- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 53
- 34
- Konu Sahibi Belkisduru
-
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda güzel haberlereMerhaba hanımlarbenim tüp Bebek tedavim başlayalı iki hafta oldu. Gonal f saizen kullanıyorum. Haziranda transferim var, inşallah her şey hepimiz için güzel olur
Amin canımMerhaba hanımlarbenim tüp Bebek tedavim başlayalı iki hafta oldu. Gonal f saizen kullanıyorum. Haziranda transferim var, inşallah her şey hepimiz için güzel olur
Kızlar sonucu pozitif gelen varmı?Amin canım inşallah
İkinci testi verdim 10.gün bugün sonuç bekliyorumKızlar sonucu pozitif gelen varmı?
İlki kaç çıkmıştıİkinci testi verdim 10.gün bugün sonuç bekliyorum
Gözün aydın canım benimİlki 36,64 çıktı şimdi de 64,15 doktorum gayet iyi dedi sonuca
Oh maşallah Allah kat kat artırsın canımİlki 36,64 çıktı şimdi de 64,15 doktorum gayet iyi dedi sonuca
maşallah canım, sağlıkla büyüsün artsın değerlerin.İlki 36,64 çıktı şimdi de 64,15 doktorum gayet iyi dedi sonuca
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahGözün aydın canım benim
Çok teşekkür ederim amin canım inşallahOh maşallah Allah kat kat artırsın canım
Amin kuzum çok teşekkür ederimmaşallah canım, sağlıkla büyüsün artsın değerlerin.
Kalp atışını duydunuz mu?Canim ben 4 mart transfer oldum hastanede 1 saat yattım çıktım ve ben başka şehirden gidiyordum yolculuk yaptım hemen eve gelince 2 gün iş felan yapmadım sadece ama hep yatmadimda eve içinde baya yürüdüm çünkü kan akışına önemli bence 2 günden sonra temizlik harici yavaş yavaş dolaşmaya çıktım yani tamamen yatağa bağlamamak lazım ama tabiki ağır iş yapmak yok. Beslenmeye gelince bol bol kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemiş yedim kabız olmamak için kayısi yedim günlük. İlk denemem bu arada şuan çok şükür pozitif
Evet canim çok şükür 2,3 haftaya cinsiyet ogrenecezKalp atışını duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?