Mart ayında tup bebek ve transfer işlemi olanlar

Selam kızlar benimde 24 martta transferim oldu, heyecanla bekliorum hiçbi belirtim yok şuan

Benim test günüm 5 nisan ama zaman geçmiyor sizdede öylemi
Benimki 3 Nisan 6.gun emniyet ondan aynen öyle ama kendi ailem gildeyim kardeşim var 10 yaş öyle böle zaman geçiyor pek aklıma bile gelmiyor bagzen hamileyim diyorum o rahatlık var

Evet aynı gün olmuşuz inşallah güzel sonuçlar alırız Ben de göğüs hassasiyeti ve dolgunluk var ama o ilaçlardan başka herhangi bir ağrım yok.Size ne zaman test dedi doktorunuz ve kaçıncı gün embriyosuydu ?

Benim 6.gun dondurulmuş 4aa kalite embriyo transferi oldum dün kahverengi lekelenme yaşadım o kadar sonrası adet sancısı arttı

Merhaba hiç lekelenmeniz oldumu benim 6. Günde lekelenmem oldu 2 gün aralıklı sürdü pazar test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum
Benim lekelenmem de olmadı.Vardır inşallah inanın ben de hiç belirti yoktu herkesim bünyesi farklı kişiye göre değişiyor dua edin bol bol.Kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gününüz ?

Benimki 5. Gün embriyosu pazar günü test günüm. İnşallah olur ya normalde çalışıyorum acaba dinlenemedim mi diyorum ama ilk 6 gün rapor alıp evde istirahat etmiştim birşey olmaz heralde bu ikinci deneme olunca korkuyor insan

ben de çalışıyorum rapor aldım pazartesi başlayacağım bana doktor gerek bile yok normal hayatına devam et dedi ama içim rahat olsun diye aldım ben de evdeydim ama sürekli yatmadım dışarı çıktım dolaştım falan evde ufak tefek iş yaptım.olacağı varsa her türlü oluyor galiba sen bol bol dua et Allah ın izniyle güzel haberler alacağız

Aminn etmezmiyim hep ettim kuran okudum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…