Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

amiiin amiin iyi dileklern için çok sağol canım. pozitif düşün ve rahat ol çünkü moral çok önemli.inş sizlerinde buradan hayırlı güzel haberlerinizi alırz.dualarımz sizlerle....

olabilir ama yinede olsun ben gidip tekrar test yaptırayım.delikdeşik olmaya alıştık artık istetiyoda zaten:)

git hem sakin kafayla konuş kuzum bakalım ne diyecek doktorunn ..şimdi birde onunn heyecanı sardı beni :)

heyecn yapma kız:) bugün çok kısa konuştu zaten.değern iyi ikiz gözüküyo dedi ama ikiz gebelikleri biz pek istemiyorz dedi biraz morelimde bozuldu yani. acaba neden öyle dediki? o anda heyecandn soramadmda kafama takıldı he.

yarın gidip hem onu sorarsın birde kuzum neden böyle dediniz diye bak şimdi bende merak ettim nedenmiş acaba olsun ya sağlıklı olurlar inşallah kuzum sıkma canını belki ilk olacaksa ondan demiştir ikiz hamilelik zor sanırım benim arkadasım 4 aylık ikizlerine hamile çok zor geçiyor diyor şimdiden zorlanmaya başlamış ama ben çok istiyorum ya böyle tombili tombili olup gezmeyi şimdiden kilo alım diye habire bişeyler tıkınıyorum su içiyorum bol bol tambiş olmak istiyorum hamilelere hep özenirdim karnı burnunnda gezenlere özellikle şimdi sıra bizde inşallah

tubay83 sabahtan beri gözüm topikte senden gelecek haberi bekliyodum.İnşallah güzel haberlerle döner diyodum.sonunda senin de güzel haberini aldık.Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde daim eylesin.Darısı sonuç bekleyenlerin ve de başıma olsun artık :))

inş:) gitsemde cuma anca giderm zaten.anam doktorlarada bişey sorulmuyoki törenle cevap veriyolr tabi bazıları hariç:) galiba zorluğundan dolayı dedi çünkü yengemde aynı yerde yaptırmştı onada öyle demişlrdi gerçi onun dr başkasydı. kardeşlermde ikiz benimde olr inş. sen üzülme bol bol kilo alınack zaten:) balık etliyim heptn balina olurm herhalde oh:)

Allah razı olsun canım ayy sürekli ağlıyorum yaa sinirlerim bozuldu kaç gündür stres yaşadım birden mutluluğu kaldıramadım galiba :))

canım benim ya olsun gelsinlerde biz şişko tombalak olalım ya rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum ikizse ikiz tekse tek yeterki bi tane koklayacak evladımız olsun :) dediğin gibi bizim hastanede de gittim bugün doktorumla görüşmek istiyorum diyorum bankodaki kızlar hiç umursamıyor dedim hamileyim ya ben :) niye bize yaptırmadın testi diyolar akşam vakti onumu düşündüm ben alla alla ya doktorum saolsun ama her sorumu yanıtlıyor yavaş yavaşta olsa ...:)) kuzum ben cıkayım ya az yatcam bugün çok oturdum belim ağrıyor dinleneyim azıcık takibe gelirim yine mutlaka yarınki gelismeleride yaz meraklardayım :)

tabiki canım inş. aynen bende dinlenicm bebişlermlede konuşayım bakayım napıyolr:) hadi Allah'a em.oln kocamn öpüldünz

sabahtan beri aklımdasın valla. tanımadan burdaki insanları merak etmek gerçekten çok ilginç. kader arkadaşlığı bu olsa gerek. şimdi girdim okudum güzel haberi çokkkkkkk sevindim. hayırlısıyla kucağına aldığın günüde burdan haber verirsin inşallah..

benim de 475 cuma gunu bir daha yapicak dediler...

süper bir değer....katlana katlana gider inşallah

ben bu topicin uğuruna inanmaya başladım gerçekten... seni de çok tebrik ederim canım. sanırım aynı haberi bende alsan deli gibi ağlar dururum mutluluktan...

miamaya benim test günüm pazartesi ama sanırım cumartesi falan baktıracağız dün bir kez idrar testi yaptım negatifti ama 7. günümdü dün bu yüzden erken diye düşünüyorum yarın tekrar yapıcam dua edin hayırlısı artık

kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin bizleri de dualarınızda unutmayın evlatlarınız hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Canım ya ...muhteşem bir haber maşallah maşallah..
Allah kucağına almayı nasip etsin bizede dua et çok tebrik ediyorum

kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..

Ohhhh içimiz açıldı haberlerinizle
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşım nerde tedavi görüyorsun hangi merkez bu rahime atılan çizikler olayını merak ettim nasıl bir işlem ne zaman yapılıyor çok can acıtıyor mu ve narkoz alınıyor mu? Çok soru sordum dimi:) yarın da benim test günüm ...

Canim evet erken olmus olabilir sakin o negatif senin moralini bozmasin kuzum valla bende 5 tane var onlardan Allahin izniyle cumartesi senin iyi haberlerinide alip sevinecegiz kuzum ben inaniyorum sen benim kader arkadasimsin :) diger topiktende takibindeyim ... Ne olur sizlerde pozitif haberleri verip mutlulugumuza mutluluk katin :) dualarim sizlerle her zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…