Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hamıle arkadaşlarım tebrık edıyorum hepınızı rabbım kucağımıza almayıda nasıb etsın tez zamanda negatıf alan yada haber bekleyen arkadaşlarımıza nasıb etsın.

Canim bu arada yarin pozitif sonuc alirsin insallah :) mutlu haberlerini bekliyorum :) ve sunu unutmusum rahim kanatma islemini adetimde 10 gun once yaptirdim ben
Cevapladığın için teşekkür ederim ama sanırım gerek kalmayacak bu bilgilere Allahın izniyle bu sabah yaptığım idrar testim pozitif çıktı henüz sevinmek için çok erken ilk denemem kimyasal oldu onda lekelenme olmamıştı bunda 3 gün lekelendim 1 kez de 1-2 damla kırmızı kan geldi sonra geçti o yüzden çok korkuyorum 9 da kan vermeye gidicem inşallah güzel bir değer görürüm ve de devamı gelir. Ben tutmadı düşüncesiyle yeni doktor ve merkez arama telaşına girmiştim ondan sormuştum sana ama yine de aklımın bi köşesinde olsun Allah bilir ne olup ne olmayacağını..
kaynarca medıcıne hospitalde yaptırdm canım.dr figen sungar ve şükür ilk denememde bugün bebişlerime hamile olduğumu öğrendm iyi bir ekip canım.
İlk aşılamamı orda olmuştum hemşireleri çok tatlıdır:) gebeliğim devam ederse takibe de oraya gitmeyi düşünüyorum sana da hayırlı uğurlu olsun canım.

Kızlar bugün 12. Günüm test günüm israr testim pozitif çıktı az önce ama sevinmek için çok erken ilk denememde de pozitif i görmüştüm ama devamı gelmedi kimyasal gebelik oldu inşallah değerim güzel olur ve katlanır ben kendime bile itiraf edemiyorum henüz

çok ticari amaçlı davrandıklarını duydum birde hastanenin başarısı nasıl tüp bebekte

aslinda bir paket aliyosun hersey icinde, sadece dondurma islemi icin ayri para verdik, tabi ilaclari da biz aldik, farkettigim doktordan aynaklanan bisey yok ama hastane icin bende biliyorum ticari bir hastane...ben doktorumu cok sevdim ve inandim bunun olumlu bir etkisi oldugunu dusunuyorum, tavsiye uzerine gittim hic arastirmadim, aklimi hic biseyle karistirmamk icin sonradan da hic bakmadim...

bugün 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı kasıklarımda da ağrı var dünden beri adet olacakmışım gibi sanırım bu kez de olmadı eşim gelince kan testi vermeye gidicem bakalım kararım değişmezse sizce erken mi

teşekkür ederim yanıtın için :) p.tesi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek, belki doktorum der ara verelim diye hiç bilmiyorum. Dondurulmuş embriyom olduğu için çok fazla ilaç almayacağım, dediğin gibi her deneme yeni bir heyecan :) inşallah bu kez ben de sizden olurum :)

Maşallah nekadar poZitifli bir sayfa ins banada nasip olur 7 nisanda test gunum insallah bizde yazariz pozitiffffff diye 26 Sunday transferin oldu AMA din gece den beri agridan uyuyamiuorum Hala devam ediyor ilk defa kasiklarim bukadar agriyor

çok sağol canım. inş Rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirirde bebişini sağlıklı bişekilde kucağına alırsn.inş oraya takibe gelirsen tanışırz negüzel.

caanım çok sevindim. rabbim tamamına erdirir inş. göbüşlerimz büyüyeck desenize:)

selam kızlar nsılsınız .. dün yumurta toplama işlemim oldu.. 5 sağda 3 solda olmak üzere 8 yumosum varmış.. dün embriyolog dediydi, döllenem işlemine alıcaz birazdan bgünden itibaren döllenmye baslarsalar cuma günü yada cmrtesi isleme alabiliriz seni diye.. biraz önce esim görüştü embriyologla .. 4 tanesine enjeksiyon yapılmış bitanesi döllenmeyi basamıs şimdilik .. yarın sabah için arıcaklar saat vericekler ona göre transfer islemi için gidicez bakalım hayırlısıı ..

sağol canım inş sende iyisindr çok geçmiş olsn. inş yumoşlrn sağlıklı şekilde bölünürlr. bundan sonra dahada pozitif olki bebişlerinde sağlıklı büyüsünler inş. buarada bebişlern dedim ikizmi olack ne:)

hadi cnm hayırlısı olsun olcak inşaallah Rabbim yardımcımz olsunn

kızlar yaaa bnm blast embriyo ya dün akşm 9. gün yani idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı diğerindende silik sanki kimyasal gebelik flnmı acaba çookk korkuyorumm daha koyu çıkması lazm değilmiydi:18:

Hadi inşallah mart transferlerine sen de katılırsın. Yüreğini ferah tut...

Bende ilk kez duydum ve denemek istedim :) faydasida oldu sanirim evet emseyle 100 mt var aramizda :)) evimin penceresinden gorunuyor :))

bişeyi inanark yapmkta çok önemli tabi sen doktorna güvenmişsn negüzel. haftasonu bizde o taraflrda satılk ev baktık ama pahalı ya hastane filanda etkiliyo galiba. buarada emseyde çok güzel bi hastane otel gibi maşa.:) eşim oraya gitmemizi istemşti ama biz güzelyalıda oturuyorz ve uzak kalıyo benim oraya gitmem sıkıntı olacaktı yani.nasipse belkide evi ordan alırz bellimi olur:)

Benim de 9, 10 ve 11. günler silik çıktı... 12. günden sonra atağa geçti koyulaştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…