Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim estafurullah takildigin herseyi sorabilirsin tabiki ben istanbul kurtkoy emsey hospitalde yaptirdim ikinci denememi ... Ve sunuda soylemeden gecemeyecegim gordugum kim varsa sirada beklerken herkes oldu tuttu deyince icim kipir kipir oluyordu hic olumsuz bisey duymadim tup bebek bolumuyle ilgili :) rahime cizik atma olayi acitmiyor desem yalan olur adet sancisi gibi sancin oluyor ilk yarim saat falan narkoz alinmiyor normal vajinal muayene gibi giriliyor iceriye ... Doktorum biz istersek yapabilecegimizi soyledi bizde olur dedik sonucta birsey kaybetmem diye dusundum .. Sorun varsa sor hic cekinme

Canim bu arada yarin pozitif sonuc alirsin insallah :) mutlu haberlerini bekliyorum :) ve sunu unutmusum rahim kanatma islemini adetimde 10 gun once yaptirdim ben

canım ne kadara mal oldu size ilaçlar hariç emseyde. orda mı dvm edeceksn birde bundan sonrası için muayne ücreti ne kadar sgklı. hangi doktora gidiyosunn

ya canım bu rahime çizik atma olayını ilk defa senden duyuyorm demekki bilmediğimz daha neler var:) buarada emsey hospitale yakınmı oturuyosn canım?

netere canım çok sağol Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsn hamişler çoğalsn inş:)

Kızlar slm bende dün ikitane dondurulmus 3 gün embriyo transferim oldu ama bu 4 denemem ve 3 cu denememde kızım oldu çok şükür ama bu seferkinde hem migdem hem kasıklarım çok batıyor allahım sifa nasip etsin ve sonu hayır etsin

selam arkadaslar onceliklen positif olanlara hayirli olsun diyorum insallah sag salim kucaklarinada almayi nasip eder Rabbim.
Bende bugün 4.denememin bebislerini alip geldim cok şükür. Bana 3tane Blastosi embiryo transfer edildi 2si 1.kalite 1taneside orta kalitedeydi insallah Rabbim bu sefer nasip eder hayirlisiylan.artik burdayim yoksa zaman gecmek bilmez. test günüm 08.04.2013
Allah yar ve yardimcimiz olsun

canım evet benim ikinci denememdi aralıkta bende almıştım negatifi bundada umudum yoktu aslında ama oldu :) rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Canım bişey sormak istiyorum ikinciye geçmeden önce doktor test film vs istedi mi yoksa ara verip tekrar mı denediniz? Ben de 20 martta negatifi aldım ilk denememdi. Bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğin :)

Gecenin bu saatinde yerimde duramadim 11 gün degerim 100.3 çıkmışti kızlar yarın sabah için yani 14 günü doktorum test yap gel demişti ama ben dayanamadım bugün 13. gün acile gittim kan testi yaptırdım :))))) 342,4 çıktı sizlerle paylaşmak istedim .....ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN DUALARIM SIZLERLE....

Tebrikler cok guzel bir haber allah tamamina erdirsin cnm :)

Canım bişey sormak istiyorum ikinciye geçmeden önce doktor test film vs istedi mi yoksa ara verip tekrar mı denediniz? Ben de 20 martta negatifi aldım ilk denememdi. Bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğin :)

Canim ben kasim ayinda ilk denememi yapmistim aralik 5 te negatif sonucumu aldim biraz ara verip kafami dinlemek istedim :) mart basinda yeniden tedaviye basladik ama ikinci icin test film falan istemediler yeniden ayni testlerle ve gilmlerle gittim cok tesekkur ederim cnm rabbim sanada nasip etsin insallah ama beni dinlersen biraz ara ver derim cok yipraniyor cunku insan maddiyati gectim manevi olarak bitiyor insan biraz kafani toparla ve sadece bebegine adapte ol daha kolay olcak denin icin gerci her denemenin farkli bir tadi bir heyecani var :)

canım ne kadara mal oldu size ilaçlar hariç emseyde. orda mı dvm edeceksn birde bundan sonrası için muayne ücreti ne kadar sgklı. hangi doktora gidiyosunn

Canim gec dondum kusura bakma ben emseyde ilaclar haric 3500 tl verdim ilaclarida hastane buldu disarida 1600 dediler bize ilaclar icin hastanedeki arkadaslar 1100 tl ye getirtdiler .. Evet bundan sonrasi icinde oraya devam edecegim ilgi alaka cok guzel 45 tl muayene ucreti nesrin bastug doktorum siddetle tavsiye ederim bu tutmasaydida bir dahakine yine orada yaptiracaktim :)

ya canım bu rahime çizik atma olayını ilk defa senden duyuyorm demekki bilmediğimz daha neler var:) buarada emsey hospitale yakınmı oturuyosn canım?

Bende ilk kez duydum ve denemek istedim :) faydasida oldu sanirim evet emseyle 100 mt var aramizda :)) evimin penceresinden gorunuyor :))

Amin canım cok teşekkür ederim...allah herkese böyle güzel haberleri vermeyi nasip etsin...rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasın....dilerim sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... :))))

Amin canim benim yarin benimde yine testim var ben sabirsiz hamislerdenim 7 ci gun 44 .37 cikmisti bakalim yarin sonuc ne olcak :) sabirsizlikla bekliyorum :) kucagimizada almayi nasip eder insallah rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…