Canim tane kimyon varya onu sabah sicak suya atiyormussun 5-10 tane kadar demlenmesini bekliyomussun cay gibi iciyormussun ac karnina .. Denicem bakalim insallah iyi gelir breezeyin dedigi gibi bazen 10 gun cikamadigim oluyor ya cok sinir bozucu bir durum gecen gun pozitif sonuc aldigim gece ölüyordum tuvalete cikamamaktan oturup agladim resmen oyle sancim vardi valla ister inan ister inanma azcik sabun kesip mercimek tanesi kadar fitil gibi salladim iceriye anca oyle cikti((( cok zor bir durum
adet olacakmışım gibi göğüslerim çok ağrıdı ve şişti,belimde ağrı oldu,şişkinlik vardı sürekli ve yüzüm sivilce içinde kaldı hala da var...idrar testini 9. gün yaptım silik çıktı ikinci çizgi 5-6 dk sonra ,12.gün tekrar yaptım yine silikti fakat hemen 1-2 dk içinde çıktı ikinci çizgi....
Canim tane kimyon varya onu sabah sicak suya atiyormussun 5-10 tane kadar demlenmesini bekliyomussun cay gibi iciyormussun ac karnina .. Denicem bakalim insallah iyi gelir breezeyin dedigi gibi bazen 10 gun cikamadigim oluyor ya cok sinir bozucu bir durum gecen gun pozitif sonuc aldigim gece ölüyordum tuvalete cikamamaktan oturup agladim resmen oyle sancim vardi valla ister inan ister inanma azcik sabun kesip mercimek tanesi kadar fitil gibi salladim iceriye anca oyle cikti((( cok zor bir durum
arkadaşım çok zor bir durum.ben çok yaşamadım ama bu süreçte kabız mıyım oldum mu olacam mı stresi bile beni mahvetti ki sizi düşünemiyorum.kardeşim yaşar bizde kabızlık sorunununu 15-20 gün çıkamadığı olur ve ölürdü. Allah yardımcınız olsun.
Benimde bugün 7.günüm ve bendede aynisi, gögüslerim sisti ve agriyor, belim agriyor, arada bir karnima sanci geliyor ve yüzüm büyük -kücük sivilceler doldu ama onu stresse saYiyorum, ben testi bugün yaptim negativ cikti...insallah ileriki günlerde positiv gösterir
10.gün ve Adet sancılarım arttı. İki büklüm yatıyorum
Bukadar ağrı normalmi kızlar((
Dedigin gibi cnm cok zor ya kimse inanmiyor soyleyince 10 gun cikamiyorum diye ama neler denedim ya musil fayda etmezmi bir insana o derece yani musil bile icsem kati cikiyor( bunlari konustugum icin ozur dilerim ama valla cok agliyorum o kadar sıkıntı veriyor ki bana bu durum bagirsaklarim patlicakmis gibi oluyorum otursam oturamiyorum yurusem canim yaniyor insallah bir care bulurum bu olaya en kisa zamanda
adet olacakmışım gibi göğüslerim çok ağrıdı ve şişti,belimde ağrı oldu,şişkinlik vardı sürekli ve yüzüm sivilce içinde kaldı hala da var...idrar testini 9. gün yaptım silik çıktı ikinci çizgi 5-6 dk sonra ,12.gün tekrar yaptım yine silikti fakat hemen 1-2 dk içinde çıktı ikinci çizgi....
Daha erken kuzum merak etme positif gorursun insallah :) sivilce benim gecen tedavimde cok olmustu bunda olmadi bu crinone jel varya o sivilce yapiyomus gecen tedavimde kullanmistim bunda baska bisey kullaniyorum bisey yok cok sukur simdilik
10.gün ve Adet sancılarım arttı. İki büklüm yatıyorum
Bukadar ağrı normalmi kızlar((
canım seni çok iyi anlıyorum karnında taş taşıyormuşsun hissi.allah bu sıkıntılı dönemde hayırlısı ile bu dertten kurtarsın.hiç bir şeyin fayda etmediğini biliyorum kardeşimden.yalnız kardeşimin bu sorunun 20 yıl sonra tiroidden olduğunu buldular ve tiroid tedavisinden sonra düzeldi.21 yaşında bebekliğinden beri kabız.
Bakin ya bugunde ben ne ogrendim zencefil varya baharat o ve yesil cay hamilelikte kullanilmamaliymis dusuk tehlikesi ve kalp krizi riski yaratiyormus bilginiz olsun ne olur ne olmaz ...
Allah yardimcisi olsun cnm oda zor bi hastalik ya teyzemden bilyorum ...insallah bir an once bu kabizliga care buluruz esim dalga geciyor ne cimrisin be acikmamak icin s...miyon diyor :))bende he oyle bi ogun yeter israf gerisi diyorum :)
Canim Ben kizimda ilk 2 ay kabiz oldum mahfoldum siyah kuru kayisi ye hergun ve Bol Bol su ic Ben 2 Saat tuvaletten cikamazdim aglardim basks burseyden deneme baharat turu bebegine belki zarar verebilir kayisi ve incir ye Bol bol
kız Allah iyiliğini versin muhabbet iyiymiş:)
Benimki cok fena ya tubis bazen cok sevimli oluyor bazende odun :))) napak oyle kabul etcez artik :) en buyuk zevki benle ugrasmak
günaydınlarrr ben bugünde gebelik testi yaptım 5.günüm biraz daha belli düne göre ama yinede çoookkk silikk bide başka markayla yaptım onda dün hiç yoktu bugün hayal meyal ondada çıktı varmıdırki kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?