evet canim uzulme hic, kismette varsa olur, dua et bol bol rabbim herseyin en iyisini bilir
grs tatlim, pztesi yazarim sonucumusağol canım grş.ben çıkıyorum eve gideyim kendine iyi bak
verdim canim , haber alinca yazarim, sen genart ta rapor lami tedavi oluyosunasmincim test yaptırıcaktın bugün.merakla bekliyorum canım.
inş.katlanmıştır :) bizi habersiz bırakma :)
nazancım cumartesi işe gelmedim evdede internet yok içim içimi yedi deli gibi merak ettim sonucunu bi hevesle gelir gelmez açtım ama bi kez daha yıkıldım. seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını üzülmemek elde değil biliyorum ama çok yıpratma kendini allah büyüktür bize bebeklerimizi vermediyse eğer bu sefer vardır muhakkak hayırlı bi sebebi
Evet canım vardır bir hayır diyorum,artık 2 ay sonra yeniden başlayacağız iğneler falan yeniden toplanacak yumurtalar umarım ozaman olur
Evet canım vardır bir hayır diyorum,artık 2 ay sonra yeniden başlayacağız iğneler falan yeniden toplanacak yumurtalar umarım ozaman olur
canım geçmiş olsun inşallah hakkında hayırlısı olur canım:teselli: bir daha ki sefere inşallah
Rabbim inşallah cümlemize bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinisteyen dileyen herkeze versin :Saruboceq::Saruboceq:
söyleyecek söz çok az ama inşallah 2 ay sonra muradına ericeksin. şimdi dinlen at vücudundan tüm ilaçları belki fırsatın olursa mini bir tatil sonra herşey çok güzel olucak umut olmadan yaşanmaz inan buna lütfen:))sakın kendini cezalandırma...
kizlar selam
degerim dusmus maalesef , sifira inmesi tek dilegim simdi , allah daha beterinden korusun , ben de hemen rapor islemlerine baslicam, 2.denemede gorusuruz artik hepinizi opuyorum, allaha emanet olun, ben yine genart a gidicem , hayirlisi olur insallah
kizlar selam
degerim dusmus maalesef , sifira inmesi tek dilegim simdi , allah daha beterinden korusun , ben de hemen rapor islemlerine baslicam, 2.denemede gorusuruz artik hepinizi opuyorum, allaha emanet olun, ben yine genart a gidicem , hayirlisi olur insallah
kizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?