Arkadaşım nerde tedavi görüyorsun hangi merkez bu rahime atılan çizikler olayını merak ettim nasıl bir işlem ne zaman yapılıyor çok can acıtıyor mu ve narkoz alınıyor mu? Çok soru sordum dimi:) yarın da benim test günüm ...
Arkadaşım nerde tedavi görüyorsun hangi merkez bu rahime atılan çizikler olayını merak ettim nasıl bir işlem ne zaman yapılıyor çok can acıtıyor mu ve narkoz alınıyor mu? Çok soru sordum dimi:) yarın da benim test günüm ...
Canim estafurullah takildigin herseyi sorabilirsin tabiki ben istanbul kurtkoy emsey hospitalde yaptirdim ikinci denememi ... Ve sunuda soylemeden gecemeyecegim gordugum kim varsa sirada beklerken herkes oldu tuttu deyince icim kipir kipir oluyordu hic olumsuz bisey duymadim tup bebek bolumuyle ilgili :) rahime cizik atma olayi acitmiyor desem yalan olur adet sancisi gibi sancin oluyor ilk yarim saat falan narkoz alinmiyor normal vajinal muayene gibi giriliyor iceriye ... Doktorum biz istersek yapabilecegimizi soyledi bizde olur dedik sonucta birsey kaybetmem diye dusundum .. Sorun varsa sor hic cekinme
Canim estafurullah takildigin herseyi sorabilirsin tabiki ben istanbul kurtkoy emsey hospitalde yaptirdim ikinci denememi ... Ve sunuda soylemeden gecemeyecegim gordugum kim varsa sirada beklerken herkes oldu tuttu deyince icim kipir kipir oluyordu hic olumsuz bisey duymadim tup bebek bolumuyle ilgili :) rahime cizik atma olayi acitmiyor desem yalan olur adet sancisi gibi sancin oluyor ilk yarim saat falan narkoz alinmiyor normal vajinal muayene gibi giriliyor iceriye ... Doktorum biz istersek yapabilecegimizi soyledi bizde olur dedik sonucta birsey kaybetmem diye dusundum .. Sorun varsa sor hic cekinme
sabahtan beri aklımdasın valla. tanımadan burdaki insanları merak etmek gerçekten çok ilginç. kader arkadaşlığı bu olsa gerek. şimdi girdim okudum güzel haberi çokkkkkkk sevindim. hayırlısıyla kucağına aldığın günüde burdan haber verirsin inşallah..
süper bir değer....katlana katlana gider inşallah
ben bu topicin uğuruna inanmaya başladım gerçekten... seni de çok tebrik ederim canım. sanırım aynı haberi bende alsan deli gibi ağlar dururum mutluluktan...
Canım ya ...muhteşem bir haber maşallah maşallah..
Allah kucağına almayı nasip etsin bizede dua et çok tebrik ediyorum
kızlar hangi doktorla ve kaçıncı denemde hamile kaldığınızı yazarmısınız
canım evet benim ikinci denememdi aralıkta bende almıştım negatifi bundada umudum yoktu aslında ama oldu :) rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Gecenin bu saatinde yerimde duramadim 11 gün degerim 100.3 çıkmışti kızlar yarın sabah için yani 14 günü doktorum test yap gel demişti ama ben dayanamadım bugün 13. gün acile gittim kan testi yaptırdım :))))) 342,4 çıktı sizlerle paylaşmak istedim .....ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN DUALARIM SIZLERLE....
Canım bişey sormak istiyorum ikinciye geçmeden önce doktor test film vs istedi mi yoksa ara verip tekrar mı denediniz? Ben de 20 martta negatifi aldım ilk denememdi. Bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğin :)
canım ne kadara mal oldu size ilaçlar hariç emseyde. orda mı dvm edeceksn birde bundan sonrası için muayne ücreti ne kadar sgklı. hangi doktora gidiyosunn
Tebrikler cok guzel bir haber allah tamamina erdirsin cnm :)
ya canım bu rahime çizik atma olayını ilk defa senden duyuyorm demekki bilmediğimz daha neler var:) buarada emsey hospitale yakınmı oturuyosn canım?
Amin canım cok teşekkür ederim...allah herkese böyle güzel haberleri vermeyi nasip etsin...rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasın....dilerim sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... :))))
International yeşilköy İsmail Çepni ilk denemem, doktorumdan ve ekibiden çok memnun kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?