İyi akşamlar kızlar,bi sorum olacak hamile olduğunu öğrenenlere,henüz beklemede olanlarada ,hamile olduğunuzu örenmeden önce dudağı uçuklayan var mı?daha öncelerden biyerlerde hamilelik belirtileri yaşayanların yazdıklarını okurken dudağım uçukladı diyenleri okumuştum.dün gece benimde dudağım uçukladı.aklıma geldi acaba olabilir mi diye sormak istedim.bugün transferimin 7. günü.yaşayan yada duyan varsa lütfen cevap verin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İyi akşamlar kızlar,bi sorum olacak hamile olduğunu öğrenenlere,henüz beklemede olanlarada ,hamile olduğunuzu örenmeden önce dudağı uçuklayan var mı?daha öncelerden biyerlerde hamilelik belirtileri yaşayanların yazdıklarını okurken dudağım uçukladı diyenleri okumuştum.dün gece benimde dudağım uçukladı.aklıma geldi acaba olabilir mi diye sormak istedim.bugün transferimin 7. günü.yaşayan yada duyan varsa lütfen cevap verin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teyzesi yesin onları:) amin canım amin cümlemz o güzel günleri görürüz inş...
Kimse bana cevap vermiyooooooo
canım inan bilmiyorum hiç öyle bir belirtim olmadı belki ateşlendiysen falan ondanda cıkmış olabilir ? çok takma kafana çocuk işini bence yokmuş gibi davran benim ilk 6 gün ateşim yükseldi hep belki sendede olmuştur ondan uçuk çıkmış olabilir..hayırlısı olsun hakkında kaçıncı günün
inşallah teyzesiii...inşallah
Miamayanın ağası , seninkiler, saranınkiler,limitsizinkiler,selcanınkiler,adını hatırlayamadıklarımınkiler parkta oynarken biz de "ahhh eski günler deriz "
Rabbim nasip et hepimize , aminnnnn
inşallah teyzesiii...inşallah
Miamayanın ağası , seninkiler, saranınkiler,limitsizinkiler,selcanınkiler,adını hatırlayamadıklarımınkiler parkta oynarken biz de "ahhh eski günler deriz "
Rabbim nasip et hepimize , aminnnnn
valla ben göbekten sadece 3 kere iğne oldum,onlarda iğne olduğumda bile kaşıntı yapmadı,şimdide değildir diye düşünüyorum..
Yaa doktorum bana 7 nisan dedi ama , gördüm bazı arkadaşlar çok geç demiş ...:18:
bak bir de sana yazayım sen fikrini söyle , ne zaman yaptırayım testi...
21 mart opu - 23 mart transfer - 7 nisan ilk test:18:
söyle arkadaşımm dinliyorum seni
çok sağol canım. benim 12.gün 629 çıktı dr ikiz dedi ama hayırlısı cuma günü gidince tam belli olack inş. sen keseyi görmeye bugünmü gittin canım bide senin 12.gün değern kaçtı? inş bebişlerimz bizi üzmeden hayırlısıyla onlara kavuşurz...
kııııız nasılsın nerelerdeydin bakıyım:)
kusura bakma canım ya 7 ci gün yazmıssın bide sordum yeniden kafam dalgın kusura bakma ne olur
Arkadasim senin taze transfer okdugundan test tarihin normal beklemeni tavsiye ederim catlatma ignesi pozitif sonucu etkileyebiliyor dr un bekle dediyse bekle
canım benim 12.gün değerim 595 ti..(18martta) senin de büyük ihtimalle ikizdir.
27 martta keseyi gördük canım...inşallah canım sağlıcakla doğarlar inşallahhhhh....
canım ümraniyeye gittik meydan avm ye gezdik biraz eşim yemek yedi ben onu izlemekle yetindim :)) midem almıyor artık hiçbişey sonra ikeaya gittik bebiş odalarına baktıkgezdik işte sonra eşimin arkadaşlarına gittik akşam maç vardı onu izlemeye öyle işte ben hep midem ağzımda gezdim eşimde evde sıkılmayayım diye habire biyerlere götürmeye çalıştı :))niye böyle oldum ya ben karnımda bi şişlik midem bulanıyor
Rabbim hayırlısını ve doğrusunu bilir ama sanırım senin ağa , hanım ağa
Sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin
transfer taze de ben biraz bayatım ,yaş 42
çatlatma iğnesini geçen hafta salı olmuştum... valla bekleyebilirsem bekleyeceğim amma kendime bu konuda çok güvenmiyorum
bu yaşta böyle şeyler yaşayınca tabii
sen neler yaptın bakalım bugün :)
ya kuzum bi ağa olduğu kesin beni böyle mahvettiğine göre :))) ama cinsiyeti ne onu anlyamıyorum ya herkes diyorki çok erken bulantılar için falan diye ama ben yemin ederim bir ayğım hep lavaboda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?