Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

benim ilk tedavime uzun prot. ile baslandı, ilaç dozları yüksekti, ohss riski olustu, benim kararımla tedaviye son verdik, hastane memorial idi.. ikinciye amerikanda basladım, kısa protokoldü, sorunsuz ilerledik ancak ne yazık ki sonuca ulasamadık sen nerde baslıyosun?

bende başlıycam ama mart mı olur nisan mı bilemiyorum. martta dr gidicem. hsg çekilecek önce. sanırım nisana sarkar gibi geliyor.. ilk denemem. neler olacak fazla bilgim yok aslında.

ben asm de ebru öztürk'te başladım ama hala kararsızım kızlar, cumartesi acıbadem hastanesine gidicem, ümit kaya'ya ondan sonra kesin kararımı vericem

hakkında hayırlısı olsun musetta arkadasım. benden hiç hsg istemediler ancak herkes yaptırıyor sanırım...

saol hihoyyyt bende endometriosis var. sanırım ondan istedi dr. zaten bir yumurtalığımda kist çok büyüdü

aslında her halükarda tüp bebek olacak ama bilemiyorum tabi neye göre karar veriyorlar.

bilmediğim çok şey var tedaviyle ilgili. dr ile martta görüşücem. o zman birçok şey sorucam sanırım.

ben jinepolde yapıcam tüp bebek tedavisini. insallah hepimizin olumlu sonuçlanır.

amin musettacım, ilk seferde yüzünün gülmesini dilerim arkadaşım... bizimki erkek faktörü olduu için istemediler herhalde...

geçen hafta umuta gitmiştim süleyman tosun'a o da karyotip analizi ve anti müller hormon testi istedi onları yaptırdım yarın amh sonucu çıkacak diğeri de 9 martta inşallah iyi çıkar sonuçlar da daha yolun başında pes etmem

evet ilk denemem canım, benim de araştırmalarıma göre bu testleri 2 veya 3 denemeden sonra başarısız olunursa istiyorlarmış ama bende başta istedi işte. bilmiyorum belki de iyi oldu

evet limoncum tabiki iyi olmus, ben doktoruma sordum çok erken dedi ancak bende yaptırmak istiyorum, napcam diye düsünüyorum açıkcası, baska bi doktora gidip mi yazdırsam...

uff bayağı karışık aslında. testler, ilaçlar... ben tüp bebek raporu alamıyorum 3 yıllık evli olmadığım için ancak ilaçlar için rapor alabilir miyim acaba ? bilginiz var mı arkadaşlar...

amh yi bilmiyorum ma digeri kromozom testi sanırım...

evet şekerim karyotip kromozom testi eşimden de benden de istedi onu
diğeri menopoza girme yaşını ve yumurtalıkların durumunu fsh tan daha doğru şekilde belirliyormuş, yani bu teste göre ne kadar zamanımız var onu göreceğiz herhalde

karyotip kromozom testini nerde yaptırdın, ne kadar ödedin canım? genetik testler bölümünde arkadaşlar pek çok testten bahsediyo, kimisi devlette yaptırmıs kimi yaptıramamıs... iyice kafam karıstı..

uff bayağı karışık aslında. testler, ilaçlar... ben tüp bebek raporu alamıyorum 3 yıllık evli olmadığım için ancak ilaçlar için rapor alabilir miyim acaba ? bilginiz var mı arkadaşlar...
ben biliyorum ilaç için ne yaş sınırı var ne de üç yıllık evli olmak gerekmiyor yani rapor alabiliyorsunuz ben de alacağım bu ay ilaç için

evet limoncum tabiki iyi olmus, ben doktoruma sordum çok erken dedi ancak bende yaptırmak istiyorum, napcam diye düsünüyorum açıkcası, baska bi doktora gidip mi yazdırsam...

doktorun gerekli görmediyse vardır bir bildiği sanırım, ama bir de şunu söyleyeyim bayağı pahalı testler biz 1.400.-TL ödedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…