Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

yok yavrum test için kacamadım ama evde yaptım yine çift çizgi yarın eşim işe ben hastaneye kan vermeye bakalım değerim kaç olmuş yazmıştım kuzum ümraniyedeydik bebişe oda baktık fikrimiz olsun diye benimde nette bi sorun var ..sayfayı yüklemekte zorlanıyorum

Hicte bayat degilsin kuzum dr um 48 yasinda yapti ve oglusu var 1 aylik :) catlatma ignesinin uzerinden 14 gun gecmesi gerekiyor.

hah işte bak , yeni bir şey daha öğrendim ..

sağolasın kuzum ...

ama bu durumdaa, du bakiimmm :44: 4 yada 5 nisan yapıyor...

bu doktorun bana garezi var 7 nisan dedi,üstelik o da pazara geliyor, kendisi hastanede değil...7 nisanda yaptırıcam, 8 nisanda göstericem, bu sefer de bugün tarihli yaptır diyecek...

yok yok anladım ben, bu doktor taktı bana

Güzel haberlerimiz olsun da , ha 4 ha 7 ne farkeder, sabreden derviş muradına erermişşşş

ben de o kısmını çok iyi bildiğimden değil kuzum ya...

Bir tanıdığımız hamile de şu an , yoğun bulantıları vardı..cinsiyeti kızmış, o yüzden dedim.

Rabbim doğrusunu bilir elbet

hayırlısı olsun bakalım ya o kadar heyecanlıyım ki kuzum eşimde bende kız çok istiyoruz ama rabbim en iyisiniz bili isimleri bile hazır sıpaların kızım olursa CEYLİN İDİL oğlum olursa ÇAĞATAY olcak inşallah ya bu kadar emek boşa gitmez inşallah rabbim hiçbirimizin elini boş çevirmesin

net bile bizimle uğraşıyor yaaa..

yine mi idrarda gebelik kontrolü yaptın senn...akıllanmadın mı... ya kuzum bırak bırakk...
ordalar şeyy yani ordaa...benimkilerle karıştırdım

sana bişey sölicem bebiş ayın 5 inde yaptır içime doğdu pozitif olcak inşallah şimdi kalbimden öyle geçtii ...

isimleriyle yaşasınlar...Kız yada erkek farketmez elbet...doğsunlar ...sağlıklı olsunlar...hayırlı evlat olsunlar yeter ...

Ama insanoğlu nankör ya, benim derdime bak şimdi... Annemler diyor ki bir tane olsun bizim olsun...
Ben de diyorum ki , 2 tane bebiş verdiler, olmuşken ikisi de olsun...

net bile bizimle uğraşıyor yaaa..

yine mi idrarda gebelik kontrolü yaptın senn...akıllanmadın mı... ya kuzum bırak bırakk...
ordalar şeyy yani ordaa...benimkilerle karıştırdım

ya içimde bir şüphe var 9 uncu gün yaptırdık ya kan testini doktor tamam gerek yok bi daha dedi ama burada okuyorum herkesinki çok yüksek eşime diyorum izin vermiyor gerek olsa doktor isterdi diyor ama benimde içimdeki şüphemi yenmem lazım ki stres yapmıyayım

sana bişey sölicem bebiş ayın 5 inde yaptır içime doğdu pozitif olcak inşallah şimdi kalbimden öyle geçtii ...

hehh sen bir de hamilesin ya şimdii... hamilelerin 6. hissi kuvvetli olurmuş...

Tamam ilk kan testini 5 nisanda yaptırıyorumm...

