onbirbıçıkta hehe:) ay bianda gıcıklaştım dimi kıız:)
onbirbıçıkta hehe:) ay bianda gıcıklaştım dimi kıız:)
((( bugün kendime torpil geçtim teyzesi benimkini gördüm minnacıcık bişeydi valla hepinizin için ayrı ayrı umutluyum ben ya gercekten içimee doğuyor neden bilmiyorum ama hep pozitif geliyor bana ve öylede olcak zaten :)anam burda bide tahminlerim tutarsa beni kemal sunal gibi şifacı ilan etmesinler hehehe ne güzel bişey ya sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyorsunuz :)
Mini Ultrason Cihazı | enacayip.com
Ay şaka gibi yapmış adamlar ev ultrason cihazı...Teknolojiye yetişmek ne mümkün....
gıcık :) neyse önce sen vercen mutlu haberi sonra breezey sonrada ben :) tahminlerime göre breezey sen ve benim aramdaki bir saatte gider kan vermeye :)
eee senin bebiş toprak ağası sen bişi oluver artık...şifacı mı ,rüyacı mı
Valla bu forumu bulmam , hele de topiğimiz bana da acayip iyi geliyor...
benim bebişler bi gelseee
bu çok ağır olduu tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaa
kavgada söylenmez valla
daha çıkmamış sanırısam ya fiyat neyim yazmıyorucuz bişi olsada bide biz heyecandan ölmeden önce cıksada alsak
neyyyy ben sabah ezanıyla hastanenin kapısındayım kısmetse
kız anam benim ne suçum var veznedeki kız o saati verdi:) bana her saat uyduğu için olsun demiştim:) hem onbirbuçukla dört arasında sanki nekadarcık var :)
kız karnınnda derim ya sana :) hala gelseler diyor ya ..tey allam yareppim ya :))
bu çok ağır olduu tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaa
kavgada söylenmez valla
gıcık :) neyse önce sen vercen mutlu haberi sonra breezey sonrada ben :) tahminlerime göre breezey sen ve benim aramdaki bir saatte gider kan vermeye :)
Hadi ole olsu bakalim bugun gor ozaman heheheh((( bugün kendime torpil geçtim teyzesi benimkini gördüm minnacıcık bişeydi valla hepinizin için ayrı ayrı umutluyum ben ya gercekten içimee doğuyor neden bilmiyorum ama hep pozitif geliyor bana ve öylede olcak zaten :)anam burda bide tahminlerim tutarsa beni kemal sunal gibi şifacı ilan etmesinler hehehe ne güzel bişey ya sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyorsunuz :)
Kizzz sen beni dinlemion galibaaaaa 5 nisanda testimmtest yapmışmıydın canım sen?
bari aşam üzeri gideydin he olmamıbari ben en sona kalmimm ya :)
ayy tamam o zaman teyzesiiiben bi gidim de o zaman , şu gebelik tarihi hesaplamadan bakimm ne kadarlık olmuş
bebişlerim
senin kaçtaydı canım?
Hadi ole olsu bakalim bugun gor ozaman heheheh
Kizzz sen beni dinlemion galibaaaaa 5 nisanda testimm
Ben nie yokum yaa kusup gitcem heeee
Ben de o zaman size iyi günner diyom, acil çıkmam lazım , bi işim var daa
[TABLE="class: tableText"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"] 3 hafta 5 günlük olmuşlar , ayy yerim onları bennn[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben kaçta dersem onda.. Dr.un hemşiresi 6 nisan dedi ,ben 5 nisana olur mu ayağımız alışsın dedim ama o bana bir şey demedi.
Lakinnn ben kararımı verdim.
5 nisan sabah ezanıyla , otobüsüme binerim,kanımı veririmm,sonra sakin sakin beklerim:18:
Gel teskere gel teskereeee
Ben nie yokum yaa kusup gitcem heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?