yaaa nette sorun var sinir oldum çok ağır ilerliyo. valla canım bugün sadece eşim grip die onu maltepede bi hastaneye götürmek için dışarı çıktık sonra eve döndük.ama hava çok güzeldi sahil boyu millet dökülmüş piknik yapıyodu geçerken aldığım hava bile bana yetti:) sen bugün neyaptın test için gittinmi?
Hicte bayat degilsin kuzum dr um 48 yasinda yapti ve oglusu var 1 aylik :) catlatma ignesinin uzerinden 14 gun gecmesi gerekiyor.
ben de o kısmını çok iyi bildiğimden değil kuzum ya...
Bir tanıdığımız hamile de şu an , yoğun bulantıları vardı..cinsiyeti kızmış, o yüzden dedim.
Rabbim doğrusunu bilir elbet
yok yavrum test için kacamadım ama evde yaptım yineçift çizgi yarın eşim işe ben hastaneye kan vermeye bakalım değerim kaç olmuş yazmıştım kuzum ümraniyedeydik bebişe oda baktık fikrimiz olsun diye benimde nette bi sorun var ..sayfayı yüklemekte zorlanıyorum
hah işte bak , yeni bir şey daha öğrendim ..
sağolasın kuzum ...
ama bu durumdaa, du bakiimmm :44: 4 yada 5 nisan yapıyor...
bu doktorun bana garezi var 7 nisan dedi,üstelik o da pazara geliyor, kendisi hastanede değil...7 nisanda yaptırıcam, 8 nisanda göstericem, bu sefer de bugün tarihli yaptır diyecek...
yok yok anladım ben, bu doktor taktı bana
Güzel haberlerimiz olsun da , ha 4 ha 7 ne farkeder, sabreden derviş muradına erermişşşş
hayırlısı olsun bakalım ya o kadar heyecanlıyım ki kuzum eşimde bende kız çok istiyoruz ama rabbim en iyisiniz bili isimleri bile hazır sıpaların kızım olursa CEYLİN İDİL oğlum olursa ÇAĞATAY olcak inşallah ya bu kadar emek boşa gitmez inşallah rabbim hiçbirimizin elini boş çevirmesin
net bile bizimle uğraşıyor yaaa..
yine mi idrarda gebelik kontrolü yaptın senn...akıllanmadın mı... ya kuzum bırak bırakk...
ordalar şeyy yani ordaa...benimkilerle karıştırdım
sana bişey sölicem bebiş ayın 5 inde yaptır içime doğdu pozitif olcak inşallah şimdi kalbimden öyle geçtii ...
yok yavrum test için kacamadım ama evde yaptım yineçift çizgi yarın eşim işe ben hastaneye kan vermeye bakalım değerim kaç olmuş yazmıştım kuzum ümraniyedeydik bebişe oda baktık fikrimiz olsun diye benimde nette bi sorun var ..sayfayı yüklemekte zorlanıyorum
isimleriyle yaşasınlar...Kız yada erkek farketmez elbet...doğsunlar ...sağlıklı olsunlar...hayırlı evlat olsunlar yeter ...
Ama insanoğlu nankör ya, benim derdime bak şimdi... Annemler diyor ki bir tane olsun bizim olsun...
Ben de diyorum ki , 2 tane bebiş verdiler, olmuşken ikisi de olsun...
ya içimde bir şüphe var 9 uncu gün yaptırdık ya kan testini doktor tamam gerek yok bi daha dedi ama burada okuyorum herkesinki çok yüksek eşime diyorum izin vermiyor gerek olsa doktor isterdi diyor ama benimde içimdeki şüphemi yenmem lazım ki stres yapmıyayım
azönceki msjını görmemişim canım kusura bakma. baya dolaşmışsn kendini çok yorma bebişine iyi bak kız:) dün sana kuruntu yapma dedim ama bugünde ben kuruntu yapıp korktum yarın bende test yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bukadarda kuruntu yapma die kızdı. yaa sabah afedersn tuvalette biraz zorlandım acaba bişey oldumu die kaç saat düşündm. aslında tadavi sürecinde hiç böyle sorun yaşamamıştım ama dün yediklerime pek dikkat etmemştim herhalde oyüzden oldu. ana yüreği işte kortum yaa
kuzum bişey olmaz artık merak etme sen eşimin dediği gibi O İŞ TAMAM :)) ben hep kendimi bildim bileli kabızım ne kullandıysam olmadı olmuyorgidiyorum ıkınmadan tuvalette saatlerce oturuyorum napim rahatsız ediyor ama bi çarei yok şimdi kimyon suyu önerdiler onu denicem sabah ac karnına bakalım iyi gelirmiş inşallah işe yarar ..
kuzum bişey olmaz artık merak etme sen eşimin dediği gibi O İŞ TAMAM :)) ben hep kendimi bildim bileli kabızım ne kullandıysam olmadı olmuyorgidiyorum ıkınmadan tuvalette saatlerce oturuyorum napim rahatsız ediyor ama bi çarei yok şimdi kimyon suyu önerdiler onu denicem sabah ac karnına bakalım iyi gelirmiş inşallah işe yarar ..
kabızlığın ustasından yani benden
ben bu bebişlerden önce çok affedersiniz 10 gün sıkıntı çektiğimi bilirim...
O zamanlarda en büyük yardımcım, kuru incirdi.. Ilık suda bekletip, 3 tane yiyorsunuz, aç karnına yerseniz kesin çözüm 2 saatte, ama akşamdan yerseniz sabaha , olay tamam...
Eeee şimdilerde kabızlık yasak , öbürü yasak... napıyoruz, iki günde bir gün kurusu kayısı yiyoruz aç karnına 2 yada 3 tane... küçük bir şişe su içiyoruz... Gün içinde çıkıyoruz...
Yemin ediyorum her konuda prof yaptı bu bebişler beni
sinir oluyorum sayfalar mehter marşıyla açılıyo yaa:) inş dediğin gibi o iş tamam olsun:) ya napalım bunlar kolay durumlar değil insan düşünmüyo değil korkuyo. kimyon suyu derken suya kimyonmu koyuluyo nasıl yani?
hah işte bak , yeni bir şey daha öğrendim ..
sağolasın kuzum ...
ama bu durumdaa, du bakiimmm :44: 4 yada 5 nisan yapıyor...
bu doktorun bana garezi var 7 nisan dedi,üstelik o da pazara geliyor, kendisi hastanede değil...7 nisanda yaptırıcam, 8 nisanda göstericem, bu sefer de bugün tarihli yaptır diyecek...
yok yok anladım ben, bu doktor taktı bana
Güzel haberlerimiz olsun da , ha 4 ha 7 ne farkeder, sabreden derviş muradına erermişşşş
harikasın ya çok güldürdün beni.bizde eşimle kendimizle dalga geçiyoruz tohumuna para saydıklarımız gelin artık diye....bu bebeişler bizi ordinaryus yapmadan gelseler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?