Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

valla ben duymadım, şimdilik bana da öyle bir şey olmadı canım...

beklemedeyimm,geçmiyor günler geçmiyorr

canım inan bilmiyorum hiç öyle bir belirtim olmadı belki ateşlendiysen falan ondanda cıkmış olabilir ? çok takma kafana çocuk işini bence yokmuş gibi davran benim ilk 6 gün ateşim yükseldi hep belki sendede olmuştur ondan uçuk çıkmış olabilir..hayırlısı olsun hakkında kaçıncı günün

teyzesi yesin onları:) amin canım amin cümlemz o güzel günleri görürüz inş...

inşallah teyzesiii...inşallah

Miamayanın ağası , seninkiler, saranınkiler,limitsizinkiler,selcanınkiler,adını hatırlayamadıklarımınkiler parkta oynarken biz de "ahhh eski günler deriz "

Rabbim nasip et hepimize , aminnnnn

anladım canım sağol.ateşlenmiş olabilirim evet uyandığımda genelde soğuk soğuk terlemiş oluyorum geceleri.7. günüm canım hayırlısı olur inşallah!

hehehe benim ağam ya yisin annesi onunn heryerini :)

artık parkı inş bizim bıcırıklar doldurur:) inş ogünleri görürz amiiiiiiiiiiiiin....

Arkadasim senin taze transfer okdugundan test tarihin normal beklemeni tavsiye ederim catlatma ignesi pozitif sonucu etkileyebiliyor dr un bekle dediyse bekle

canım benim 12.gün değerim 595 ti..(18martta) senin de büyük ihtimalle ikizdir.
27 martta keseyi gördük canım...inşallah canım sağlıcakla doğarlar inşallahhhhh....

kııııız nasılsın nerelerdeydin bakıyım:)

canım ümraniyeye gittik meydan avm ye gezdik biraz eşim yemek yedi ben onu izlemekle yetindim :)) midem almıyor artık hiçbişey sonra ikeaya gittik bebiş odalarına baktık gezdik işte sonra eşimin arkadaşlarına gittik akşam maç vardı onu izlemeye öyle işte ben hep midem ağzımda gezdim eşimde evde sıkılmayayım diye habire biyerlere götürmeye çalıştı :))niye böyle oldum ya ben karnımda bi şişlik midem bulanıyor

Arkadasim senin taze transfer okdugundan test tarihin normal beklemeni tavsiye ederim catlatma ignesi pozitif sonucu etkileyebiliyor dr un bekle dediyse bekle

transfer taze de ben biraz bayatım ,yaş 42

çatlatma iğnesini geçen hafta salı olmuştum... valla bekleyebilirsem bekleyeceğim amma kendime bu konuda çok güvenmiyorum

bu yaşta böyle şeyler yaşayınca tabii

canım benim 12.gün değerim 595 ti..(18martta) senin de büyük ihtimalle ikizdir.
27 martta keseyi gördük canım...inşallah canım sağlıcakla doğarlar inşallahhhhh....

anladım canım tabi nasip ya hayırlı sağlıklı olsunda. inş bende cumaya hayırlısyla keseyi görürümde gerçi sonrada kalp atışı filan var heyecan bitmiyo yani.Rabbim sonumuzu hayr eylesin inş...

Rabbim hayırlısını ve doğrusunu bilir ama sanırım senin ağa , hanım ağa

Sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim hayırlısını ve doğrusunu bilir ama sanırım senin ağa , hanım ağa

Sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin

ya kuzum bi ağa olduğu kesin beni böyle mahvettiğine göre :))) ama cinsiyeti ne onu anlyamıyorum ya herkes diyorki çok erken bulantılar için falan diye ama ben yemin ederim bir ayğım hep lavaboda (

Hicte bayat degilsin kuzum dr um 48 yasinda yapti ve oglusu var 1 aylik :) catlatma ignesinin uzerinden 14 gun gecmesi gerekiyor.

sen neler yaptın bakalım bugün :)

yaaa nette sorun var sinir oldum çok ağır ilerliyo. valla canım bugün sadece eşim grip die onu maltepede bi hastaneye götürmek için dışarı çıktık sonra eve döndük.ama hava çok güzeldi sahil boyu millet dökülmüş piknik yapıyodu geçerken aldığım hava bile bana yetti:) sen bugün neyaptın test için gittinmi?

ya kuzum bi ağa olduğu kesin beni böyle mahvettiğine göre :))) ama cinsiyeti ne onu anlyamıyorum ya herkes diyorki çok erken bulantılar için falan diye ama ben yemin ederim bir ayğım hep lavaboda (

ben de o kısmını çok iyi bildiğimden değil kuzum ya...

Bir tanıdığımız hamile de şu an , yoğun bulantıları vardı..cinsiyeti kızmış, o yüzden dedim.

Rabbim doğrusunu bilir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…