Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

tabi kuzum önemli olan sağlıklı olmaları :) dediğin gibi ben gidicem başka hastaneye dersem kıyameti koparırr en iyisi bekleme sanırım :)) ikizler çok sevimli olur ya aynı şeyler giyerler cinsiyetleride aynı olursa bizimki şimdiden bez stoğu yapalım demeye başladı hehehe gözü korktu zaar :)

Canım tekrar tenbrik ederm:)))) ayy çok heyecanlı yaa benimde bugun 13. Gün kan sonucum 1899 çıktı. Doktorum iki hafta sonra çağrdı niyee okadar geç yaa alttan bakmak istemiyorum elif dedi sabırlı ol dedi doktorum ama niye okadar geçç başka doktora gitsem mi kiiii

kızlar dayanamadım yine kan verdim 13. gün sonucumuz 664 çıktı yicem ben küçük adamı ya

Canim gozunaydin yaptırma artik test falan maşallah kuzucuk yerli yerinde annesi :) ayrica benide ruyanda gor lutfennnn :)))

aslında bizde bugün tubayla onu konuştuk telefonda neden başkalarını geç çagırdılar diye bizede ayın 5 ine randevu verdiler neden acabaki bence gitme bekle dicemde sen de ben gibi heyecanlısın anlayabiliyorum seni ...teşekkür ederim kuzum rabbim seninnde bebişlerini sana bağışlasın inşallah ikiz sıpalar yirim onları yirrrrrr :))) ohhh mis gibi kokcaklar doğsunlarda bi

Canim gozunaydin yaptırma artik test falan maşallah kuzucuk yerli yerinde annesi :) ayrica benide ruyanda gor lutfennnn :)))
tamam bugün de seni niyet edip yatcam :) ya valla inanın kimsenin negatif almasını istemiyorum içimden geçen bu rabbim inşallah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için ..ama su bir gercek belki sacma ama bu topik çok ugurlu ya çoğu kişi hamiş burda dimi :) bence sende hamişsin daha dur senle karınları tokuşturcaz ya parklara götürcez bebiklerimizi :)

bencede bekle yani:) sevimli olmazmı yerim ben onların totolarını:) aslında stok yapmak iyi fikirmiş:) geçen kayınvalidemde telde konuşurkn oğluna çok çalışmn lazım çooook diyodu:)

bencede bekle yani:) sevimli olmazmı yerim ben onların totolarını:) aslında stok yapmak iyi fikirmiş:) geçen kayınvalidemde telde konuşurkn oğluna çok çalışmn lazım çooook diyodu:)

tam belli olsunda herşey bez almaya başlarız artık yavaş yavaş :)seninki daha bi çok çalışması lazım diyorum da ben benimkine gece gider kağıt toplarım sizin için gerekirse diyor :))saolsun ya kocalarımızda bize büyük destek allah razı olsun onlardanda :)

Yaa gerçekten ikiz mi tuttu acaba?? En çok onu merak ediyorum:)alttan mı bakıcaklar acaba size hem bakılsın sanki nolur kii?? Ayy miamaya çatlıycam ben meraktan acaba kese düzgünmü kalbi atıcakmı tek mi ikizmi napıcamm yaa :) buarada seninde ikiz olabilirki benim bi ablamın 13. Gün 340 çıktı ve ikiz dogurdu:) benim dondurulmuş embriyo oldugu içinde yüksek çıkmış olabilr diyorum ama bilmiyoruumm ikiz çok zor diyoo herkeeess bende gidicem ayın beşinde bşka doktora mutlaka yaz buraya sende gidince.. Bide 6. Hafta çok önemliymiş dikkatli ol canım .. Eğilip kalkarken..

git istersen dicem kuzum ama bende kafanı bulandırmak istemiyorum ya gercekten heyecanlı bi bekleyis bizimki alttan bakcak söylemişti zaten karından görünmesi zor demişti ...o yüzden sanırım ayyyy umutlandım yine inşallah ikiz olurlar teyzesi kız :)) ikisi bir arada sev sev doyamazsın :))doktora gidince mutlaka yazarım buradan haberleri inşallah görülürr cuma günü ..sen yinede bi kendi doktoruna sorsan kuzum ya erken göremezmiyiz diye bakalım ne dicek ya ..

kız Allah iyiliğini versin yine gülümsettinys beni:) doğru diyon valla iyiki böyle düşünceli destekçi kocişlerimz var... anaam bu iğnede çok fena yakıyyy:)

canım değerin maşallh yüksek hatta benimkindende fazla. dr bana ikiz diyo ama tabili asıl ultrasonda belli olack inş. seninkide ikizdir inş kız:) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlr nasip etsin...

Ovalasyon test iki cizgi olursa insan hamile anlamina geliyor?

olsun kuzum bebikin dursunda yerinde sen kalbur ol boşver dayan az daha keser belki bu gidişinde

olsun kuzum bebikin dursunda yerinde sen kalbur ol boşver dayan az daha keser belki bu gidişinde

yok ben razıyım zaten bunları göze alarak bu yola baş koyduk yeterki çektiğimz acılr sadece bukadar hafif olsun... nezaman keser bilmiyorum ama çarşamba gittiğimde bi kutu daha yazdı. ilki bitmedi daha:) yaa öğlenden beri sol kasığım ağrıyo bide böbreğimn olduğu bölge. zaten bi sağ bi sol ağrılar yer değiştiriyo, acaba sıpalarn biri bi tarafta biride diğer taraftamı:)

olabilirrrrr canım ya :))) benim suan siddetli olarak sağ tarafım cok acıyor ama napalım dayancaz artık minnaklar gelene kadar :) benim şu bulantılarım olmasa çok rahatımda bulantım cok tubiş baş agrımda cok fazla ama ilaç almak istemiyorum

Sıpa mı sıpalar mı acaba teyzesii

Rabbim inşallah nasip etmiştir Rüyada müjdesini vermek de sana nasip olmuştur

ben bugün jelimi yazdırmaya doktora gittim , hemşiresi test gününü 6 nisana olabilir dedi , 5 olsun dedim ...
muhtemelen 5 inde yaptırırım kuzum...Karnımın kaşınmaları arttıkça , duramıyorum zaten,depreşiyorum bi

İnşallah tutunmuşturlar bebişlerim, Rabbim hepimizin bebişlerini bir arada sağlıkla huzurla en önemlisi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.

sabret ilaç almamaya çalış canım gün aşırı benimde baş ağrım çok fena tutuyo ama zarzorda olsa geçmesini bekliyorum bebişler için mecbur sabredicez tabi.senin nie bu derece bulantılarn olduki? valla paşa seni şimdiden parmağında oynatıyo:) Allahtan benim öyle herzaman şiddetli olmuyo. tabi ileriki haftalrda nasıl olurum bilemem:)

Benim o kadar ağır ve sizinkiler kadar çok ne iğnem var ne ilacım ama Rabbim bebişlerimizden bu kadar sıkıntı çektirsin canım benim.

herkes bu saatten sonra ne yapıcan , o 20 sindeyken sen 60 ını geçicen . nasıl uğraşıcan diyor ama...

Bebişlerimin daha tanımaya başlamadığı gibi , onlar da henüz beni tanımıyorlar...

Rabbimin izniyle büyük yaşlarını da görürüz, hayırlı evlat olduklarını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…