doktorun gerekli görmediyse vardır bir bildiği sanırım, ama bir de şunu söyleyeyim bayağı pahalı testler biz 1.400.-TL ödedik
ben biliyorum ilaç için ne yaş sınırı var ne de üç yıllık evli olmak gerekmiyor yani rapor alabiliyorsunuz ben de alacağım bu ay ilaç için
ben biliyorum ilaç için ne yaş sınırı var ne de üç yıllık evli olmak gerekmiyor yani rapor alabiliyorsunuz ben de alacağım bu ay ilaç için
biz erenköy de biruni laboratuvarında yaptırdık canım, anlaşmalı kurum olduğu için ve sonuçları daha çabuk verdikleri için orayı tercih ettim
ama daha ucuza yapan yerlerde var, mesela istanbul laboratuvarları var orada 103.-TL
bir de ben asm ye sormuştum 1,5 ayda sonuçlar çıkar demişlerdi çünkü örnekleri yurtdışına gönderiyorlarmış, birunide ise burada yapıldığından 3 günde çıkıyor sonuçlar
çok şaşrtıcı değil mi bu kadar zaman farkı
ne kadar fiyat farkı var arada, alla allaaaa... 103 lira iki esin genetik testinin fiyatı mı?
amaan pardon şekerim ya, yanlış bilgi verdim sana , yani şöyle
amh : ben 176 tl ye yaptırdım ist.laboratuvarlarında 103 tl
kromozom : kişi başı 606 tl ye yaptırdım onun başka yerdeki fiyatını bilmiyorum asmde de aşağı yukarı aynıydı
yani pahalı olan kromozom oluyor bu durumda diğerinde çok da birşey farketmiyor aslında
yanlış bilgi için tekrar özür canım
doktorlar bikaç kez olumsuz sonuçlanmasını bekliyorlar bu testleri istemek için... ancak o olumsuz sonuçların açtığı yaralar keske'lerle birlesmesin öyle değil mi.. bu nedenle önceden yaptırılması gerektiğini düsünüyorum bu testlerin...
kızlar benim daha önce tüp denemem yok 2 aşılamam var ama dr benden istedi kromozom testini.aslından tüm doktorlar ilk tüp öncesi istemeli bence
kızlar benim daha önce tüp denemem yok 2 aşılamam var ama dr benden istedi kromozom testini.aslından tüm doktorlar ilk tüp öncesi istemeli bence
slm kızlar hepiniz daha önce üzülmüşsünüz inş bir daha üzülmezsiniz bende başarısız aşlama sonucu tüp bebeğe karar verdim ama nerde yaptıracağıımı bilmiyorum kime uzun kime kısa protokol uygulanıyor yardımcı olurmusunuz...
bence de canım, sanki bana da önce istemesi daha iyi gibi geldi ama bir taraftan da acaba şansım çok düşük de ondan mı istedi diye düşünmeden edemedim
çok kolay bir araştırma hastahanesine gidiyorsun ya da tıp fakültesine infeltilite raporu alıyorsun o kadar üç doktorun imzası gerekiyor bütün tahlillerini görmeleri gerekiyor imza içingukemcim ilaç raporu için ne yapmak gerekiyor acaba?
bence isini sağlama almıs doktor, olumsuz düsünme canım
merhaba arkadaşlar bende 3. tedavime kısmetse mart ayında başlıycam . ben ilk 2 denememi internatıonal hospital de denedim. bir düşük ve bir negatif sonucum var. tahlillerimizi nişantaşında premed adlı bir labr. yaptırdık. yaklaşık 10-12 gün sonra çıktı . sadece eşimden istemişti doktorumuz. kromozom testi 380 tl idi. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın..........
hayırlısı olsun ins... eş faktörümü sorun o yuzden mi ondan istedi sadece cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?