mrh kızlar sonuçlarını alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza sizleri gördükçe umutlarım yeşeriyor inşallh bende buraya yazarım hamileyim kızlar diye siz yolu yarıladınız sayılır darısı benim gibi tedaviye yeni başlayanlara tedavi sonucunu bekleyenlere olsun insallah kızlar sorunsuz bir gebelik geçirin ve sağlıcakla hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın.bizlere dua edin benim dulaım sizlerle.
canım değerininn yükselmesi gerekiyormuş bazen 3 kez bile yapıldığı oluyormuş bakalım yarın bizim sonucumuz ne olcak merakla bekliyorum inşallah artar değerlerimizde herşey kesinleşmiş olur artarsa sorun yok ...yarın öğlen çagırdılar yeniden inşallah kat kat artmıştır değerlerim kuzum sen gününnde yaptın ama ben 7 ci günde yaptım belki o yüzden tedbir amaçlıdır yani...
olabilir ama yinede olsun ben gidip tekrar test yaptırayım.delikdeşik olmaya alıştık artık istetiyoda zaten:)
git hem sakin kafayla konuş kuzum bakalım ne diyecek doktorunn ..şimdi birde onunn heyecanı sardı beni :)
heyecn yapma kız:) bugün çok kısa konuştu zaten.değern iyi ikiz gözüküyo dedi ama ikiz gebelikleri biz pek istemiyorz dedi biraz morelimde bozuldu yani. acaba neden öyle dediki? o anda heyecandn soramadmda kafama takıldı he.
tubay83 sabahtan beri gözüm topikte senden gelecek haberi bekliyodum.İnşallah güzel haberlerle döner diyodum.sonunda senin de güzel haberini aldık.Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde daim eylesin.Darısı sonuç bekleyenlerin ve de başıma olsun artık :))kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
yarın gidip hem onu sorarsın birde kuzum neden böyle dediniz diye bak şimdi bende merak ettim nedenmiş acaba olsun ya sağlıklı olurlar inşallah kuzum sıkma canını belki ilk olacaksa ondan demiştir ikiz hamilelik zor sanırım benim arkadasım 4 aylık ikizlerine hamile çok zor geçiyor diyorşimdiden zorlanmaya başlamış ama ben çok istiyorum ya böyle tombili tombili olup gezmeyi şimdiden kilo alım diye habire bişeyler tıkınıyorum su içiyorum bol bol tambiş olmak istiyorum hamilelere hep özenirdim karnı burnunnda gezenlere özellikle şimdi sıra bizde inşallah
tubay83 sabahtan beri gözüm topikte senden gelecek haberi bekliyodum.İnşallah güzel haberlerle döner diyodum.sonunda senin de güzel haberini aldık.Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde daim eylesin.Darısı sonuç bekleyenlerin ve de başıma olsun artık :))
inş:) gitsemde cuma anca giderm zaten.anam doktorlarada bişey sorulmuyoki törenle cevap veriyolr tabi bazıları hariç:) galiba zorluğundan dolayı dedi çünkü yengemde aynı yerde yaptırmştı onada öyle demişlrdi gerçi onun dr başkasydı. kardeşlermde ikiz benimde olr inş. sen üzülme bol bol kilo alınack zaten:) balık etliyim heptn balina olurm herhalde oh:)
canım benim ya olsun gelsinlerde biz şişko tombalak olalım yarabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum ikizse ikiz tekse tek yeterki bi tane koklayacak evladımız olsun :) dediğin gibi bizim hastanede de gittim bugün doktorumla görüşmek istiyorum diyorum bankodaki kızlar hiç umursamıyor dedim hamileyim ya ben :) niye bize yaptırmadın testi diyolar akşam vakti onumu düşündüm ben alla alla ya doktorum saolsun ama her sorumu yanıtlıyor yavaş yavaşta olsa ...:)) kuzum ben cıkayım ya az yatcam bugün çok oturdum belim ağrıyor dinleneyim azıcık takibe gelirim yine mutlaka yarınki gelismeleride yaz meraklardayım :)
kızlaaaaaaaaaaar Rabbime hamdolsun hamileyiiiiiiiiiiiiiimm:):)
sabah erkendn hastanaye gittim çalışanlr daha yeni yeni gelmeye başlamştı beni görünce güldüler:) heyecandan elim ayağım titredi midem bulandı resmen kanım çekilmişti zor bulup aldılar.beklerkn annemde süpriz yapıp yanıma geldi haliyle o da merak etti tabi. neyse bi baktım orada çalışn çok yakın bi arkadaşm var benden gizli laboratuarı aramş telefnla konuşrkn yerinde hoplayıp zıplamaya başladı koşarak yanımıza geldi biz çoktan anlamıştık tabi.sonrasıda sarılıp salyasümük ağlaştık zaten:) deli kız sevinçten hastaneyi ayağı kaldırdı resmen:) kızlar dua edinde sorun çıkmadan busefer bebişlerimi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alayım inş. Rabbim isteyn cümle müslüman kardeşlerimize bu güzel duyguyu tattırsn inş... AMİN
benim de 475 cuma gunu bir daha yapicak dediler...
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
canım benim ya olsun gelsinlerde biz şişko tombalak olalım yarabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum ikizse ikiz tekse tek yeterki bi tane koklayacak evladımız olsun :) dediğin gibi bizim hastanede de gittim bugün doktorumla görüşmek istiyorum diyorum bankodaki kızlar hiç umursamıyor dedim hamileyim ya ben :) niye bize yaptırmadın testi diyolar akşam vakti onumu düşündüm ben alla alla ya doktorum saolsun ama her sorumu yanıtlıyor yavaş yavaşta olsa ...:)) kuzum ben cıkayım ya az yatcam bugün çok oturdum belim ağrıyor dinleneyim azıcık takibe gelirim yine mutlaka yarınki gelismeleride yaz meraklardayım :)
kızlaaaaaaaaaaar Rabbime hamdolsun hamileyiiiiiiiiiiiiiimm:):)
sabah erkendn hastanaye gittim çalışanlr daha yeni yeni gelmeye başlamştı beni görünce güldüler:) heyecandan elim ayağım titredi midem bulandı resmen kanım çekilmişti zor bulup aldılar.beklerkn annemde süpriz yapıp yanıma geldi haliyle o da merak etti tabi. neyse bi baktım orada çalışn çok yakın bi arkadaşm var benden gizli laboratuarı aramş telefnla konuşrkn yerinde hoplayıp zıplamaya başladı koşarak yanımıza geldi biz çoktan anlamıştık tabi.sonrasıda sarılıp salyasümük ağlaştık zaten:) deli kız sevinçten hastaneyi ayağı kaldırdı resmen:) kızlar dua edinde sorun çıkmadan busefer bebişlerimi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alayım inş. Rabbim isteyn cümle müslüman kardeşlerimize bu güzel duyguyu tattırsn inş... AMİN
kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........[/QU
öncelikle hayırlı olsun kaçıncı denemen sorunun neydi ve hangi doktorla hamile kaldın
miamaya benim test günüm pazartesi ama sanırım cumartesi falan baktıracağız dün bir kez idrar testi yaptım negatifti ama 7. günümdü dün bu yüzden erken diye düşünüyorum yarın tekrar yapıcam dua edin hayırlısı artık
kızlar hangi doktorla ve kaçıncı denemde hamile kaldığınızı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?