Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

benim de yok dondurulmusum bastan baslicak bizim haziranda rapor hakkimiz var alabilirsek , bakalim simdilik tutunma olmazsa oyle planliyorum, hersey allahtan kizlar , mevlam yiyecek ekmek icecek suyu varsa verecek zaten , ama yipraniyoruz bu da bizim imtihanimiz

nazancim mutlu haberlerini bekliyorum , umutsuz olma sakin, yanliz degiliz

Sağol canım dediğin gibi etrafımdaki çoğu kişi öyle herkese düşünmüyoruz falan dedik buzamana kadar çok kötü birşey,şimdide yeni başlıyoruz dedik çok korunduk zamanla olur dedik of kimse anlayamaz kimseye derdini anlatamazsın gerçekten çok zor çok.

ne heycanlı bi topik bu:)) hepinizin öyküsünü heyecanla okudum Allah hepinizin & hepimizin yüzünü güldürsün inşallaaahh bende bu ay tedaviye başladım bugün adetimin 6. günü iğnelerin 5. günü...

arkadaşlar, en heyecanlı andasınız. rabbim hayırlı kapı açsın hepinize. lekelenme arayan arkadaşlar, lekelenme kötüdür. k.rengi ya da kırmızı rabbim hiç birinize göstermesin. ben bebeğimi öyle kaybettim. ben de temmuzda başlıyacağım. rabbim hepimizin kucağını doldursun. mutlu haberleriniz buraları çınlatır inşalaahhh.

Canım çok sağol Allah seninde tüm bekleyenlerinde yüzünü güldürsün seninde ilk denemenmi

Allah razı olsun sağol arkadaş,allah sanada sabır versin ilk denemem neler çektiğini anlayamam belki ama yinede rabbim ne sana nede tüm isteyenlere birdaha göstermesin sağlıcakla kal

evet benim ilk denemem olucak inşallah olumlu olur.... daha önce sponten gebeliğim olmuştu ancak 7. ayımın başında erken doğum yaptm ve kaybettim.

kızlar şimdi tek embriyo transfer ediyolarya o zmn daha az mı yumurta geliştiriyolar.? eskisi gibi fazla iğnemi kullanılıyo madem tek yumurta lazım fazla ilaç kullanmanın ne anlamı var? ben de sonbahar gibi düşünüyorum ama kısmet

evet benim ilk denemem olucak inşallah olumlu olur.... daha önce sponten gebeliğim olmuştu ancak 7. ayımın başında erken doğum yaptm ve kaybettim.

Anladım canım allah sabrını versin,artık tek embryo transfer ediliyor bize denk geldi rabbim yüzümüzü güldürür inş.şansımız azaldı benim sonucum yarın belli olacak gülmekte var ağlamakta bakalım,allah gülenlerden eylesin hepimizi

yaa sanırım tek embriyoda transfer edilecek olsa tedavi hastaya göre ayarlanıp fazla embriyo koyulacakmış gibi uygulanıyor.çünkü sonuçta 1 te olsa çok ta olsa bir sürü kaliteli yumurta elde edilmeli ki içlerinden en verimlisini transfer etsinler..

nazan inşallah olumlu sonuç alıcaksın canım beklemek çok zor bende malesef farklı yönlerden biliyorum zamanın bazen nasıl da hiç geçmediğini ama her zaman şunu düşün insan bebek sahibi olmaktan vazgeçebilir mi asla bu heves değil ki geçsin olmazsada tekrar tekrar deniycez ama senin olucak yarın yüzün gülücek endişelenme lütfen.

Bu mesajın inan yüzümü güldürdü canım inşallah hepimizin dilekleri duaları kabul olur :Saruboceq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…