak hayırlısıyla. sendende alcaz inşaAllah güzel hbrlerr bende sana derim bak ben sana demiştim die:))

kızlar bişi sorcam ya pozitif sonuç alanlar doktorunuza sordunz mu hçç ilişki ne zaman serbest.. bnm koca doktora sorsana deyip duruyo ama bn soramamm

Son düzenleme:
iyiyiz canm sen nasılsın bulantıların falan başladı mı bn hçç hamile gibi değilim hç belirtim fln yok.. gripte olcam sanırım burnum akıyoo

ya bende şükür iyiyim ama sabahtandır midem biraz kötü iyice bulanıcak korkusuyla sabah erkenden kalkıp bişeyler yedim ama sonra yine uyudum:) bugün ilk defa bu saate kadar uyudum. kız grip filan olma sakın inş olmazsın yani. eşimde üç gündür grip benim çok ağır geçiyo bana bulaşır korkusuyla üç dört gündr ayrı yatıyoruz:) diğer hamileliğimin sonlandığı zamanda çok ağır grip olmuştum oyüzden napsın adam korkuyo...

9. Gün bhcg 293 çıktığı halde doktorum 13. Gün tekrar istedi .. Şimdi gittim kan verdim dua edin nolur kızlar korkuyorum

bnde korkuyom eşim bol bol c vitamini ye hasta olma dio ama elimde değilki. sbh baya kötüydm şimdi iyiyim Allaha şükür. ya bnm hçç iştahım yok cnm bişi çekmiyooo

evet demiştin bakalım kalp atışını duysak hayırlısıyla. sendende alcaz inşaAllah güzel hbrlerr bende sana derim bak ben sana demiştim die:))

inşallahhhh canım inşallahhhhhh, Allah sana da sağlıkla sıhhatle doğrduğun, bir ömür boyu kollayıp gözettiğin günleri nasip etsin inşallahhhhh....

kızlar bişi sorcam ya pozitif sonuç alanlar doktorunuza sordunz mu hçç ilişki ne zaman serbest.. bnm koca doktora sorsana deyip duruyo ama bn soramamm

Canım Benim doktorum yasaklamadı ama dediki bu kadar uğraşıyoruz maddi manevi kayıp veriyorsunuz 12 . Haftaya kadar dikkat edin dedi.. Düşün ki alttan muayene bile gerekli oldugu için bakılıyo bir iki kere.. Hele ki ilişki.. Ben dedimki eşime 12 hafta bitene kadr kesinlikle yasak tamam dedi:) riske atmamak gerek diye düşünüyorum ben ..

sağol canım sanada hayırlı sabahlar :)) çok şükür iyiyim canım biraz midem bulanıyor bide herşey kokuyor sanki öyle hissediyorum (( sende varmı belirtiler canım ne durumdasın ??

ya demekki tüpbebekte bulantılar biraz daha erken başlıyo genelde kızlar bulantım var dioda ondan söylüyorum. benimde ara ara bulanıyo ama şiddetli değil tabi. bende yediğim şeylerdn sonra tiksinti geliyo midem karışıyo keşke yemeseydim diyorum

bnde korkuyom eşim bol bol c vitamini ye hasta olma dio ama elimde değilki. sbh baya kötüydm şimdi iyiyim Allaha şükür. ya bnm hçç iştahım yok cnm bişi çekmiyooo

canım kendini aşırı zorlamamak şartıyla ara ara bişeyler atıştırmaya çalış meyve filan yiyip bol bol sıvı tüket inş grip filanda olmazsn. gribi at gitsin düşünme ben iyiyim de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…