Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canim hayirli olsun eger hamile lik testi silikte olsa ciktiysa kesin vardir birsey hatta ikizdir cunku benimde bugün 5.gunum dun aksam dayanamadim yaptim hic birsey cikmadi 3tane embiryo transfer etmelerine ragmen.
canim sabirsizliklan bekliyorum senin sonucunu ha bu arada bugun berbat bacak agrim var ve arada kasik agrim sanki adet oluyormusum gibi sende varmi belirti halen

canım benim oturuş biçimime göre kasık ağrım oluyor oturuş pozisyonumu değiştirince kesiliyor hemen belim ara ara oturmaktan agrıyor sanırım bide bugün biraz midem dönüyo ama piskolojikmi onuda bilmiyorum dün yaptıklarımda şaşı oluyordum görmek için bugünküler biraz daha belirgin en azından görene kadar şaşı olmuyorum bide ilk 5 dk da çıkıyorlar sürekli ovulasyon testi yaptığım için yıllardır alıştık artık transferin 2.3. güü yaptıım hiç bişey yoktu dün yaptım hemen ordaki gölgeyi farkettim eşim hayallendin sen dedi ama dün ögleden sonra bidaha yaptım sabahkine göre daha belirgin bugünkülerde biliyorsun işte inlşallah vardır sende umutsuzluğa kapılma sakın aslında daha çok erken normalde bakmasaydım bende bilmicektim belki geç tutunurlar falan çok erken daha anlicagın bende şaşırdım kendime zaten...:))

Kuzularim benim esim erken geliyor masa kur yemek ye bide saolsun esim evi supurdu o yuzden yazamadim sofrayi kaldiralim doncem hepinize simdi bile dua ediyorum bol bebisli gunler olsun onumuzde insallah pitircigim midemi bulandirdi yine ama zar zor biseyler yedim neyseki :)) gelirim birazdan uyuyakalmazsak :)

canim onceliklen hayirli olsun benimde 4.denemem 27martta transferim oldu bende senin gibi cok korkuyorum insallah bu son olur hepimiz yavrularimiza kavusuruz canim

Ayni sende benim gibisin canm..allah ne yazdiysa onu yasiycaz artik ..bu sefer husrana ugramak istemiorm allahm yuzumuze gulsun..sizin sorun neydi

canım şimdi ovu tsti yaptım lh yükselmiş sanırım baya renkli çıktı hadi dedim yanına gebelik testide yaptım oda okey canım...

Tokusturalimmmm yeterki senin ikiz olsun biz sarsilmaya raziyiz benimde belki olur bellimi olur benimde 2 tane transfer edildi veee rabbim nasip ve kismet ederde 2 kizimda olursa bal olur balll

Su pozitif haberlerini yazinda artik bulusalim ya :) zaten ben biliyom pozitif oldugunu ama iste prosedurler beklememizi soyluyor ne yazikki :)) karin tokusturmaya gelince benimle iddalasmayin valla benim agam cok kuvvetlidir dover hepinizin bebisini kardesini bilem kovmus topraklarindan :)) cuma yi beklemek ne zormus ya birazda sanirim benim stresten bulantilarim oluyor diye dusunuyorum :)

canım şimdi ovu tsti yaptım lh yükselmiş sanırım baya renkli çıktı hadi dedim yanına gebelik testide yaptım oda okey canım...

canim maşallah hayirli olsun erkenden ogrendin ne güzel darisi basimiza insallah

Ayni sende benim gibisin canm..allah ne yazdiysa onu yasiycaz artik ..bu sefer husrana ugramak istemiorm allahm yuzumuze gulsun..sizin sorun neydi

amin canim inşaallah bu sefer olacak.
bende yumurta tembelligive troid esimdede sperm azligi cift vakayiz anlayacagin.
sizde?

kız yedi gibi eşim geldi Allahtn test almış azönce dayanamadım hemen yaptım iki çıbık:) insan tekrardn emin olmak istiyo:) buarada akıllım geçen rüyamda erik gördüm die eşim gitmiş pendiktn ufacık şeye 22 lira vermiş ama şansına daha ucuzlamş olsun benim içinde bebişlerim içinde değer :) bebişlerime 22 liralar feda olsun:) sen iste ben onu alırım dio sağolsun:)

hayirli ugurlu olsn darisi basimiza ins..su cift cizgiyi bizde gorsek

Tekrardan gozun aydin bitanem :)) o testide saklarsin iste kuzum oda bir hatira :) saolsun kiz bizim kocalar iyiler ya ne dersek yapiyolar benimkide oyle gece yatakta yatarken bu finger biskuviler yokmu ondan kokuyor ama nasil varya cildircm kokudan sabah konustuk evde var ye gelirken ben sana alcam diyor yok onlari istemem ben finger olcak diyorum :)) koca bi paket almis getirmis :)))) simdide cnm istemiyo :)) cok tuhafim ya bende :)))

Hayirli oldun cnm :)) simdi pozitif dimi yani hadi bakalim hamisler cogaliyor :) kan testin ne zamandi

canım bugün daha 5.günüm 8 nisanda test tarihim sanırım pozitif ama inanmak zor tabi 10.yılımız bu temmuzda ve bir ilk bakalım hayırlısıyla kan sonucumuda alim ondan sonra sevinim...

Sende ben gibi cuma yi bekliyosun gelmez bu cuma gelmez :)))

kızlar bu arada çay kahve ve özellikle maden suyu yasakmı ve ne zamana kadar yasak çok canım istiyor bunları gerçi maden suyu tüketiyorum ama korka korka tabi...

teşekkür ederim canım benim ama daha sevinmiyorum kan testine kadar devam darısı senin ve tüm isteyenlere canım tabi banada :))))inşallah

amin canim inşaallah canim idrarda ciktiysa kandada cikar bence 8nisani bekleme erken yap.
canim ovulasyon testi tam kipkirmizimi cizgizi yoksa silikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…