Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

arkadaşım çok zor bir durum.ben çok yaşamadım ama bu süreçte kabız mıyım oldum mu olacam mı stresi bile beni mahvetti ki sizi düşünemiyorum.kardeşim yaşar bizde kabızlık sorunununu 15-20 gün çıkamadığı olur ve ölürdü. Allah yardımcınız olsun.

Benimde bugün 7.günüm ve bendede aynisi, gögüslerim sisti ve agriyor, belim agriyor, arada bir karnima sanci geliyor ve yüzüm büyük -kücük sivilceler doldu ama onu stresse saYiyorum, ben testi bugün yaptim negativ cikti...insallah ileriki günlerde positiv gösterir

anladım canım olmazsa bende yaparım. ya aslında kabız filan değilim ama bugün öyle biraz zorlanınca içime korku düştü bütün gün elim karnımda dolaştım. bende nezaman erken kalksam bağırsaklarım süper düzene giriyo oyüzden pek geç saatte kalkmam gece ikide uyuduğm halde sabah erkenden uyandım:) ama neolur neolmaz ben şimdi incir kayısı filan yiyim:) sabunu bilmiyodum buarada ama Allahtn işe yaramş yoksa zor bi durum yani...

Dedigin gibi cnm cok zor ya kimse inanmiyor soyleyince 10 gun cikamiyorum diye ama neler denedim ya musil fayda etmezmi bir insana o derece yani musil bile icsem kati cikiyor ( bunlari konustugum icin ozur dilerim ama valla cok agliyorum o kadar sıkıntı veriyor ki bana bu durum bagirsaklarim patlicakmis gibi oluyorum otursam oturamiyorum yurusem canim yaniyor insallah bir care bulurum bu olaya en kisa zamanda

Daha erken kuzum merak etme positif gorursun insallah :) sivilce benim gecen tedavimde cok olmustu bunda olmadi bu crinone jel varya o sivilce yapiyomus gecen tedavimde kullanmistim bunda baska bisey kullaniyorum bisey yok cok sukur simdilik

10.gün ve Adet sancılarım arttı. İki büklüm yatıyorum
Bukadar ağrı normalmi kızlar ((

canım seni çok iyi anlıyorum karnında taş taşıyormuşsun hissi.allah bu sıkıntılı dönemde hayırlısı ile bu dertten kurtarsın.hiç bir şeyin fayda etmediğini biliyorum kardeşimden.yalnız kardeşimin bu sorunun 20 yıl sonra tiroidden olduğunu buldular ve tiroid tedavisinden sonra düzeldi.21 yaşında bebekliğinden beri kabız.

Daha erken kuzum merak etme positif gorursun insallah :) sivilce benim gecen tedavimde cok olmustu bunda olmadi bu crinone jel varya o sivilce yapiyomus gecen tedavimde kullanmistim bunda baska bisey kullaniyorum bisey yok cok sukur simdilik

Insallah insallah, cok korkuyorum cok hazirladim kendimi positiv sonuc icin, bana jel vermediler , fitil birde lovenox igne baska birsey yok...herseyin hayirlisii....

10.gün ve Adet sancılarım arttı. İki büklüm yatıyorum
Bukadar ağrı normalmi kızlar ((

canım benim halen daha adet sancım var hemde arada baya sıkıştıryo ama test günümden bir iki gün öncede sancılarım baya artmıştı ve üç dört gün şiddetli devam etti.Allahtan dünden buyana normal sancı şeklinde devam ediyo sende korkma yani.

Allah yardimcisi olsun cnm oda zor bi hastalik ya teyzemden bilyorum ...insallah bir an once bu kabizliga care buluruz esim dalga geciyor ne cimrisin be acikmamak icin s...miyon diyor :))bende he oyle bi ogun yeter israf gerisi diyorum :)

Bakin ya bugunde ben ne ogrendim zencefil varya baharat o ve yesil cay hamilelikte kullanilmamaliymis dusuk tehlikesi ve kalp krizi riski yaratiyormus bilginiz olsun ne olur ne olmaz ...

Canim Ben kizimda ilk 2 ay kabiz oldum mahfoldum siyah kuru kayisi ye hergun ve Bol Bol su ic Ben 2 Saat tuvaletten cikamazdim aglardim basks burseyden deneme baharat turu bebegine belki zarar verebilir kayisi ve incir ye Bol bol

Canim Ben kizimda ilk 2 ay kabiz oldum mahfoldum siyah kuru kayisi ye hergun ve Bol Bol su ic Ben 2 Saat tuvaletten cikamazdim aglardim basks burseyden deneme baharat turu bebegine belki zarar verebilir kayisi ve incir ye Bol bol

Yiyorum bitanem ama yok olmuyor bakalim sabah hem incir hem kayisi ikisini bir yicem bakalim ne olcak bu sabah basliyayim bakalim bi kac gun su ictim ilik o rahatlatti sonradan oda gaz yapmaya basladi bide onun sancisini cektim onuda kestim :)) ne sorunlu bir kariyim ya :)))

Benimki cok fena ya tubis bazen cok sevimli oluyor bazende odun :))) napak oyle kabul etcez artik :) en buyuk zevki benle ugrasmak

bak şu kıza beni yine gülme krizlerine sokacakta gece gece komşulara rezil olucm:) ee naparsın onun nazıylada uğraşıcan inş düzene girer bu sayede:) bişey sorucam senin göğüsler hala şiş acıyo dimi?

canım ben çıkıyorum yarın konuşurz inş test içinde gidersen sonuçtan haberdar mutlaka. hadi hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı geceler canlarım:)

günaydınlarrr ben bugünde gebelik testi yaptım 5.günüm biraz daha belli düne göre ama yinede çoookkk silikk bide başka markayla yaptım onda dün hiç yoktu bugün hayal meyal ondada çıktı varmıdırki kızlar yaaa

Son düzenleme:

Canim insallah Vardir AMA hayal meyal diyon cok odaklanma canim oraya hergun yapmakta pisikolojini etkiler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…