Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

bende varım arkadaşlar kısmetse martta 2. denemeye başlıcam ama martın sonlarına denk gelir sanırım

ne güzel işallah hepimiz için hayırlısı olur...ben de aslında şubatta başlıycaktım ama doktorum kongreye gidecekmiş o neddenle mart ayına erteledim kısmetse martın 12 13 gibi başlıycam.2.denemem olucak...ilk denemem de hamile kaldım faakat bebeğim gelişmedi 9 haftalıkken kalbi durdu...allahım bidaha yaşatmaz işallah o günlerii

Arkadaslar herkese sans diliyorum.Allahim hepimize yarim etsin ve hayirli sonuclar alalim.Ben de martta sona kalan 2 dondurulmusumu deniyecegim kismet olursa.Gerci bundada pek umudum yok ama ins düsündügüm gibi olumsuz gelismez.Burada yasadiklarimizi yasayacaklarimizi paylasmak üzere.

umutsuz başlammak gerekiyor sanırım, ben bu defa umutlu olmaya karar verdim bungee arkadaşım.. hayal kırıklığına uğramamak için gelistirdiğimiz bu savunma mekanizması belki de gerçekten vücuda o komutu veriyordur.. beyin; içi derya deniz..

kızlar merhaba bende mart ayında dondurulmuslarla baslamayı düşünüyorum... ne kadar ara verdiniz?

Senin kacinci denemen canim.Öncekilerde ne sorun olduda tutmadi.Insallah bu seferkinde olumlu sonuc alirsin.Benim ikinci denememin negatif sonucunu 4 subatta aldim ve marttaki ilk adetimde tekrar basliyacagim.Sen dondurulmuslarin tarnsferi öncesi ne kullaniyorsun.Ben bant yapistiriyorum göbegime.

Ben ocak 1 de 2. tedavime basladim. O kadar pozitif basladimki cok rahattim.Transferden sonra bütün belirtilerim hamileymisim gibiydi.Esimde bende cok umutlandik.Sonuc yine negatif olunca hayal kirikligi yasadim.o yüzden bundanda umutlu degilim dedim.Ama yinede hic belli olmaz.Allah hayirliysa versin.

benim bir basarısız asılama, bir ohss nedeniyle yarım kalan tüp, bir de negatif mikro var. ben de 23 ocakta negatif sonucumu aldım, tek transferdi. subat sonunda adet olduktan sonra 20 gün sayıcam ve o zaman gidicem, lucrin depot vurucaz o gün dedi doktorum sonra da rahim kalınlastıırııcı kullanıcaz dedi..

merhaba kızlar ben de mart ayında ilk denememi yapıcam, şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum 8 gün kaldı ondan sonra adet olunca ilk günü başlıycaz tedaviye,hepimiz güzel haberler veririz inşallah burdan

amin limon34 arkadaşım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.. kıısa protokol olcak herhalde senin de, adet olunca baslayacağına göre..

evet canım kısa protokolmüş, ilk denemem olduğu için tecrübesizim biraz, bana uzun protokol gibi gelmişti ama doktorum kısa protokol olduğunu söyledi. benim yumurtalık rezervim az olduğu için acele ediyorum haliyle

sen nerde tedavi görüyorsun canım?

merhaba arkadaşlar ben de başlayacağım mart 17 de nerde yaptıracaksınız tüpü?geçen ay başlayacaktım rahim filmi istedi doktor onu bekliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…