kaynarca medıcıne hospitalde yaptırdm canım.dr figen sungar ve şükür ilk denememde bugün bebişlerime hamile olduğumu öğrendm iyi bir ekip canım.[/
hayırlı olsun bu hastenenin hiç iyi oldunu duymamıştım şimdiye kadar
Hayirli olsunn..cemrecim gozun aydinnn..
Canim estafurullah takildigin herseyi sorabilirsin tabiki ben istanbul kurtkoy emsey hospitalde yaptirdim ikinci denememi ... Ve sunuda soylemeden gecemeyecegim gordugum kim varsa sirada beklerken herkes oldu tuttu deyince icim kipir kipir oluyordu hic olumsuz bisey duymadim tup bebek bolumuyle ilgili :) rahime cizik atma olayi acitmiyor desem yalan olur adet sancisi gibi sancin oluyor ilk yarim saat falan narkoz alinmiyor normal vajinal muayene gibi giriliyor iceriye ... Doktorum biz istersek yapabilecegimizi soyledi bizde olur dedik sonucta birsey kaybetmem diye dusundum .. Sorun varsa sor hic cekinme
Cevapladığın için teşekkür ederim ama sanırım gerek kalmayacak bu bilgilere Allahın izniyle bu sabah yaptığım idrar testim pozitif çıktı henüz sevinmek için çok erken ilk denemem kimyasal oldu onda lekelenme olmamıştı bunda 3 gün lekelendim 1 kez de 1-2 damla kırmızı kan geldi sonra geçti o yüzden çok korkuyorum 9 da kan vermeye gidicem inşallah güzel bir değer görürüm ve de devamı gelir. Ben tutmadı düşüncesiyle yeni doktor ve merkez arama telaşına girmiştim ondan sormuştum sana ama yine de aklımın bi köşesinde olsun Allah bilir ne olup ne olmayacağını..Canim bu arada yarin pozitif sonuc alirsin insallah :) mutlu haberlerini bekliyorum :) ve sunu unutmusum rahim kanatma islemini adetimde 10 gun once yaptirdim ben
İlk aşılamamı orda olmuştum hemşireleri çok tatlıdır:) gebeliğim devam ederse takibe de oraya gitmeyi düşünüyorum sana da hayırlı uğurlu olsun canım.kaynarca medıcıne hospitalde yaptırdm canım.dr figen sungar ve şükür ilk denememde bugün bebişlerime hamile olduğumu öğrendm iyi bir ekip canım.
çok ticari amaçlı davrandıklarını duydum birde hastanenin başarısı nasıl tüp bebekte
Canim ben kasim ayinda ilk denememi yapmistim aralik 5 te negatif sonucumu aldim biraz ara verip kafami dinlemek istedim :) mart basinda yeniden tedaviye basladik ama ikinci icin test film falan istemediler yeniden ayni testlerle ve gilmlerle gittim cok tesekkur ederim cnm rabbim sanada nasip etsin insallah ama beni dinlersen biraz ara ver derim cok yipraniyor cunku insanmaddiyati gectim manevi olarak bitiyor insan biraz kafani toparla ve sadece bebegine adapte ol daha kolay olcak denin icin gerci her denemenin farkli bir tadi bir heyecani var :)
saol canım allah hepimize kucagimiza almayı kokusunu hissetmeyi nasip eder ınş...negatif alan ve sonuç bekleyen arkadaşlarda bi an önce pozitif sonuç alıp sevinsinler ınş.kizlar Allah tamamina erdirsin, cok guzel haber aldik devami gelsin insallah:))
Cevapladığın için teşekkür ederim ama sanırım gerek kalmayacak bu bilgilere Allahın izniyle bu sabah yaptığım idrar testim pozitif çıktı henüz sevinmek için çok erken ilk denemem kimyasal oldu onda lekelenme olmamıştı bunda 3 gün lekelendim 1 kez de 1-2 damla kırmızı kan geldi sonra geçti o yüzden çok korkuyorum 9 da kan vermeye gidicem inşallah güzel bir değer görürüm ve de devamı gelir. Ben tutmadı düşüncesiyle yeni doktor ve merkez arama telaşına girmiştim ondan sormuştum sana ama yine de aklımın bi köşesinde olsun Allah bilir ne olup ne olmayacağını..
İlk aşılamamı orda olmuştum hemşireleri çok tatlıdır:) gebeliğim devam ederse takibe de oraya gitmeyi düşünüyorum sana da hayırlı uğurlu olsun canım.
Gecenin bu saatinde yerimde duramadim 11 gün degerim 100.3 çıkmışti kızlar yarın sabah için yani 14 günü doktorum test yap gel demişti ama ben dayanamadım bugün 13. gün acile gittim kan testi yaptırdım :))))) 342,4 çıktı sizlerle paylaşmak istedim .....ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN DUALARIM SIZLERLE....
kaynarca medıcıne hospitalde yaptırdm canım.dr figen sungar ve şükür ilk denememde bugün bebişlerime hamile olduğumu öğrendm iyi bir ekip canım.[/
hayırlı olsun bu hastenenin hiç iyi oldunu duymamıştım şimdiye kadar
canım çok teşekkür ederm. iki senedr bu hastaneye devam ediyorm illaki olumlu olumsz taraflarıda var.önceleri bende senin gibi çok duyuyodm ama hem evime yakın sayılır hemde doktormu bırakmk istemedim.tüpbebek ekibide bence iyi ben ısındm yani.
selam kızlar nsılsınız .. dün yumurta toplama işlemim oldu.. 5 sağda 3 solda olmak üzere 8 yumosum varmış.. dün embriyolog dediydi, döllenem işlemine alıcaz birazdan bgünden itibaren döllenmye baslarsalar cuma günü yada cmrtesi isleme alabiliriz seni diye.. biraz önce esim görüştü embriyologla .. 4 tanesine enjeksiyon yapılmış bitanesi döllenmeyi basamıs şimdilik .. yarın sabah için arıcaklar saat vericekler ona göre transfer islemi için gidicez bakalım hayırlısıı ..
selam kızlar nsılsınız .. dün yumurta toplama işlemim oldu.. 5 sağda 3 solda olmak üzere 8 yumosum varmış.. dün embriyolog dediydi, döllenem işlemine alıcaz birazdan bgünden itibaren döllenmye baslarsalar cuma günü yada cmrtesi isleme alabiliriz seni diye.. biraz önce esim görüştü embriyologla .. 4 tanesine enjeksiyon yapılmış bitanesi döllenmeyi basamıs şimdilik .. yarın sabah için arıcaklar saat vericekler ona göre transfer islemi için gidicez bakalım hayırlısıı ..
Bende ilk kez duydum ve denemek istedim :) faydasida oldu sanirim evet emseyle 100 mt var aramizda :)) evimin penceresinden gorunuyor :))
hadi cnm hayırlısı olsun olcak inşaallahRabbim yardımcımz olsunn
kızlar yaaa bnm blast embriyo ya dün akşm 9. gün yani idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı diğerindende silik sanki kimyasal gebelik flnmı acaba çookk korkuyorumm daha koyu çıkması lazm değilmiydi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?