Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

eee senin bebiş toprak ağası sen bişi oluver artık...şifacı mı ,rüyacı mı

Valla bu forumu bulmam , hele de topiğimiz bana da acayip iyi geliyor...

benim bebişler bi gelseee

eee senin bebiş toprak ağası sen bişi oluver artık...şifacı mı ,rüyacı mı

Valla bu forumu bulmam , hele de topiğimiz bana da acayip iyi geliyor...

benim bebişler bi gelseee

kız karnınnda derim ya sana :) hala gelseler diyor ya ..tey allam yareppim ya :))

geçen bi yerde dedilerdi bu çekirdekli siyah üzüm kurusu varmış onu ye kan yapar dedilerdi ...bende dün aldırmıştım eşime şimdi naptım çay demlenene kadar dedim yiyim biraz sizle konuşurken nasıl olmuş bilemedim yarım kilo üzümden 50 gr anca kalmış :))) o değil kan patlaması yaşıyacak vicıtım

Hadi ole olsu bakalim bugun gor ozaman heheheh
test yapmışmıydın canım sen?
Kizzz sen beni dinlemion galibaaaaa 5 nisanda testimm
gıcık :) neyse önce sen vercen mutlu haberi sonra breezey sonrada ben :) tahminlerime göre breezey sen ve benim aramdaki bir saatte gider kan vermeye :)

Ben nie yokum yaa kusup gitcem heeee

bari aşam üzeri gideydin he olmamı bari ben en sona kalmimm ya :)

Ben de o zaman size iyi günner diyom, acil çıkmam lazım , bi işim var daa

ayy tamam o zaman teyzesiii ben bi gidim de o zaman , şu gebelik tarihi hesaplamadan bakimm ne kadarlık olmuş
bebişlerim

[TABLE="class: tableText"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"] 3 hafta 5 günlük olmuşlar , ayy yerim onları bennn [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

senin kaçtaydı canım?

ben kaçta dersem onda.. Dr.un hemşiresi 6 nisan dedi ,ben 5 nisana olur mu ayağımız alışsın dedim ama o bana bir şey demedi.
Lakinnn ben kararımı verdim.

5 nisan sabah ezanıyla , otobüsüme binerim,kanımı veririmm,sonra sakin sakin beklerim:18:

Gel teskere gel teskereeee

Hadi ole olsu bakalim bugun gor ozaman heheheh

Kizzz sen beni dinlemion galibaaaaa 5 nisanda testimm

Ben nie yokum yaa kusup gitcem heeee

ayyyyy mirandayı iyice kızdırdık valla :) bu kez yine sona nasılsa ben kalcam :)) şimdi ilk breezey gidiyor sonra tubik sonra miranda gitsin gene en son ben gideyim bari oldumu oldu :)

hangi hastaneydi kız söyle bende gelim bari seninn heyecana neyin ortak olurum :) sonrada ordan tubişe gecerim sonrada mirandaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…