- Konu Sahibi Belkisduru
-
Transfer günü yarım saat yatırdılar, sonrasında 2 saat araba kullanmak zorunda kaldım eşim online toplantıdaydı. İzmir den İstanbul a geçtik, cumartesi sabah sınavım vardı ve stresten uyuyamadım. Cumartesi sınava girdim pazar 4 saat araba ile tek döndüm. Eşim ağır hasta oldu bulaştırmamak için gelmedi.Pazartesi işe başladım ve akşamında çömelip çok sıcak duş aldım.Dün gece de hastam kötüleşti uyuyamadım üstüne bugün çok kötü geçti hastane. Bugün erken gebelik testinde silik çizgi gelince kan verdim 6.14 geldiAy şu an yolculuk yapan birini görünce rahatladım biraz ben de iki buçuk saat yol yapıp eve geldim. Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı gun test yaptınız söylediklerimizi bende yapıyorum bu arada yarından itibaren sahilde yürüyüşe baslicam ne zaman ogrendiniz zaman durdu sanki benim üçüncü gün 5aa embriyo transfer edildi hiç belirtim yok sizde olmuş muyud
Ayyy çok şükür demekki geleceği varsa her türlü geliyor. Çok sevindim darısı bana belirtiniz oldu mu bende yok korkuyorumTransfer günü yarım saat yatırdılar, sonrasında 2 saat araba kullanmak zorunda kaldım eşim online toplantıdaydı. İzmir den İstanbul a geçtik, cumartesi sabah sınavım vardı ve stresten uyuyamadım. Cumartesi sınava girdim pazar 4 saat araba ile tek döndüm. Eşim ağır hasta oldu bulaştırmamak için gelmedi.Pazartesi işe başladım ve akşamında çömelip çok sıcak duş aldım.Dün gece de hastam kötüleşti uyuyamadım üstüne bugün çok kötü geçti hastane. Bugün erken gebelik testinde silik çizgi gelince kan verdim 6.14 geldiUmarım sağlıkla yüksel
Önceki 2 denemeden farklı bir şey hissetmedim, her zamanki olan kasık ağrıları.Ayyy çok şükür demekki geleceği varsa her türlü geliyor. Çok sevindim darısı bana belirtiniz oldu mu bende yok korkuyorum
Gercekten öyle inşallah sağlıkla tutunur ama herkeste belirti olmuyor kotu dusunm
İnşallah canım güle güle büyüt bebeğiniBenim oglum 12.12.2022 de dogdu darisi basiniza insallah
Ben pazartesi ilk transferimi oldum 2. Günü grip oldum herhangi bir belirti hissetmiyorum .planıma göre yürüyüş vs yapacaktım ama yerimden kalkacak halim yok 23 ünde test günüm hepimiz için hayırlısı olsunMerhaba tup bebek transferinden sonra nelere dikkat ettiniz ve kaçıncı denemeyle oldu
Ben 10 Mart ta 5.gün embriyo transferi oldum, transfer sonrası 3 ve 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif; 5.günde silik çizgiyi görüp kan verdim 6.14 geldi. Sizinki 2 gün geriden öyle düşünün. Daha erkenBen 13 martta 3. Gün empriyosu transferi oldum bugün transferden sonra 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif sonuç doğru mudur sizce değişir mi
Belirtileriniz nelerdi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olurBen 10 Mart ta 5.gün embriyo transferi oldum, transfer sonrası 3 ve 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif; 5.günde silik çizgiyi görüp kan verdim 6.14 geldi. Sizinki 2 gün geriden öyle düşünün. Daha erken
Gözünüz aydın olsun. Belirtileriniz nelerdi pekiCanim ben 4 mart transfer oldum hastanede 1 saat yattım çıktım ve ben başka şehirden gidiyordum yolculuk yaptım hemen eve gelince 2 gün iş felan yapmadım sadece ama hep yatmadimda eve içinde baya yürüdüm çünkü kan akışına önemli bence 2 günden sonra temizlik harici yavaş yavaş dolaşmaya çıktım yani tamamen yatağa bağlamamak lazım ama tabiki ağır iş yapmak yok. Beslenmeye gelince bol bol kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemiş yedim kabız olmamak için kayısi yedim günlük. İlk denemem bu arada şuan çok şükür pozitif
Aslında önceki iki denemeden çok farkı yok çünkü hormon ilaçlarından anlaşılmıyor, ilaçların etkisi çünkü. Ama bu sefer hafif bulantım oluyor ve alt bölgede karın ağrım daha da fazla oluyor bu sefer.Belirtileriniz nelerdi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olur
Teşekkür ederim cevabınız için yani sizin transfer öncesini sayarsak 10.günde sonucu öğrendiniz benim de öncesiyle birlikte bugun 9. Gün oluyor yani değişme umudu var 2 gün sonra tekrar deneyeceğim heyecanla bekleyip birden kesin olumsuzu görmek daha zordu en azından şimdiden kendimi hazırlıyorumBen 10 Mart ta 5.gün embriyo transferi oldum, transfer sonrası 3 ve 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif; 5.günde silik çizgiyi görüp kan verdim 6.14 geldi. Sizinki 2 gün geriden öyle düşünün. Daha erken
Bence kan testtini bekleyin en doğrusunu kan testi veriyorBen 13 martta 3. Gün empriyosu transferi oldum bugün transferden sonra 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif sonuç doğru mudur sizce değişir mi
Aynen 5+5 te öğrendim, ben de kendimi önceden hazırlamak için baktımTeşekkür ederim cevabınız için yani sizin transfer öncesini sayarsak 10.günde sonucu öğrendiniz benim de öncesiyle birlikte bugun 9. Gün oluyor yani değişme umudu var 2 gün sonra tekrar deneyeceğim heyecanla bekleyip birden kesin olumsuzu görmek daha zordu en azından şimdiden kendimi hazırlıyorum
Öyle tabii aceleci davranmamak lazım ama öncesinde sonuç alanları okuyunca şansımı deneyeyim dedimBence kan testtini bekleyin en doğrusunu kan testi veriyor
Benim belirtim transfer günü hicbiseyim yoktu ama ertesi günden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı bel ağrısı bacaklarıma kadar vuruyordu ve sonra 5,6 günden sonra göğüs hassasiyetim baslamistiGözünüz aydın olsun. Belirtileriniz nelerdi peki
Öyle tabii aceleci davranmamak lazım ama öncesinde sonuç alanları okuyunca şansımı deneyeyim de
Merhaba canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın sonucu alınca yazarsın...Kızlar benim de 3. Deneme 14 Martta transfer oldum 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 5. Günüm 27 Mart test günüm duanızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?