kız cumaya ne kaldı sabret accık:) valla bunu söylersen kocan ne der tam kestiremiyorum artık:) adamlar bayanlr kadar belli etmemeye çalışıyo, ama bizimki durup durup el çırpıyo ay aşkıııım bizim inş şimdi ikiz bebişler olursa negüzel herşeyi çifter çifter alıcz dip:) bende acele etme hayırlısı ikiz oldukları daha sonra tam belli olur diyorum ama gel bide içime sor bende çok merak ediyorum:) ama hayırlı sağlıklı olsunda o bana yeter....
kızlar dayanamadım yine kan verdim 13. gün sonucumuz 664 çıktı yicem ben küçük adamı ya
Canım tekrar tenbrik ederm:)))) ayy çok heyecanlı yaa benimde bugun 13. Gün kan sonucum 1899 çıktı. Doktorum iki hafta sonra çağrdıniyee okadar geç yaa alttan bakmak istemiyorum elif dedi sabırlı ol dedi doktorum ama niye okadar geçç başka doktora gitsem mi kiiii
tamam bugün de seni niyet edip yatcam :) ya valla inanın kimsenin negatif almasını istemiyorum içimden geçen bu rabbim inşallah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için ..ama su bir gercek belki sacma ama bu topik çok ugurlu ya çoğu kişi hamiş burda dimi :) bence sende hamişsin daha dur senle karınları tokuşturcaz ya parklara götürcez bebiklerimizi :)Canim gozunaydin yaptırma artik test falan maşallah kuzucuk yerli yerinde annesi :) ayrica benide ruyanda gor lutfennnn :)))
tabi kuzum önemli olan sağlıklı olmaları :) dediğin gibi ben gidicem başka hastaneye dersem kıyameti koparırr en iyisi bekleme sanırım :)) ikizler çok sevimli olur ya aynı şeyler giyerler cinsiyetleride aynı olursabizimki şimdiden bez stoğu yapalım demeye başladı hehehe gözü korktu zaar :)
bencede bekle yani:) sevimli olmazmı yerim ben onların totolarını:) aslında stok yapmak iyi fikirmiş:) geçen kayınvalidemde telde konuşurkn oğluna çok çalışmn lazım çooook diyodu:)
aslında bizde bugün tubayla onu konuştuk telefonda neden başkalarını geç çagırdılar diye bizede ayın 5 ine randevu verdiler neden acabaki bence gitme bekle dicemde sen de ben gibi heyecanlısın anlayabiliyorum seni ...teşekkür ederim kuzum rabbim seninnde bebişlerini sana bağışlasın inşallah ikiz sıpalar yirim onları yirrrrrr :))) ohhh mis gibi kokcaklar doğsunlarda bi
Yaa gerçekten ikiz mi tuttu acaba?? En çok onu merak ediyorum:)alttan mı bakıcaklar acaba size hem bakılsın sanki nolur kii?? Ayy miamaya çatlıycam ben meraktan acaba kese düzgünmü kalbi atıcakmı tek mi ikizmi napıcamm yaa :) buarada seninde ikiz olabilirki benim bi ablamın 13. Gün 340 çıktı ve ikiz dogurdu:) benim dondurulmuş embriyo oldugu içinde yüksek çıkmış olabilr diyorum ama bilmiyoruumm ikiz çok zor diyoo herkeeessbende gidicem ayın beşinde bşka doktora mutlaka yaz buraya sende gidince.. Bide 6. Hafta çok önemliymiş dikkatli ol canım .. Eğilip kalkarken..
tam belli olsunda herşey bez almaya başlarız artık yavaş yavaş :)seninki daha bi çok çalışması lazım diyorum da ben benimkine gece gider kağıt toplarım sizin için gerekirse diyor :))saolsun ya kocalarımızda bize büyük destek allah razı olsun onlardanda :)
kız Allah iyiliğini versin yine gülümsettinys beni:) doğru diyon valla iyiki böyle düşünceli destekçi kocişlerimz var... anaam bu iğnede çok fena yakıyyy:)
Yaa gerçekten ikiz mi tuttu acaba?? En çok onu merak ediyorum:)alttan mı bakıcaklar acaba size hem bakılsın sanki nolur kii?? Ayy miamaya çatlıycam ben meraktan acaba kese düzgünmü kalbi atıcakmı tek mi ikizmi napıcamm yaa :) buarada seninde ikiz olabilirki benim bi ablamın 13. Gün 340 çıktı ve ikiz dogurdu:) benim dondurulmuş embriyo oldugu içinde yüksek çıkmış olabilr diyorum ama bilmiyoruumm ikiz çok zor diyoo herkeeessbende gidicem ayın beşinde bşka doktora mutlaka yaz buraya sende gidince.. Bide 6. Hafta çok önemliymiş dikkatli ol canım .. Eğilip kalkarken..
canim ben ovulasyonda yapiyorum bugunde yaptim hayalet gibi cok cok silik hatta oda 20dakka sonra cikiyor normal zamanlarda yaptigin hep silik cikardi ama transferden sonra cikmiyor bile hayalet cizgi gibi birsey cikiyor.
senin ovulasyon testinde cikmiyor ama hamilelik testindemi cikti silik canim?
hala ne iğnesiymiş bu kuzum ya bende yok iğne
anam göbüşten günde bi kere kan pıhtılaşmasını engellemesi için iğne vuruyorum. 32gündür vurula vurula kalbura döndüm:) ama olsun yeterki bebişlerm sağlıklı büyüsünde ben razıyım...
olsun kuzum bebikin dursunda yerinde sen kalbur ol boşver dayan az daha keser belki bu gidişinde
yok ben razıyım zaten bunları göze alarak bu yola baş koyduk yeterki çektiğimz acılr sadece bukadar hafif olsun... nezaman keser bilmiyorum ama çarşamba gittiğimde bi kutu daha yazdı. ilki bitmedi daha:) yaa öğlenden beri sol kasığım ağrıyo bide böbreğimn olduğu bölge. zaten bi sağ bi sol ağrılar yer değiştiriyo, acaba sıpalarn biri bi tarafta biride diğer taraftamı:)
doğru diyosun teyzesi artık vermicem bebikimin mamaları şimdi onlar dimi :)rabbim inşallah sizede mutlu habreler almayı nasip etsin çok heyecanlıyım ya ..valla breezey seni tanımıyorum ama dün konuştuk ya gece rüyama girdin burdan yazmıştın hamişim diye ayın 5 inde yaptır sen bence tutundu senin sıpa sana diyim ben sana sonrada müjdemizi yollarsın artık
olabilirrrrr canım ya :))) benim suan siddetli olarak sağ tarafım cok acıyorama napalım dayancaz artık minnaklar gelene kadar :) benim şu bulantılarım olmasa çok rahatımda bulantım cok tubiş baş agrımda cok fazla ama ilaç almak istemiyorum
yok ben razıyım zaten bunları göze alarak bu yola baş koyduk yeterki çektiğimz acılr sadece bukadar hafif olsun... nezaman keser bilmiyorum ama çarşamba gittiğimde bi kutu daha yazdı. ilki bitmedi daha:) yaa öğlenden beri sol kasığım ağrıyo bide böbreğimn olduğu bölge. zaten bi sağ bi sol ağrılar yer değiştiriyo, acaba sıpalarn biri bi tarafta biride diğer taraftamı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?