Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

doktorlar bikaç kez olumsuz sonuçlanmasını bekliyorlar bu testleri istemek için... ancak o olumsuz sonuçların açtığı yaralar keske'lerle birlesmesin öyle değil mi.. bu nedenle önceden yaptırılması gerektiğini düsünüyorum bu testlerin...

doktorun gerekli görmediyse vardır bir bildiği sanırım, ama bir de şunu söyleyeyim bayağı pahalı testler biz 1.400.-TL ödedik

biz erenköy de biruni laboratuvarında yaptırdık canım, anlaşmalı kurum olduğu için ve sonuçları daha çabuk verdikleri için orayı tercih ettim

ama daha ucuza yapan yerlerde var, mesela istanbul laboratuvarları var orada 103.-TL

bir de ben asm ye sormuştum 1,5 ayda sonuçlar çıkar demişlerdi çünkü örnekleri yurtdışına gönderiyorlarmış, birunide ise burada yapıldığından 3 günde çıkıyor sonuçlar
çok şaşrtıcı değil mi bu kadar zaman farkı

ben biliyorum ilaç için ne yaş sınırı var ne de üç yıllık evli olmak gerekmiyor yani rapor alabiliyorsunuz ben de alacağım bu ay ilaç için

çok saol gukem.. bende en azından ilaçlar için rapor alayım.

ne kadar fiyat farkı var arada, alla allaaaa... 103 lira iki esin genetik testinin fiyatı mı?

ne kadar fiyat farkı var arada, alla allaaaa... 103 lira iki esin genetik testinin fiyatı mı?

amaan pardon şekerim ya, yanlış bilgi verdim sana , yani şöyle

amh : ben 176 tl ye yaptırdım ist.laboratuvarlarında 103 tl

kromozom : kişi başı 606 tl ye yaptırdım onun başka yerdeki fiyatını bilmiyorum asmde de aşağı yukarı aynıydı
yani pahalı olan kromozom oluyor bu durumda diğerinde çok da birşey farketmiyor aslında

yanlış bilgi için tekrar özür canım

hımmm.. sağol canım... bakalım arastırıcam

kızlar benim daha önce tüp denemem yok 2 aşılamam var ama dr benden istedi kromozom testini.aslından tüm doktorlar ilk tüp öncesi istemeli bence

slm kızlar hepiniz daha önce üzülmüşsünüz inş bir daha üzülmezsiniz bende başarısız aşlama sonucu tüp bebeğe karar verdim ama nerde yaptıracağıımı bilmiyorum kime uzun kime kısa protokol uygulanıyor yardımcı olurmusunuz...

kızlar benim daha önce tüp denemem yok 2 aşılamam var ama dr benden istedi kromozom testini.aslından tüm doktorlar ilk tüp öncesi istemeli bence

kesinlikle canım.. hangi hastanede tedavi oluyorsun? doktorun herhangi biryere yönlendirdi mi bu test için? ben kromozom testi yaptırmak istiyorum deyip yaptırabiliyormusun yoksa doktorun istek mi yazdı? ne çok soru sordum :)

bence de canım, sanki bana da önce istemesi daha iyi gibi geldi ama bir taraftan da acaba şansım çok düşük de ondan mı istedi diye düşünmeden edemedim

amin cnm.. hayırlısı olsun. valla kime uzun kime kısa artık bilmiyorum. bende pko görünümü var dediler, pko değilim ama nası oluyosa mutlaka uzun olmalı dediler ilkinde ama ohss riski olustu, ikincisinde de kısa olmalı dediler kısa oldu, anlamadım yani...

merhaba arkadaşlar bende 3. tedavime kısmetse mart ayında başlıycam . ben ilk 2 denememi internatıonal hospital de denedim. bir düşük ve bir negatif sonucum var. tahlillerimizi nişantaşında premed adlı bir labr. yaptırdık. yaklaşık 10-12 gün sonra çıktı . sadece eşimden istemişti doktorumuz. kromozom testi 380 tl idi. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın..........

hayırlısı olsun ins... eş faktörümü sorun o yuzden mi ondan istedi sadece cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…