İnşallah inşallah , Rabbim duy Miamayayı , duy hepimizi ... Aminnn

azönceki msjını görmemişim canım kusura bakma. baya dolaşmışsn kendini çok yorma bebişine iyi bak kız:) dün sana kuruntu yapma dedim ama bugünde ben kuruntu yapıp korktum yarın bende test yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bukadarda kuruntu yapma die kızdı. yaa sabah afedersn tuvalette biraz zorlandım acaba bişey oldumu die kaç saat düşündm. aslında tadavi sürecinde hiç böyle sorun yaşamamıştım ama dün yediklerime pek dikkat etmemştim herhalde oyüzden oldu. ana yüreği işte kortum yaa

ama haklısın ya ben iki tane koyup heyecanlandırıyolar bizi ikiz bebişimiz olcak diye tutsun tabi ikiside :)) bende çok isterdim ama nasip değilmiş heralde ikiz annesi olmak :)

e o zaman bi eczaneyle anlaş sen, şu kadar test alıcam , en son ne yaparsınız de...

kesin denene kadar , her gün sabah yap testini..:18:

kuzumm orda rahat olll

benimkiler de ben de , parka gidicez hep beraber, hatta sen çekmeköydesin ya, doğa parka gideriz yada ikeaya gideriz

kuzum bişey olmaz artık merak etme sen eşimin dediği gibi O İŞ TAMAM :)) ben hep kendimi bildim bileli kabızım ne kullandıysam olmadı olmuyor gidiyorum ıkınmadan tuvalette saatlerce oturuyorum napim rahatsız ediyor ama bi çarei yok şimdi kimyon suyu önerdiler onu denicem sabah ac karnına bakalım iyi gelirmiş inşallah işe yarar ..

selam kızlar benim transferimde 27 martta oldu .yani koca 9 gün var sonucu öğrenmeme.nasıl vakit geçiriyorsunuz.neler hissediyorsunuz.

sinir oluyorum sayfalar mehter marşıyla açılıyo yaa:) inş dediğin gibi o iş tamam olsun:) ya napalım bunlar kolay durumlar değil insan düşünmüyo değil korkuyo. kimyon suyu derken suya kimyonmu koyuluyo nasıl yani?

kabızlığın ustasından yani benden

ben bu bebişlerden önce çok affedersiniz 10 gün sıkıntı çektiğimi bilirim...

O zamanlarda en büyük yardımcım, kuru incirdi.. Ilık suda bekletip, 3 tane yiyorsunuz, aç karnına yerseniz kesin çözüm 2 saatte, ama akşamdan yerseniz sabaha , olay tamam...

Eeee şimdilerde kabızlık yasak , öbürü yasak... napıyoruz, iki günde bir gün kurusu kayısı yiyoruz aç karnına 2 yada 3 tane... küçük bir şişe su içiyoruz... Gün içinde çıkıyoruz...

Yemin ediyorum her konuda prof yaptı bu bebişler beni

harikasın ya çok güldürdün beni.bizde eşimle kendimizle dalga geçiyoruz tohumuna para saydıklarımız gelin artık diye....bu bebeişler bizi ordinaryus yapmadan gelseler...

Canim tane kimyon varya onu sabah sicak suya atiyormussun 5-10 tane kadar demlenmesini bekliyomussun cay gibi iciyormussun ac karnina .. Denicem bakalim insallah iyi gelir breezeyin dedigi gibi bazen 10 gun cikamadigim oluyor ya cok sinir bozucu bir durum gecen gun pozitif sonuc aldigim gece ölüyordum tuvalete cikamamaktan oturup agladim resmen oyle sancim vardi valla ister inan ister inanma azcik sabun kesip mercimek tanesi kadar fitil gibi salladim iceriye anca oyle cikti ((( cok zor bir durum

Gonlunden nadil geciyorsa onu yap ama pozitifi goreceksin icimden oyle geciyor

harikasın ya çok güldürdün beni.bizde eşimle kendimizle dalga geçiyoruz tohumuna para saydıklarımız gelin artık diye....bu bebeişler bizi ordinaryus yapmadan gelseler...

Bakin ya bugunde ben ne ogrendim zencefil varya baharat o ve yesil cay hamilelikte kullanilmamaliymis dusuk tehlikesi ve kalp krizi riski yaratiyormus bilginiz olsun ne olur ne olmaz ...

Bugun bizde disari ciktik yorulmadim ama eve donerken bacak agrim ve kasik sancim.basladi.oglumda hicbiseyim yoktu hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…