- 2 Haziran 2021
- 22
- 17
- 8
- 39
- Konu Sahibi Belkisduru
-
Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...Merhaba. Henüz olumlu sonuç almadım 4.denememim 4.günü bitti. İlk defa ngsli embriyo transferi oldum.
Keşke sigara icmeseniz lütfen sigarayı bırakın bebek istiyorsaniz o sigarayı içmeyin inşallah iyi sonuçlar alırsınızValla bende pazartesi günü ilk tüp bebek transferimi oldum öyle bir şeye dikkat etmiyorum. Hatta hastanede iki saat yattıktan sonra iki buçuk saat yolculukla evime geldim. Sadece bol su içiyorum bol yeşillik kefir ayran yoğurt. Sigara kullanıyordum hala yakıyorum bırakamıyorum Rabbime teslim oldum kaygılı bir süreç nasıl geçecek bilmiyorum
2.denemede oldu transfer sonrasi 3gun ise gitmedim genelde yattim sonra gündelik hayata devamMerhaba tup bebek transferinden sonra nelere dikkat ettiniz ve kaçıncı denemeyle oldu
Amin cümlemiz inşallahHayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...
Sorma her yaktigimda vicdan azabı çekiyorum ama süreç o kadar zor ki stresli ki basedemiyorum kahve içemiyorum vs. İşten izinliyim sanki zaman durdu. Birde çok kaygılıyım nedense ya tutmazsa diye yiyorum kendimi çok zor ya bilmiyorum hayalini kurduğum günler ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordumKeşke sigara icmeseniz lütfen sigarayı bırakın bebek istiyorsaniz o sigarayı içmeyin inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Merhaba burda yeniyim ilk yazılan konuları bulamıyorum bende bi konu açtım benim de transferim mart da oldu açtığım konunun adı yardımcı olun lütfen bu mj okuyanlar konuma gelebilir mi lütfen çok anlamıyorum burayıMerhaba tup bebek transferinden sonra nelere dikkat ettiniz ve kaçıncı denemeyle oldu
Canim ben 4 mart transfer oldum hastanede 1 saat yattım çıktım ve ben başka şehirden gidiyordum yolculuk yaptım hemen eve gelince 2 gün iş felan yapmadım sadece ama hep yatmadimda eve içinde baya yürüdüm çünkü kan akışına önemli bence 2 günden sonra temizlik harici yavaş yavaş dolaşmaya çıktım yani tamamen yatağa bağlamamak lazım ama tabiki ağır iş yapmak yok. Beslenmeye gelince bol bol kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemiş yedim kabız olmamak için kayısi yedim günlük. İlk denemem bu arada şuan çok şükür pozitifMerhaba tup bebek transferinden sonra nelere dikkat ettiniz ve kaçıncı denemeyle oldu
Ay şu an yolculuk yapan birini görünce rahatladım biraz ben de iki buçuk saat yol yapıp eve geldim. Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı gun test yaptınız söylediklerimizi bende yapıyorum bu arada yarından itibaren sahilde yürüyüşe baslicam ne zaman ogrendiniz zaman durdu sanki benim üçüncü gün 5aa embriyo transfer edildi hiç belirtim yok sizde olmuş muyudCanim ben 4 mart transfer oldum hastanede 1 saat yattım çıktım ve ben başka şehirden gidiyordum yolculuk yaptım hemen eve gelince 2 gün iş felan yapmadım sadece ama hep yatmadimda eve içinde baya yürüdüm çünkü kan akışına önemli bence 2 günden sonra temizlik harici yavaş yavaş dolaşmaya çıktım yani tamamen yatağa bağlamamak lazım ama tabiki ağır iş yapmak yok. Beslenmeye gelince bol bol kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemiş yedim kabız olmamak için kayısi yedim günlük. İlk denemem bu arada şuan çok şükür pozitif
Canım bende 3 saat felan yolculuk yaptım. Embiriyom 5.gun 1 kalite dondurulmuş embriyo tek adet transfer oldum ben. 7.gun akşam normal kaset test yaptım baya silik çıktı 8.gun sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testinde ondan net çift çizgiyi gördüm. Benim transferden sonra ki gün kasık ağrım başladı git gide arttı sağ sol şeklinde sonra bel ağrısı bacağa kadar vuran tessten bı kaç gün öncede göğüs hassasiyetim başlamıştı göğüsten anladım hemen hemen ben çünkü benim göğsüm hiç agrimazdiAy şu an yolculuk yapan birini görünce rahatladım biraz ben de iki buçuk saat yol yapıp eve geldim. Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı gun test yaptınız söylediklerimizi bende yapıyorum bu arada yarından itibaren sahilde yürüyüşe baslicam ne zaman ogrendiniz zaman durdu sanki benim üçüncü gün 5aa embriyo transfer edildi hiç belirtim yok sizde olmuş muyud
Hiçbir belirtim yok beni bu korkutuyor biraz. Tutmazsa diye içim içimi kemiriyor gerçekten.bugun üçüncü gün bakalım kısmet ama en zor kısmı beklemekmisCanım bende 3 saat felan yolculuk yaptım. Embiriyom 5.gun 1 kalite dondurulmuş embriyo tek adet transfer oldum ben. 7.gun akşam normal kaset test yaptım baya silik çıktı 8.gun sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testinde ondan net çift çizgiyi gördüm. Benim transferden sonra ki gün kasık ağrım başladı git gide arttı sağ sol şeklinde sonra bel ağrısı bacağa kadar vuran tessten bı kaç gün öncede göğüs hassasiyetim başlamıştı göğüsten anladım hemen hemen ben çünkü benim göğsüm hiç agrimazdi
Gercekten öyle inşallah sağlıkla tutunur ama herkeste belirti olmuyor kotu dusunmeHiçbir belirtim yok beni bu korkutuyor biraz. Tutmazsa diye içim içimi kemiriyor gerçekten.bugun üçüncü gün bakalım kısmet ama en zor kısmı beklemekmis
İnşallah hayırlı sonuç alırsınız2.denemede oldu transfer sonrasi 3gun ise gitmedim genelde yattim sonra gündelik hayata devam
İnşallah sende güzelce transfer olup güzel haberler alırsın Allah'ım hep isteyenlere versin...Bende perşembe günü muaneye çağırdı gün verecek
Benim oglum 12.12.2022 de dogdu darisi basiniza insallahİnşallah hayırlı sonuç alırsınız
Amin inşallahİnşallah sende güzelce transfer olup güzel haberler alırsın Allah'ım hep isteyenlere versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?